Aleara Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Svirao je i na Sons of... albumu. Nedavno je napustio bend. Novi basista je Saroth. Quote
Ravendark Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Dobro je,nisu se raspali.Vec sam se uplasio! Quote
fiction Posted July 26, 2003 Report Posted July 26, 2003 Jesu se raspali ipak.Ono sa pauzom je bila finta Nuclear blasta(njihove izdavacke kuce). Quote
Hellscream Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 IMMORTAL JE MNOGO DOBAR CAK JEDAN OD NAJBOLJIH BLACK METAL BENDOVA KOJE JE SKANDINAVIJA IKAD IZRODILA PUSTITE MOUNTAINS OF MIGHT I PROVOZAJTE SE PO VECITOM SNEGU I LEDU NORVESKE Quote
Frankenchrist Posted August 7, 2003 Author Report Posted August 7, 2003 vest koja me je mnogo smorila je upravo raspad ovog benda.jos uvek se nadam da je to samo finta.... Quote
Veles Posted August 14, 2003 Report Posted August 14, 2003 IMMORTAL JE MNOGO DOBAR CAK JEDAN OD NAJBOLJIH BLACK METAL BENDOVA KOJE JE SKANDINAVIJA IKAD IZRODILA PUSTITE MOUNTAINS OF MIGHT I PROVOZAJTE SE PO VECITOM SNEGU I LEDU NORVESKE Ja sam jedanput zamalo ruku slomio koliko smo brzo vozili po ledu Norveške Quote
Miu?! Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 PUSTITE MOUNTAINS OF MIGHT I PROVOZAJTE SE PO VECITOM SNEGU I LEDU NORVESKE Odoh da te poslusam Quote
Sisus Posted August 15, 2003 Report Posted August 15, 2003 Immortal je najbolja black grupa na svetu, ali DOBRO je sto su se raspali jer zadnji album ne lici ni na sta. Bolje je zavrsiti sa bendom nego mrcvariti sebe i fanove losom svirkom. Bolje je raspasti se nego kenjati, jer kad kenjas kenjas radi para a ne radi muzike. Quote
Aleara Posted August 16, 2003 Report Posted August 16, 2003 Da, naravno. Poslednji album je los zato sto ti se ne svidja; zato sto je odradjen perfektno i zato sto nije obicno krljanje. Quote
vudun Posted August 16, 2003 Report Posted August 16, 2003 Immortal je najbolja black grupa na svetu, ali DOBRO je sto su se raspali jer zadnji album ne lici ni na sta. Bolje je zavrsiti sa bendom nego mrcvariti sebe i fanove losom svirkom. Bolje je raspasti se nego kenjati, jer kad kenjas kenjas radi para a ne radi muzike. Apsolutno korektno zborish, iako ne gotivim neshto specijalno black opciju... mozda smeshno zvuchi shto cu na ovom forumu pomenuti sledece, ali smatram da je najslushaniji metal bend ( priznali vi to ili ne_) Metallica :oops: trebao pod hitno da se rasformira nakon Black albuma. Zaista mrzim kada se neki bend distancira od svojih prvobitnih principa,zarad love....dobro de Immortal je neshto sasvim drugo Quote
Srki Posted August 16, 2003 Report Posted August 16, 2003 Immortal je najbolja black grupa na svetu, ali DOBRO je sto su se raspali jer zadnji album ne lici ni na sta. Bolje je zavrsiti sa bendom nego mrcvariti sebe i fanove losom svirkom. Bolje je raspasti se nego kenjati, jer kad kenjas kenjas radi para a ne radi muzike. 'fala bogu (ali ne hriscanskom) da se ovde naso neko pametan... Quote
Supergalactic Lover Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 Immortal je najbolja black grupa na svetu, ali DOBRO je sto su se raspali jer zadnji album ne lici ni na sta. Bolje je zavrsiti sa bendom nego mrcvariti sebe i fanove losom svirkom. Bolje je raspasti se nego kenjati, jer kad kenjas kenjas radi para a ne radi muzike. zasto na pocetku posta ne stavis "ovo je moje licno misljenje"????????? ili na kraju, sve jedno! inace vec sam x puta napisao da su ,po mom misljenju, njihovi noviji radovi mnogo bolji jer su melodicniji! neka misli ko sta hoce immortal je super one way or another tako da... ma mozda ce se iz njihovog pepela izroditi nesto novo, ko zna... Quote
Srki Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 A sto bi stavljao "ovo je moje licno misljenje"??? Cim on to izjavljuje znaci da je to njegovo misljenje. Sigurno nije komsijino... :| Quote
Supergalactic Lover Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 ne razumes me! on je to napisao kao da je vec potvrdjena cinjenica, sto nije! o tome svako sudi drugacije, znaci da ne misle svi kao on! Quote
Swarthyard Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ma ljudi Immortal se nisu raspali! Oni su besmrtnici, i kao sto svim besmrtnicima dodje prije ili poslje da legnu u neki grob i spavaju par vjekova. Nasi praunuci ce slusati IMMORTAL!!! a: Quote
Srki Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 stalno se vracam albumu ATHOW Zasto??? Quote
Ravendark Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ma ljudi Immortal se nisu raspali! Oni su besmrtnici, i kao sto svim besmrtnicima dodje prije ili poslje da legnu u neki grob i spavaju par vjekova. Nasi praunuci ce slusati IMMORTAL!!! Nadajmo se... Quote
kasapin Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 ma ljudi Immortal se nisu raspali! Oni su besmrtnici, i kao sto svim besmrtnicima dodje prije ili poslje da legnu u neki grob i spavaju par vjekova. Nasi praunuci ce slusati IMMORTAL!!! eee... da je tako... skoro sam video njihov prvi logo - mnogo je bolji od sadasnjeg Quote
Thabbas Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Pure Holocaust,Battles samo se treba prepustiti melodijama! Quote
Frankenchrist Posted September 9, 2003 Author Report Posted September 9, 2003 Unholy forces of evil, Unholy forces of Hell!!! IMMORTAL ZAUVEK NAJBOLJI!! Quote
Tailgunner Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Гледао сам их два пута: у Пешти на Summer Rock Fest-u и ове године у Чикагу на Metal Kings (Halford) турнеји. Реакција Амера ме је непријатно изненадила за разлику од Мађара. Страшно! Били су сморени све време њиховог наступа. Спрдали су се са Абатовим гласом, па се и бољи однос бенда према публици није очекивала. Схватам да су махом дошли фанови Halforda, Primal Fear-a, али оно је срамота! Боле мене, било ми је СУПЕР!!! a: Quote
Recommended Posts