Guest nymbus Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 sta bi sa immortalom nisam ih skoro cuo da su nesto novo radili ili nisam u toku Quote
Grobodan Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Ne da nisi u toku,nego... Immortal su se raspali,covece! Quote
Frankenchrist Posted April 2, 2004 Author Report Posted April 2, 2004 Meni se cini da nymbus uopste, ali uopste ne cita poruke drugih ljudi... Quote
Denethor Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 si mislio ovo blago,kao vrijednost koja zasluzuje da se cuva u trezoru ili blago u smislu jacine,nadam se da nije ovo drugo jer ej album najjaci u black metalu,iz mog skromnog ugla BLAGO U SVAKOM BOZIJEM SMISLU TE RECHI. A ono da im je presushila kreativnost, nema shanse. A drugo tog leta kad se immortal raspao iscariah tada nije bio u bendu, on je napustio bend po izdavnju Sonsa O.N.D 2002 a onda ga je zamenio Saroth(bass) i on je svirao do raspada 2003. Tako da sigurno nije bio pored abbatha dok je ovaj telefonirao. A bogami i malo smeshno zvuci. Inache jel ima neko demoe The northern Upins Death i Unholly forces of evil. Quote
Frankenchrist Posted April 2, 2004 Author Report Posted April 2, 2004 Dobro, nije bio u bendu ali to ne mora da znaci da nije blesio sa njima, i da su izgubili kontakt.... Sto se tice demosa i reritetnih snimaka, bootlega... ja sam veoma zainteresovan za ta izdanja tako da ako je neko voljan da podeli sa mnom, neka me PPise, rado cu da dam i koju kintu vise (dok god ne prelazi granice izivljavanja i seksualnog zlostavljanja moje novcane imovine). Quote
Denethor Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 (edited) Dobro, nije bio u bendu ali to ne mora da znaci da nije blesio sa njima, i da su izgubili kontakt.... Sto se tice demosa i reritetnih snimaka, bootlega... ja sam veoma zainteresovan za ta izdanja tako da ako je neko voljan da podeli sa mnom, neka me PPise, rado cu da dam i koju kintu vise (dok god ne prelazi granice izivljavanja i seksualnog zlostavljanja moje novcane imovine). APsolutno , dobre dushe koje bi pozajmile demoe uvek su pozeljne. Edited April 2, 2004 by Denethor Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Koliko li ti je trebalo samo ovo da smislis... Anyway,sto se tice novog Immortal albuma,jel cuo neko nesto vise? Quote
Frankenchrist Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 Ma nema nista od toga... mozda neki Live ili Best Of kao sa Emperorom, ali nesto studijsko nema sanse. Quote
Denethor Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Edit 2003: "After 13 years and 7 albums we have decided to stop working with IMMORTAL due to personal reasons. A great thanks to all our fans worldwide who helped us making IMMORTAL superb through all this time. Abbath, Demonaz, Horgh" Evo oni prozborishe rechi zadnje. Quote
Grobodan Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Sta bre lupash ti?Grimfist je Death/Black metal! Quote
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Abbath se pojavio kao gost na nekom sweet ghay gothic projektu... Quote
Denethor Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 ABBATHA MI NEDIRAJJJ, inache Horgh svira bubnjeve u grimfistu. Quote
Lord Aggronor Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 jel sluso ko abbathov projekat BOMBERS?jesu li objavili sta? Quote
Supergalactic Lover Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 saroth i horgh su live clanovi benda PAIN -ciji je inace jedini clan Peter Tägtgren- i sviraju Electronic/industrial/techno/space metal. a horgh jos svira i u grimfistu i u thundra. ...valjda... Quote
Ol' Scratch Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Chuo sam od PAINa jednu stvar i prilichno mi se svidela... Quote
Supergalactic Lover Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 nisam cuo nista od njih, mada bih voleo jer bi mi prijalo nesto "egzoticnije". pokusacu da dwnloadujem nesto Quote
Guest nymbus Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 jeli je abath gostovao na novom albumu dimma borgira Quote
Lord Aggronor Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 mislim da nije.Valjda im je napisao muziku za neku pesmu Quote
Denethor Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Jeste, i peva na pesmama The progenies of great apocalyps i na zadnoj pesmi sa albuma, zaboravio sam kako se zove. Trebalo mi je jako dugo da provalim njegov vokal ali na kraju sam uspeo. A pishe i na netu. Quote
Guest nymbus Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Nisam mogao da ga prepoznam jer stalnp se menja glas ili onaj sagrath ili on ima dosta efekata i nemoze da se razlika prepozna? Quote
Denethor Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Samo sagrath ima efekte , abbath peva normalno, provalices ga ako se udubish. Na pocetku progenies o.g.a. kada pocinje vokal ono BATTLE RAGES ON AND ON; FUELD BY THE PRESENCE OF HEATRED FOR MENE, e tako neshto e to ti peva abbath npr. Quote
ba+a. Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 (edited) hehehehehe, uskoro..... Cursed realms of winter sa tog albuma... kako je dobra pesma... i vise nego dobra... mada IMMORTAL ni nema losu pesmu. Ima li neko mozda neke demoe ili bootlege od Immortal? Veoma sam zainteresovan za ta izdanja pa ako ima dobre duse na ovom forumu koja bi to podelila neka me PPise. Imam ja 3 bootlega: Immortal-Live At Rockwave Festival , Immortal - Live Zaandam i Immortal-Live Montauben.Daću ti ako hoces. Edited April 15, 2004 by I am the black wizards Quote
Alchemy Rose Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Imam ja 3 bootlega: Immortal-Live At Rockwave Festival , Immortal - Live Zaandam i Immortal-Live Montauben.Daću ti ako hoces. Hocu jaaaaaaaa! Naravno ako moze.... Quote
Denethor Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Hocu jaaaaaaaa! Naravno ako moze.... SVI BI SMO VOLELI TO: Evo ja idem sutra do skca da pogledam ima li doticnih na nekim mp3icima, pa ako nema ima da pljackam. Quote
Recommended Posts