Warner Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 naravno da nisam slusao,zasto bih? diabolical foolmoon sam recimo prvi put cuo '96 god,pa sveee do poslednjeg albuma.. i sta sad,posle svih prethodnih 7 albuma trebam ocekivati nesto bombastik mega senzacionalno od ovih klovnova?ma idi begaj... 1 Quote
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Jel znate vi koja su 2 osnovna tipa pičke? Quote
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 naravno da nisam slusao,zasto bih? diabolical foolmoon sam recimo prvi put cuo '96 god,pa sveee do poslednjeg albuma.. i sta sad,posle svih prethodnih 7 albuma trebam ocekivati nesto bombastik mega senzacionalno od ovih klovnova?ma idi begaj... Прво научи како се пише албум који си слушао па ћемо онда да разговарамо. Елем, Сисусе, који су? Нисам знао да има више типова? Обријани и необријана? Quote
Warner Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Прво научи како се пише албум који си слушао па ћемо онда да разговарамо. diabolical fullmoon mysticism, si zadovoljan sad zdrebac? Edited September 26, 2009 by Warner Quote
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Diabolical Fullmoon Mysticism. Quote
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Imaš pičku tipa sisalica i pičku tipa stiskalica. Pička tipa sisalica je ona što sama usisava kurac i u stanju mirovanja je nalik na var (spoj 2 metala). Pička tipa stiskalica je ona što u stanju mirovanja izgleda kao dečija. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa sisalica, ona sama usisava kurac. Čak i ako se preceniš, pa u zanosu pomisliš da ti je duži, pa ti ispadne, već u sledećem pokretu napred pička tipa sisalica ima da ga usisa nazad. Otud i ime. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa stiskalica, ona istiskuje kitu napolje, otud i ime, pa čak i ako se ne preceniš, ako ti ostane i 2cm kite unutra, ona im da ga istisne napolje i bez upotrebe ruku, nećeš ga ugurati nazad. Dakle, dolazimo do zaključka da je pička tipa sisalica bolja, jer diže samopouzdanje u muškarca, mada ima i onih ljudi koji vole da im nešto stišće kitu. Nadam se da su sada neke stvari jasnije. Edited September 26, 2009 by Sisus 4 Quote
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 :haha: :haha: Преврнућу се, мајке ми. :haha: :haha: Quote
Fapril ethereal Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Imaš pičku tipa sisalica i pičku tipa stiskalica. Pička tipa sisalica je ona što sama usisava kurac i u stanju mirovanja je nalik na var (spoj 2 metala). Pička tipa stiskalica je ona što u stanju mirovanja izgleda kao dečija. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa sisalica, ona sama usisava kurac. Čak i ako se preceniš, pa u zanosu pomisliš da ti je duži, pa ti ispadne, već u sledećem pokretu napred pička tipa sisalica ima da ga usisa nazad. Otud i ima. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa stiskalica, ona istiskuje kitu napolje, otud i ime, pa čak i ako se ne preceniš, ako ti ostane i 2cm kite unutra, ona im da ga istisne napolje i bez upotrebe ruku, nećeš ga ugurati nazad. Dakle, dolazimo do zaključka da je pička tipa sisalica bolja, jer diže samopouzdanje u muškarca, mada ima i onih ljudi koji vole da im nešto stišće kitu. Nadam se da su sada neke stvari jasnije. moracu da reagujem na kolegino sochinjenije gorenapisano.. on je hteo da malo plasticnije objasni vrste pichke.. u dosadasnjoj praksi,sam sretao slucajeve "stiskalica" i "sisalica" koje delimichno ali primetno odudaraju od opsteprihvacene definicije.. nailazio sam na primere "sisalica" koje su,pored penisa,mogle da prime josh i nogu.. dok recimo neke primere "stiskalice" nisam smeo ni da pogledam poshteno.. Quote
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 nailazio sam na primere "sisalica" koje su,pored penisa,mogle da prime josh i nogu.. Šta bre tu odudara od definicije? Usisala bi i crnu rupu. Quote
