fiction Posted March 23, 2003 Report Posted March 23, 2003 Jel slusao ko ovu grupu?Imaju jedan album koji je po mom misljenju solidan(Sinner.Dobri riffovi i muzika uopste.Tekstovi su malo bezvezni Pjevac je umro u tour busu od overdose Odlucili su da nastave bez njega a uskoro ce objaviti ko je novi pjevac.Ako nadju dostojnu zamjenu Dave Williamsu bice nesto od njih Quote
The Lightrider Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 E da ja sam cuo onu pesmu za XXX, Bodies i do jaja je. Samo sto je verzija sa filma mnogo bolja od verzije sa albuma, vokal i produkcija su razliciti skroz Quote
Sentinel Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 "Tear away" je fantasticna stvar. Ostale pesme su cisto sranje, pogotovu "Bodies"! Quote
fiction Posted March 24, 2003 Author Report Posted March 24, 2003 \"Tear away\" je fantasticna stvar. Ostale pesme su cisto sranje, pogotovu \"Bodies\"! Tear away ima strasan riff na pocetku a i pjevac je tu pjesmu najbolje otpjevao Quote
dr NIK@ Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 Album nemam ali sam cuo do sad 5 pesama od kojih mi je mozda Tear Away najbolja, mada su i ostale dobre. "Game" ima nevidjeno glup text. Meni onaj njihov pevac nije bio nista posebno, tako da mislim da nece imati problema da nedju dobru(bolju) zamenu. I svi, sem gitariste, mi izgledaju ko neki debili, ali to je naravno "ne bitno" Quote
fiction Posted March 24, 2003 Author Report Posted March 24, 2003 Album nemam ali sam cuo do sad 5 pesama od kojih mi je mozda Tear Away najbolja, mada su i ostale dobre. \"Game\" ima nevidjeno glup text.Meni onaj njihov pevac nije bio nista posebno, tako da mislim da nece imati problema da nedju dobru(bolju) zamenu. I svi, sem gitariste, mi izgledaju ko neki debili, ali to je naravno \"ne bitno\" Ne znam ali meni je bio strasan pjevac.A ta pjesma Game nema na albumu kakva je :? Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 Evo ti link pa je poslusaj...najbolje je da je licno poslusas....meni OK zvuci. http://home.eznet.net/~deck/fe/Drowning%20..._The%20Game.mp3 Quote
Eyel Ess Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 ha, bas sam danas narucio tu grupu pa cu vidjeti kaka' je 8) Quote
fiction Posted March 26, 2003 Author Report Posted March 26, 2003 Evo ti link pa je poslusaj...najbolje je da je licno poslusas....meni OK zvuci.http://home.eznet.net/~deck/fe/Drowning%20..._The%20Game.mp3 Danas sam je skinuo i poslusao,svdjela mi se bas je ok pjesma.Mogli su je slobodno staviti na album.Posle prve tri sa albuma bi ovo bila njihova najbolja pjesma.Ali su je vjerovatno snimili posle Sinnera Quote
Lord_of_suffering Posted March 26, 2003 Report Posted March 26, 2003 tear away je prosto fenomenalna stvar ali ostale su mi pjesme suvise jednostavne. Tekstovi su prejednostavni posebno refreni jedino mi se svidja tekst za tear away Quote
Ivan_Creed Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 Ma potonuli su... zadnje sto su napravili je na Daredevil OST, sa Rob Zombiem, a pesma se zove 'Man Without Fear'! a: Quote
fiction Posted May 24, 2003 Author Report Posted May 24, 2003 tear away je prosto fenomenalna stvar ali ostale su mi pjesme suvise jednostavne.Tekstovi su prejednostavni posebno refreni jedino mi se svidja tekst za tear away bas zbog te jednostavnosti su dobri Quote
