Demon Seed Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Spotovi nisu tru, tru je samo spot za Dunkelheit i Belphegor - Necrodæmon Terrorsathan jer vade utoku u crkvi 1 Quote
Сале Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Белфегор нај јајарскији бенд икада, Нема ту ни Т од тру. 1 Quote
Demon Seed Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Sve suv kult zakljucno sa Infernal Live Orgasm Quote
kuruz Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Белфегор нај јајарскији бенд икада, Нема ту ни Т од тру. teško smeće od benda 1 1 Quote
Angelystor Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Meni dosta monoton album, ali mogu da skontam što se ljudi ovde lože na ovaj krljačkiji pristup. Daleko od toga da je album loš, više drži pažnju nego onaj Demonaz Norse album, vokali su iznenađujuće mračno-super, samo mi nema ništa ovde čemu bih se preterano vraćao, a to opet podseća na stari Immortal kome baš retko imam želju da se vraćam. Obrtao sam ovih dana ASF u kolima i sasvim mi je dobar taj album još uvek. I rifferskiji i po pesmama ozbiljniji nego NCG. A opet sa treće strane ima i to što živimo u svetu gde postoji Immortal album bez Abbatha. Što reče moj vrli drugar, kao da SYL se oformi i izda album bez Devina. Quote
Towards The Inevitable Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Isto, in hindsight značajno mi je bolji All Shall Fall, a bolji mi je i Abatov solo album, iako je malo više groovy i moderan nego što bi trebalo. Čak i sa svim tim falinkama mi je bolji. Quote
Haos sam ja Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Odličan je album, baš ogoljen i jednostavan ali nekako epski, nadrkan i hladan/mračan. Baš su uboli atmosferu koju su hteli da dočaraju. Demonaz rasturio sa vokalima, mnogo ozbiljnije to zvuči od onog Abbathovog prđenja. Ko je kod Immortala tražio neku preteranu varijabilnost, taj je promašio bend. Quote
Angelystor Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 mnogo ozbiljnije to zvuči od onog Abbathovog prđenja. Ko je kod Immortala tražio neku preteranu varijabilnost, taj je promašio bend. Mislim da ljudi imaju problem što mešaju Abbathovu javnu laidback personu, koja je blackmetalcima očigledno teška stigma, sa njegovim muzičkim outputom. I tu uključujem i songwriting i vokale. Ako ćemo realno, Demonaz ne radi ništa svoje ovde nego samo radi najboljeg mogućeg Abbatha koji može. Quote
Haos sam ja Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Ma meni je Abbath simpatično retardiran, imam čak njegovu snowbowl figuricu u dnevnoj sobi. Ja samo kažem, vokalno Demonaz > najbolji mogući Abbath. Quote
Сале Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Ako ćemo realno, Demonaz ne radi ništa svoje ovde nego samo radi najboljeg mogućeg Abbatha koji može. Ако ћемо реално,демоназ овде ради све супротно од овога што си написао. Quote
kuruz Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 As first black metal band in music history, Norwegian legends IMMORTAL have entered the official German album charts on #2. On Wednesday, the album charted on number 1 in the midweek album top 100. Quote
Talvi Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 au kako će večeras pijani Srbi da smaraju Abbatha sa ovim pričama Quote
HeLLsarma Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 Abbath komedija. Malo mu otisao vokal, pesma prosek. Quote
Мајор Гашпар Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 (edited) Zlatna je penzija, ali nije za svakoga. Edited May 3, 2019 by Мајор Гашпар Quote
obsessed by cruelty Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 hahaha tekst ko da ispao iz nekog metal words generatora Quote
Grobodan Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Safe sounding album, kao sto je to bio Northern Chaos Gods ali on je uoj sigurnosti ipak meni zvucao malo uzbudljivije jer se davno bend pod tom zastavom nije javljao, Abbathless or not. Ovde Abbath igra na sigurno ali pesme ne preterano zanimljive, tako da mi je gospon Demonas ipak pobedio u imaginarnom takmicenju. Vise bih voleo da se I rezurekta ali Abbathu ocigledno dobro ide s ovom pricem, iskreno voleo bih pogledati uzivo jer verujem da same pesme bolje zvuce plus kao bonus njegovo lupetanje tako da neka ga, nek radi pod ovim imenom. Quote
Angelystor Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Okayish album, bolji mi je nego prvenac, lečka prijemčivije pesme, ali jebiga kad mi Bathory obrada šije sve pre toga na albumu. NCG mi jeste bio preizvikan album, ali jeste bolji od ovoga. Quote
Recommended Posts