Demon Seed Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Izvini, Kuruze, potcenio sam bm komponentu tvoje licnosti Quote
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 ništa ništa generalno, obožavam blek metal, ali ne one sirove albume sa lošom produkcijom, nego stvarne kvalitete 1 Quote
Сале Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Па ти албуми са лошом продукцијом и јесу прави блек.Ти албуми до краја деведесетих.Ово ново тежак хипстерај.А реално,у овом моменту блек више не постоји. 1 Quote
HeLLsarma Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Mislim da hipsteraj znaci da se lozis na neke praistorijske stvari u ovom modernom dobu. Druga stvar,blek metal nije umro,samo nije vise black metal 90-tih,onaj najcistiji i najsuroviji,jednostavno neki su otisli u progresivu,avantgardu,eksperimentisu,siri se i napreduje u drugom pravcu i to je pozitivno. Ali i dalje imas bendova koje sviraju na sirovi i prljavi nacin. Mada to su vecinom blede kopije. Quote
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 to do kraja devedesetih su uglavnom krševi koji su glorifikovani do iznemoglosti zbog toga što su onima koji su ih glorifikovali predstavljali nešto novo, a istovremeno toliko ekstremno da je u suštini bilo moderno da se u to kuneš kad je blek metal postao ozbiljan i kad su ljudi koji su stvorili te kultne albume odrasli i promenili svoj zvuk, napadnuti su zbog promena (Ulver, Satyricon, Emperor, Mayhem, Enslaved...) 3 Quote
HeLLsarma Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Upravo tako,mada ne mozes reci da su ti albumi krsevi,pogotovo od vecine poznatijih skandinavskih bendova. Quote
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 meh, nisu ni nešto specijalno noviji radovi svakog od tih bendova su mnogo bolji Quote
Сале Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Mislim da hipsteraj znaci da se lozis na neke praistorijske stvari u ovom modernom dobu. Ложим се на старе ствари зато што имају несумњиве и неоспорене квалитете.То не значи да сам хипстер већ да поштујем и волим квалитет. Druga stvar,blek metal nije umro,samo nije vise black metal 90-tih,onaj najcistiji i najsuroviji,jednostavno neki su otisli u progresivu,avantgardu,eksperimentisu,siri se i napreduje u drugom pravcu i to je pozitivno. Није шија него врат.Није умро само што то више није блек метал него експерименти,прогресива,авантгарда (како ти кажеш) и напредовање у другом правцу!! Значи да то нема више везе са коренима па према томе има само делимичне обрисе онога од чега је потекло. Ali i dalje imas bendova koje sviraju na sirovi i prljavi nacin. Mada to su vecinom blede kopije. Од 2000. па на овамо све су копије."Оригинали" су давно поумирали. kad je blek metal postao ozbiljan i kad su ljudi koji su stvorili te kultne albume odrasli i promenili svoj zvuk, napadnuti su zbog promena (Ulver, Satyricon, Emperor, Mayhem, Enslaved...) Нико њих не би нападао да су наставили са квалитетом.Али то није случај.Барем не са већином бендова.Сви су касније почели да штанцују албуме само да би избацили нешто ново а не зато да би избацили нешто стварно добро.Ту наравно не спадају емперор,карпатијан форест,мејхем и можда још неколико имена.Па и сам Сатир је изјавио да су они до те мере исцрпели идеје да више ни они не знају о чему више да певају. Већина њих је до сад добро зарадила па се окрећу трендовима што је за њих и нормално али не и за људе који су навикли на прави блек метал а не на педерану. 2 Quote
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 tu se razilazimo, moje mišljenje je da su Enslaved, Ulver i Satyricon svoje najbolje albumi izbacili tek kad su odmakli od svojih korena Quote
Сале Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Па добро,различитих укуса има.Ја лично више волим старије ствари. 1 Quote
Јарослав Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 E Jare,vise si bio true pre 10 godina,sad si hipstercina treserska. бар нисам хришћанин Quote
Talvi Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 I >>>>>>>>>>>>>>>>> Immortal Now, Diabolical najbolji Satyricon svaki Ulver je najbolji ććpk Quote
Miilos Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Volim stari black metal, neki albumi su mi i dan danas među omiljenim (DMDS, Pentagram od Gorgoroth...) ali sam uvek pre za novije albume. Kad kažem "novije" mislim na Funeral Mist, Kriegsmaschine, Negative Plane, Nightbringer, Acrimonious, Bestia Arcana... Nisam ograničen, ali za mene je to black metal. Ovo što danas sviraju Satyricon, Immortal i ostali... Jebem li ga, ne dotiče me. Pustim ih jedino kada mi dođe neko jer ovo što najviše volim i nije baš da se sluša u društvu. Jedino mi Marduk i Abigor padaju na pamet od tih starijih, a da ih i dalje obožavam. A što se Immortal-a tiče, Pure Holocaust je zakon. Quote
HeLLsarma Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 бар нисам хришћанин Porucujem ti ovo : DESATANIZE!!! @Sale : Druze,ne kazem ti da si hipster,ja znam da ti volis najvise starije,vec si mi pricao o tome. I ja naravno volim starije albume,ali smatram da svake godine izadje opet neki odlicni blek metal albumi. Evo kao ove godine Koldbrann,a i novi Sarcom dobar. Uzivajmo uz DF. 1 1 Quote
Miilos Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Nego šta... Pogotovo drugi album. Quote
Lou Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 I >>>>>>>>>>>>>>>>> Immortal Now, Diabolical najbolji Satyricon svaki Ulver je najbolji 1/3 Quote
Demon Seed Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 lol Now, Diabolical nije najbolji Satyricon I nije bolji od Immortal 0/0 onda Quote
Talvi Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 izbio pičvajz izgleda http://www.metalsucks.net/2014/12/11/battle-north-immortal-members-now-legally-fighting-bands-name/ Quote
oʞɾoƃ Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 "Some new name ideas. Immortal B.C. or Geoff Tate's Immortal." Poginuo sam Quote
Recommended Posts