Lord_of_suffering Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 PA previse su jednostavni za moj ukus Quote
dr NIK@ Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 :roll: Inace, mislim da bi bili mnogo bolji bend kad bi imali jos jednog gitaristu a: a: a: Quote
fiction Posted May 29, 2003 Author Report Posted May 29, 2003 To sa dvojicom gitarista je uvijek zajebano a DP ne treba dva gitarista(ionako nemaju solaze)samo da ovoga malo isforsiraju bilo bi dovoljno Quote
dr NIK@ Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Po mom misljenju bi mnogo bolje zvucali sa dve gitare, jer za bi bilo bolje da ovog gitaristu dopunjuje drugi gitarista, a ne basista dok ovaj vuce neku nazovi solazicu (kao u Tear Away). I kakve veze ima sto nemaju solaze?! Pa bar 80-90 posto bendova u Nu nemaju solaze, a da pri tom imaju dvojcu gitarista. Quote
fiction Posted May 30, 2003 Author Report Posted May 30, 2003 90 % 8O dvojicu gitarista,nema sanse mozda 15 % maksimum.Mada to nije tema Quote
Lord_of_suffering Posted May 31, 2003 Report Posted May 31, 2003 To sa dvojicom gitarista je uvijek zajebano a DP ne treba dva gitarista(ionako nemaju solaze)samo da ovoga malo isforsiraju bilo bi dovoljno Jes siguran da si ih slusao :? :? A tear away :? :? :? kao nema solazu Quote
Lord_of_suffering Posted May 31, 2003 Report Posted May 31, 2003 Pa dve gitare imaju Staic-x soulfly korn sevendust slipknot skinlab stone sour (hed) p.e mushroomhead staind Pa onda Kittie su imali deftones imaju pjesama na kojima su dve gitare Chimaira ima isto dve gitare barem mislim da imaju I vjerovatno ih ima jos dosta I sve ukupno to cini barem duplo vise od 15 posto. Ali to nije tema tako da nema veze Quote
Sentinel Posted May 31, 2003 Report Posted May 31, 2003 Genijalni Staind na Unpluggedu ima cak tri gitare i zvuce fenomenalno! Quote
fiction Posted June 1, 2003 Author Report Posted June 1, 2003 Pa dve gitare imajuStaic-x soulfly korn sevendust slipknot skinlab stone sour (hed) p.e mushroomhead staind Pa onda Kittie su imali deftones imaju pjesama na kojima su dve gitare Chimaira ima isto dve gitare barem mislim da imaju I vjerovatno ih ima jos dosta I sve ukupno to cini barem duplo vise od 15 posto. Ali to nije tema tako da nema veze To ako racunas bas gitara +gitara onda je ok Quote
fiction Posted June 1, 2003 Author Report Posted June 1, 2003 A ja sam mislio da im ne treba bas + 2 gitare Quote
Lord_of_suffering Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Pa hteo ne hteo svi bendovi koje sam nabrojao imaju dve gitare, i na albumu i uzivo Quote
fiction Posted June 2, 2003 Author Report Posted June 2, 2003 Ako ti kazes ačo ja i dalje stojim pri tome da vecina nabrojanih bendova ima bas gitara + gitara to nije isto kao bas gitara + 2 gitare Quote
dr NIK@ Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Pa bre Therapsid...pa kako mozes tako da lupas :? :? :? Sve grupe koje je Lord naveo, i jos mnoge pored) imaju DVE GITARE i naravno BAS (gitaru)... OK, preterao sam da ima 80% bendova sa dve gitare, ali su u vecini. E sad imas gomilu bendova koji imaju jednu gitaru u bendu, a na albumu zvuce kao da imaju dve gitare u isto vreme, kao npr. SOAD, Coal Chamber i td. Pa i sama Pantera ima jednu gitaru, a cesto (uglavnom za vreme solaza) zvuci kao da ima dve....i da ne nabrajam... P.S. Jeste Lorde, Chimaira ima dve gitare. Quote
Recommended Posts