Fapril ethereal Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) odnosno,hteo sam da prosirim i na jos slabo istrazene terene guranja noge u vaginu.. da ne pomisle ljudi da u vaginu mogu da guraju samo ono sto im sugerishu crkva,patrijarh,sinod, Vojislav Koshtunica i Tesha Teshanovic Edited September 26, 2009 by april ethereal Quote
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ko nema vibrator, može i mobilni da ugura, pa da pozove. Samo pazite da vam ne skine kredit. Quote
Sisus Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Tako su Aura Noir i smislili onaj album Deep Tracts of Hell. Ovaj izgubio mobilni u pičci kad je jebav'o u mraku, pa posle kad ga je tražio bilo je, jbt, u ovoj pičci je kao u deep tracts of hell. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 PA sta ti mislis ,sto danasnji mobilni imaju sve jacha svetla i zvukove,da moz da ga nadjes Quote
Lunar Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Hell yeah, skida se novi album. Quote
Sisus Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 PA sta ti mislis ,sto danasnji mobilni imaju sve jacha svetla i zvukove,da moz da ga nadjes Da, ali su mnogo mali za prohteve tog dela tržišta. Quote
Narsil Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Имаш оне цигле. Оне су одличне за ту намену. Quote
The D Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Imaš pičku tipa sisalica i pičku tipa stiskalica. Pička tipa sisalica je ona što sama usisava kurac i u stanju mirovanja je nalik na var (spoj 2 metala). Pička tipa stiskalica je ona što u stanju mirovanja izgleda kao dečija. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa sisalica, ona sama usisava kurac. Čak i ako se preceniš, pa u zanosu pomisliš da ti je duži, pa ti ispadne, već u sledećem pokretu napred pička tipa sisalica ima da ga usisa nazad. Otud i ime. Kad jebeš ribu koja ima pičku tipa stiskalica, ona istiskuje kitu napolje, otud i ime, pa čak i ako se ne preceniš, ako ti ostane i 2cm kite unutra, ona im da ga istisne napolje i bez upotrebe ruku, nećeš ga ugurati nazad. Dakle, dolazimo do zaključka da je pička tipa sisalica bolja, jer diže samopouzdanje u muškarca, mada ima i onih ljudi koji vole da im nešto stišće kitu. Nadam se da su sada neke stvari jasnije. 1. Bravo majstoru. 2.Zastiti ovo kao intelektualnu svojinu, pa ga ponudi nekom nasem piscu scenarija. Zamisli scenu u kojoj makro objasnjava tipu, koji treba prvi put da natakari nesto, sta ima u ponudi. 3.Ako se ikad bude napiso udzbenik iz seksualnog obrazovanja za osnovne/srednje skole, ovo mora da bude u njemu. 4. Quote
Sisus Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 1. Bravo majstoru. 2.Zastiti ovo kao intelektualnu svojinu, pa ga ponudi nekom nasem piscu scenarija. Zamisli scenu u kojoj makro objasnjava tipu, koji treba prvi put da natakari nesto, sta ima u ponudi. 3.Ako se ikad bude napiso udzbenik iz seksualnog obrazovanja za osnovne/srednje skole, ovo mora da bude u njemu. 4. HAhahahaha, vec mi je jedan drugar predlozio da snimam svoju emisiju, kaze da bih zaradio dobre pare. Ali, jbg, ne mogu, ja sam stidljiv i skroman decko. Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Htedoh da odradim intervju, ali trenutno oni ne rade iste, zasto - ne znam... Ali vase Black Metal orgijasticne tendencije cemo zadovoljiti Belphegor intervjuom koje ce uraditi Gojko the desecrator. Quote
Talvi Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Bio je njima termin za intervjue ranije, ali striktno phoneri. Mene mrzelo da se cimam. Quote
Јарослав Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Имаш оне цигле. Оне су одличне за ту намену. а онда ове мале користиш за тражење цигли, тако што на њима укључиш блиц Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Htedoh da odradim intervju, ali trenutno oni ne rade iste, zasto - ne znam... Ali vase Black Metal orgijasticne tendencije cemo zadovoljiti Belphegor intervjuom koje ce uraditi Gojko the desecrator. Zato što ih je smorilo da odgovaraju na pitanja. Kažem ja Marku da se to zakaže na vreme, ali eto Elem, ne samo Belphegor, nego i Marduk i Scar Symmetry Quote
Recommended Posts