Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

meni jeste.nekom je to najbolji bend,meni nije.ko razume,razume,ko ne..sta da mu radim,njegov problem.

Neko ko slusa black metal i ima dimmu(pretpostavljam borgir) u svom nicku, otisao bi sa Emperorovog nastupa uzivo. Kakvo furanje.

kakve veze imaju borgiri sa emperorom?

Edited by dimmu1
Posted

Jebi ga, razumem čoveka, meni je ITNE recimo stvarno krš album, nikad nisam uspeo da ga preslušam dalje od treće pesme, toliko mi je dosadan.

Ali je Anthems zato vrh vrhova :da:

• Downvote 1
Posted (edited)

kakve veze imaju borgiri sa emperorom?

Kakve oni veze imaju sa black metalom, bolje pitati? :haha:

I vi niste normalni, ITNE je albumcina. :da:

Edited by Talvi
Posted

Prometheus FTW.

Dimmu, ne možeš čak reći ni "meni je smeće" jer to implicira na neko postavljanje apsolutne istine da je nešto smeće, svejedno da li je tebi ili nekome drugome, drugo je kada kažeš "meni se ne sviđa, ne prija mi to" i ćao. Mada, s obzirom da tog Dimmu Borgira ne bi ni bilo da nije bilo Emperora, ne znam ni kako možeš da kažeš za njih da su ti smeće.

• Upvote 1
Posted

Ali nije ni najveće smeće, objektivno.

Ko mi dira trešu, ima da ga nema.

Jbg, kad neko ne voli neki bend, a drugi mu sole pamet kako je taj bend odlican i kako bi trebalo da ga voli, covek stvara jos vecu averziju prema tom bendu, cak dotle da ga naziva smecem. Ja licno mrzim kada mi neko velica bend koji ne slusam, na kontu bendova koje slusam.

Posted

Jbg, kad neko ne voli neki bend, a drugi mu sole pamet kako je taj bend odlican i kako bi trebalo da ga voli, covek stvara jos vecu averziju prema tom bendu, cak dotle da ga naziva smecem. Ja licno mrzim kada mi neko velica bend koji ne slusam, na kontu bendova koje slusam.

Da, ali nikad ne bih da su Mejdeni smeće, iako ih ni najmanje ne volim.

Posted (edited)

Nisam ni rekao da treba da zahvaljuje, ali jednim delom je i Emperor uticao na celu black metal scenu, kao i na Dimmu, nevezano za raw black i za ovaj melodic.

Edited by BaalBehrit
Posted

jbt uvatili ste se za tu moju recenicu ko pijan za plot.ono sto je sisus rekao

Nije svima Emperor najbend na svetu.

jbg izgleda neko nemoze da se pomiri sa tim.ovde ako ne volis funeral mist i emperor odma ide drlje i kamenje.

Posted

Da, ali nikad ne bih da su Mejdeni smeće, iako ih ni najmanje ne volim.

Pa nismo svi isti, jbg. :)

Čovek reče da ne voli Emperor i da ih ne bi gledao i odmah kreće iščuđavanje.

Posted

Nisam ni rekao da treba da zahvaljuje, ali jednim delom je i Emperor uticao na celu black metal scenu, kao i na Dimmu, nevezano za raw black i za ovaj melodic.

Isto kao sto je i Dimmu uticao na scenu. All hail Darkthrone. :rockdevil: