Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Pa zar i sam dojam ne ide u domen licnog dojma? Pa da, sve te relativne pojmove cemo ostaviti, a tvoje zamerke koje se mogu podvesti pod "objektivno" smo opovrgli, tako da je sve jasno. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) @Narsil: Ti stvarno mislis da si jedini koji zna za taj link? @Grob: Stani malo dok se o'ladite od silne uspaljenosti, videcete. Edited September 23, 2009 by Talvi Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Ti stvarno mislis da si jedini koji zna za taj link? Ћути, бре, тамо. Е, немој сад, 5 пута заредом сам преслушао албум и дивим му се и даље, толико сам га чекао, не квари нам еуфорију. Edited September 23, 2009 by Narsil Quote
Grobodan Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 @Grob: Stani malo dok se o'ladite od silne uspaljenosti, videcete. Nema sta da se 'ladim, album je odlican po svim parametrima. Quote
Talvi Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) A meni je, vidis, urnebesan. Po svim parametrima. Ali ok. Edited September 23, 2009 by Talvi Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Мирославе, љубазно те молим да ми не квариш ово вече. Quote
Narsil Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 2009. for now: 1.Immortal 2.Alice In Chains 3.Destroyer666 Nile још увек нисам преслушао. Quote
Josif Visarionovič Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Nije lose ali nisam impresioniran,jebiga sons je ipak po meni njihov vrhunac. Obrnuce se jos par puta,a za sad u plejeru ostaje nile koji je objasnio svima kako se svira.ende Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Aj da odgovorim sisusu ovaj bubanj nije trigerovan,sem basa i dobosha,sto je opet manjina bubnja:)NEgo gojku i ostalim metalcima kratkog kurca kreva se nemoze objasniti da nije problem u trigeru vec u zloupotrebi njega:) Meni najvaznija stvar u metal muzici je zivost,i taman sam mislio da ce i immortal ko dimmu kad ono ubija...drugo obrati paznju na tenziju pesme,ocigleddno je kao da su pravili neku magiju koja te polako uvlaci\m/OBjasnio je nile na koncertu kako ne treba da se prave pesme u rasponu od 20 herca haha Quote
Sisus Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Aj da odgovorim sisusu ovaj bubanj nije trigerovan,sem basa i dobosha,sto je opet manjina bubnja:) Pa po tome koliko se koriste te dve komponente, to je velika većina bubnja. A i ja rekoh da nisam 100% siguran za prelaze, mada, ne bi me čudilo i da jesu. KAd se dobro ispegla produkcija, triger se skoro i ne primeti. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Josh kad se dobro odsvira,ne kompresuju cinele do iznemoglosti dobije se rokacina :)A provaljujes ti ovu pedalu kao da je koristio dva razlicita bas bubnja u artic recimo,ili tako namerno da prati gitaru ? Quote
morbid god Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) http://rapidshare.com/files/284019821/Immortal-2009_by_Metadeat_Metalarea.org_.rar Jebote, nikako da provalim sto je tema aktivna Mislio da serete i razglabate o princu il teshinoj kiti... grobe, svaka ti se dala! Jes', ali Morgan zna da od tih nekoliko akorada napise zabavan rif Black metal ist fun A moze i ovo final edit: citam komentare dok se album skida, Maranatha sindrom II. Album se nije ni ohladio kako treba, vec bacate drkicu i obilato svrsavate. Ou jea, skinuo se Mozda stignem jednom da ga poslusam! Edited September 24, 2009 by morbid god Quote
Nemethor Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Na moje veliko zadovoljstvo matori meteorolozi nisu izneverili! Tako se to radi! True Norwegian BLACK METAL! Quote
Sisus Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Josh kad se dobro odsvira,ne kompresuju cinele do iznemoglosti dobije se rokacina :)A provaljujes ti ovu pedalu kao da je koristio dva razlicita bas bubnja u artic recimo,ili tako namerno da prati gitaru ? Nisam još dubiozno preslušao pa ne znam na šta misliš. Ima bubnjara koji spuste jedan bas u štimu na trigeru vrlo malo, baš da bi dobili malo različit zvuk. Edit: evo sad preslušah tu stvar i ne primećujem neku razliku u zvuku između 2 basa. Edited September 24, 2009 by Sisus Quote
-Mare Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Na prvo slusanje zvuci sasvim ok. Quote
Josif Visarionovič Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Preslusao par puta i sta znam,previse mi nekako jednolicno deluje,ima zanimljivih momenata ali ocekivao sam malo vise kreativnosti.jbg Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Videh komentar na last.fm-u: "All Shall Fail". Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Скидао сам са торента и писало ми је "Hordes TO War",а не "Hordes OF War", чисто да се зна ако још неко скида као ја. "Hordes To War" je zapravo pravi naziv. Mada to toliko i nije bitno haha. Evo 4. put se album obrce. Odushevljen sam. Quote
Narsil Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Устало се и одмах се пустио албум! Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Ja se bas danas nesto navukao na I, eh kamo lepe srece da vec jednom snime drugi album... Quote
Sisus Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Ja sad slušam sa oba zvučnika. Quote
Svart Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Устало се и одмах се пустио албум! I ja isto Quote
Recommended Posts