Baal Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Skroz dobar album na prvo slušanje. Quote
Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Evo, skinuh i uzeh da slusam. Sunce vam besposleno, na sta se vi lozite. Tacno sam znao. Sta cujete vi ovde? Muzika ravna skroz, sve jedni te isti akordi koje Abbath drvi otkad je naucio da svira gitaru, ritmovi i struktura jednolicni, vokal skroz ravan, bubanj zvuci toliko slabasno u poredjenju sa Horgh-ovim performansom na novom Hypo-u da je to gre'ota slusati... Hm, pa sam si rekao na nekoj temi da Ihsahn i Morgan iz Marduka voze iste rifove celu karijeru, pa ih opet volis, ovo za bubnjeve - bez komentara, ne vidim sta mu fali ovde, kao i za strukture pesama, jesi ti neki progresivac naprasno postao? Quote
-Mare Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Skida se. Novi link, ovaj na prosloj strani crk'o. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Hm, pa sam si rekao na nekoj temi da Ihsahn i Morgan iz Marduka voze iste rifove celu karijeru, pa ih opet volis, ovo za bubnjeve - bez komentara, ne vidim sta mu fali ovde, kao i za strukture pesama, jesi ti neki progresivac naprasno postao? Jes', ali Morgan zna da od tih nekoliko akorada napise zabavan rif, a Ihsahn-a i Abbath-a kao kompozitore ne bih poredio, gre'ota je. Bubanj skroz usporen, ni blizu dobar kao tamo, + produkcija jako tanka. Nisam progresivac, ali mi ovo bas ne lezi. Quote
Sisus Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Evo, skinuh i uzeh da slusam. Sunce vam besposleno, na sta se vi lozite. Tacno sam znao. Sta cujete vi ovde? Muzika ravna skroz, sve jedni te isti akordi koje Abbath drvi otkad je naucio da svira gitaru, ritmovi i struktura jednolicni, vokal skroz ravan, bubanj zvuci toliko slabasno u poredjenju sa Horgh-ovim performansom na novom Hypo-u da je to gre'ota slusati... Vece ravnine od ovoga ni kod nas u Banatu nema, a nema ni sanse da cu ja ovo jos slusati. Ej, ajde idi slušaj ona tvoja sranja i gledaj one gabore sa neta, ostavi prave bendove za nas ostale. 1 Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Evo sad odma' Hypocrisy nastavlja vece. Edited September 23, 2009 by Talvi Quote
Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Jes', ali Morgan zna da od tih nekoliko akorada napise zabavan rif, a Ihsahn-a i Abbath-a kao kompozitore ne bih poredio, gre'ota je. Bubanj skroz usporen, ni blizu dobar kao tamo, + produkcija jako tanka. Abbathovi rifovi su meni daleko zabavniji, a za poslednju recenicu - da li mi slusamo isti album? Sisuse aj reci kao strucan covek, kakav je bubanj na ovom Immortalu? Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 da li mi slusamo isti album? Vise ne. Quote
Sisus Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Ne slušam Hypocrisy. To što je trigerovan, meni nije mana, ako se trigeri podese kako treba. Mogu da se kladim da nemate pojma koji je sve album trigerovan, a koji nije. I za ovo ste rekli da je prirodan, a nije. Što se sviranja tiče, standardno Horghovo sviranje u Immortalu. Nikako se ne slažem da je produkcija tanka. Šta više, imam utisak da sam u ogromnoj hali kad slušam. Preslušao sam samo jedan i po put, pa ne mogu baš da dam konačan sud, ali ovo nikako nije loš album. Nije naravno ni blizu Battles-u, niti At the Heart-u, ali je odličan album za jedan Immortal. Kakvih sam se sve govana naslušao ove godine*, ovo je definitivno kandidat za najbolji ovogodišnji album. *Čitaj: Marduk - fail i 1349 - epic fail. Edited September 23, 2009 by Sisus Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Pazi, nisam rekao nista protiv trigger-a, samo kazem da zvuci daleko dosadnije nego na Hypo-u. Ali to je do same strukture i pesama, ne do Horgh-a. Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Мани је ово свакако превазишло Alice In Chains, који ми је био најбоље остварење ове године које сам чуо. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ti svake nedelje cujes po jedan album godine. Quote
Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Isto za produkciju, rifcine raznose sve pred sobom, a i Hypocrisy ima klasicne strukture pesama, ne vidim neke preteran mudrosti kod njih. Quote
Svart Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ajd sad dosta s tim poredjenjem, valjaju oba albuma. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Kad kazem struktura ne mislim na strofa-refren-solo-refren strukturu nego na strukturu same melodije i rifa. I da, znam da je ono death a ovo black. Edited September 23, 2009 by Talvi Quote
oʞɾoƃ Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Treba da slušate I Shalt Become, a ne ova govna. Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ti svake nedelje cujes po jedan album godine. Што је и логично, јер нису изашли у исто време. Quote
Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Kad kazem struktura ne mislim na strofa-refren-solo-refren strukturu nego na strukturu same melodije i rifa. I da, znam da je ono death a ovo black. E pa to vec ide u domen licnog dojma. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Pa zar i sam dojam ne ide u domen licnog dojma? Edited September 23, 2009 by Talvi Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ево за тебе мало "твоје" музике. http://neovajlink.blog.hr/ Quote
Recommended Posts