Talvi Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 ABBATH -Official- bass player 'King' will no longer be part of the band, due to conflicting views on lyrical concepts of the upcoming album. The lyrics are inspired by Swiss psychiatrist, Carl Gustav Jung. King finds that Jung’s connection to Christian mysticism is incompatible with the image of the band. King comments: “I wish the members of the actual band, label, and crew all the best for the upcoming shows and the new album. The music itself is nothing short of brilliant! However, I must maintain artistic integrity and respectfully step aside.” Abbath will soon give an official statement about King's departure. No shows will be cancelled! 1 Quote
obsessed by cruelty Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 :haha: ova izjava je nešto najjače, morao sam da proverim da nije fejk Quote
Сале Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Ццц овакве приче су зреле за неки норвешки свет +/скандал или нешто у том фазону. Quote
Angelystor Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Tako je Kinže, Abbath koji ne peva o zimi, ratu i gavranovima nije Abbath. Quote
Demon Seed Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Posle se bunite sto umjetnici ne zive taj crni metal Uzeti bolovanje radi turneje je crni metal! Quote
Demon Seed Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Nego mene me zanima da mi King objasni tu vezu hriscanskog misticizma i Junga, zvuci jako zanimljivo Quote
kuruz Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 eo i link http://www.solidfiles.com/v/3MVdqx3pgV6XR Quote
Сале Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 Да,да. Добра песма. Не волим унапред да прејудицирам али мирише ми на добар албум. И вокал је баш некако заебан. Quote
kuruz Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 (edited) odlična pesma, ne može imortalskije ovo tražimo sjajne obe koje su izašle dosad Edited June 30, 2018 by Underkuruz Quote
kuruz Posted July 1, 2018 Report Posted July 1, 2018 http://www.mediafire.com/file/ry5dc837j82xy00/Immortal+-+2018+-+Northern+Chaos+Gods+by+kefka.rar 2 Quote
HeLLsarma Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Ma ceo album je bruka dobar, voza te pravo u proslost starog Immortala, a produkcijski izmedju dovoljno prljavog I lepo slusljivog. Definitivno kraljevi norveskog trona! Quote
Demon Seed Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Haha kako si se poeticno izrazio Zanimljivo, meni oni nikad nisu bili neko olicenje klasicnog norveskog zvuka, imali su svoj nesatanisticki smrznuti smek 2 Quote
HeLLsarma Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Jbt bet, znam da se nekad mnogo proseravam, ali se proseravam iskreno... Quote
Мајор Гашпар Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Neocekivano. Iznenadjenje godine za mene. Quote
Сале Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 КОЈИ МОНСТРУМ ОД АЛБУМА !!! Не сећам се кад ми се десило да се овако одушевим на прво слушање. Без претеривања али ово је прејебало све имортал албуме од `99 па на овамо. Демоназов вокал бар дупло бољи од кловна Абата. Онај Демоназов соло албум је мање/више безвезе али ово...јбт. Како је злокобан,леден и мрачан. Имортал у најпрефињенијем облику. Камо среће да је онај раније отишо из бенда . Албум године у најави. 1 1 Quote
kuruz Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 potpuno se slažem, albumčina još kad bi snimili neki kult od spota, jaoooo Quote
Сале Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Мех,нисам неки љубитељ спотова. По мени,боље да не избацују ништа да не скрнаве ово емек дело. Кад се само сетим оног "ол шел фол" спота . Упркос оним ефектима и срањима,све је испало смешно. Quote
Haos sam ja Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Immortal spotovi najsmešnija stvar na internetu. Album šuri. Quote
kuruz Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Мех,нисам неки љубитељ спотова. По мени,боље да не избацују ништа да не скрнаве ово емек дело. Кад се само сетим оног "ол шел фол" спота . Упркос оним ефектима и срањима,све је испало смешно. pa u tome i jeste poenta, da naprave neki užas tipa Call of the Wintermoon ili Grim and Frostbitten Kingdoms ubio album, vrtim ga deseti put danas Quote
Demon Seed Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Kakvi spotovi bez Abbatha, ne bi mogli oni to bez njega da iznesu ni da stave opet siljate vesticije sesire 2 Quote
Сале Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Grim and Frostbitten Kingdoms никад јачи спот. Јес јефтин до бола ал је баш оно штоно би се рекло "тру". Quote
Recommended Posts