oʞɾoƃ Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Mayhem sigurno nije preko 5k evra. Quote
Svart Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ako je tako mogao bi i da se isplati. Quote
Talvi Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pa taj neki rad, mozda 10 u vrh glave... A cime su ovi likovi zasluzili da mlate toliko vece pare, I will never know. Quote
Svart Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) Immortal imaju jako malo koncerata godisnje, uglavnom festivali i po koja kraca turneja. Edited January 28, 2010 by Svart Quote
Talvi Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ok to, ali govorim o uticaju, znacaju, kvalitetu (znam, znam, znam)... Sad mi pada na pamet i poredjenje sa Emperor-om na taj fazon. Quote
Svart Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pa da tako je bilo i sa Emperorom pred raspad. Quote
Talvi Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) Ne, mislio sam - koliko li para Emperor danas trazi za one ekskluzive, kolika je razlika u odnosu na Immortal? One way or another, da se bavim organizacijom koncerata nikad ja te pare ne bih dao Immortal-u, za istu svotu mozes dovesti tovar drugih. Edited January 28, 2010 by Talvi Quote
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Доводи се оно што је исплативо, да ли су то норвешки блекери или Металика, сасвим је свеједно. Битно је да донесу паре. Quote
Svart Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ne, mislio sam - koliko li para Emperor danas trazi za one ekskluzive, kolika je razlika u odnosu na Immortal? One way or another, da se bavim organizacijom koncerata nikad ja te pare ne bih dao Immortal-u, za istu svotu mozes dovesti tovar drugih. Napravis mini festival. Quote
Sisus Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Pa taj neki rad, mozda 10 u vrh glave... A cime su ovi likovi zasluzili da mlate toliko vece pare, I will never know. Kao što i sam znaš, o ukusima se ne raspravlja. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) emperor je kostao nesto slicno, mozda malo manje oko 25k . hahah ludlo ba .... a ovde i jedni i drugi ne bi imali vise od 600-700 karata i to je pitanje :)hahhaha... do jaja mislim emperor da kazes i da vredi svaku paru , ali ova smejurirja buahahah . kazu da je to jedan od najgorih live bendova, mislim imate gomilu snimaka na jutub ono nema veze sa zivotom, bas gledah ovo sinoc : totalno pishanje . ps. neko pitao cime su zasluzili da toliko kostaju, stvar je prosta, raspali su se, ne znam kolko godina nisu nastupali , skupili se ponovo da uzmu pare i eto , to ti je bend za wacken tipican gde ce biti 80.000ljudi i gledati to piskiti navodno u gace i onda bend moze da trazi toliko , jos sto je najgore ovi svi to placaju jer jbg. ekskluziva... karkas vam je isto tako 25k+ evra ... hahhahah mislim mogu misliti sta bi bilo da su se morbid angel raspali, pa da su se raspali kanibali, i da se 10god kasnije okupe... znaci ono bila bi totalna havarija od cene benda ) Edited January 28, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote
Svart Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Njih je najbolje na nekom festivalu pogledati. Quote
Tatyannahhh Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Доводи се оно што је исплативо, да ли су то норвешки блекери или Металика, сасвим је свеједно. Битно је да донесу паре. nije svaki norveski blek isti, Immortal je pojam za sve njih. pre ce oni skupiti ljude nego bilo koji drugi Quote
morbid god Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Jednom sam sanjao live nastup Darkthrone, mjesto odvijanja dvoriste neke skole u sred bijela dana. Immortal su bili predgrupa. I sjecam se da su ljudi komentarisali kako su lose odsvirali, a uzeli pare. DT su svirali za dz. baj d bej. Quote
Grobodan Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 I have dreamt the dreams about Satan's beautiful promises Of the dark arts, and the blackened powers I possess http://www.youtube.com/watch?v=rDPckJtcA10 1 Quote
Svart Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Zamislite kad bi oni napravili neku turneju kao sto je sad ovaj Sonisphere festival sa big four, Immortal, Mayhem, Satyricon i Emperor. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Da, ali su big four thrash metala stilski mnogo koherentniji nego ova četiri benda koja si ti naveo. Plus Emperor ne radi. Ali da, bila bi to ubistvena turneja Quote
kuruz Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 nije svaki norveski blek isti, Immortal je pojam za sve njih. pre ce oni skupiti ljude nego bilo koji drugi Па шта? У Србији не би добили онолико пара колико траже и то је једино релевантно. Quote
MissionVao Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Ne pratim ih vec xy godina, jel Immortal uopste svira live? Bas sam razmisljala kako bi to bilo genijalno cuti... pogotovo ceo ATHOW Eh, do tad mogu samo da sviram i mastam. 3 3 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Ti sviras immortal?Kad cemo na kafu ? HAHAHA Quote
MissionVao Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Kapiram da meni daju minus jer disem Ne sviram sad, jesam nekad kad me nije mrzelo... 4 Quote
23/16 Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Koliko je uopste dnevno ogranicenje na minuse/pluseve ? Quote
Talvi Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Demonaz: We already have three songs for the next album. We'll be working on the album this year. And we have material for a lot of other songs, so maybe in August we'll be finished with half the album. But we haven't come so far that I can see the end of the album. I think we'll try to work with the songs and make them classic IMMORTAL songs. The next album will be different than "All Shall Fall". I think the songs will come off as one package. Every album is different for us, but we won't try too many new things. We'll stick to the plan and make the music we like. Don't expect something revolutionary. (laughs) Quote
F4R15 Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Jeeej, nisam se ni zadnjeg naslušo ko čojk Quote
Recommended Posts