Lord_of_suffering Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Ako ti kazes ačo ja i dalje stojim pri tome da vecina nabrojanih bendova ima bas gitara + gitara to nije isto kao bas gitara + 2 gitare Jes ti bio na soulfly-ju? Jest ti gledao koncerte ovih grupa? Ako vec necujes jel vidis? :? :? :? Quote
scissors Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 mnogi bendovi koji imaju jednu gitaru nasnime još jednu na album... ipak to je šminka, npr da imate jednu razaračinu od pjesme i dođe solo... kad bi bila samo solo gitara bilo bi pomalo mlako... treba i ritam da je potkuje... Quote
gabriell Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Uz duzno postovanje, moram reci da Staind ima samog jednog gitaristu. Vokal je svirao takodjer gitaru na nekim baladama na kojima je zastupljena i akusticna gitara. Radi se o dve, tri pesme sa Break the Cycle i isto toliko sa 14 Shades of Grey dok ga nema nikako na Dysfunction. Znaci sve u svemu Staind ima jednog pravog gitaristu. Za ostale bendove se slazem. Takodjer ne bih bas nazvao Staind Nu metal bandom, narocito ne posle novog albuma. Vise lici na neki post grunge. Sve u svemu jako dobar bend. Quote
dr NIK@ Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 A zasto ti pricas o Staind-u na Drowning Pool temi?!?!? Quote
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Drowning Pool ima novog vokala i bolji zvuk...... A ne znam kako se skrenulo u Staind na ovoj temi... Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 A gde si ti cuo taj Drowning Pool sa novim vokalom???!? Quote
Ivan_Creed Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 A gde si ti cuo taj Drowning Pool sa novim vokalom???!? Pa na TV sam video spot za novu pesmu 'Stand Up'... Mislim da sam gledao Uranuim, jer su najavljivali veliki povratak... posto su ih skoro svi bili obelezili za propast posle smrti pevaca.. I ok je, agresivnije zvuce uopste... ostatak albuma nisam nesto ni slusao toliko, ali javicu utiske cim budem! Quote
dr NIK@ Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Videcemo koliko ce to biti agresivnije s obzirom da se nesto nisu pretrgli od agresivnosti na prethodnom albumu. I nadam se da textovi nece biti onako glupi... Quote
Ivan_Creed Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Poslusaj single 'Step Up', i vidi sam!! Ubija, super je!!!!! Quote
dr NIK@ Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 A gde da je poslusam tu pesmu. Jel' ima negde na netu da se skine???... i gde? Quote
Ivan_Creed Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 A gde da je poslusam tu pesmu. Jel' ima negde na netu da se skine???... i gde? Ma ima bre gde oces.... sa bilo kog media desktopa (KaZaA, Morpheus, WinX...), ne znam direkte linkove, jer nikad ne downloaduje sa site-ova!! Quote
Ivan_Creed Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 To ti je novi vokal, Jason 'Gong' Jones... Quote
Ivan_Creed Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Evo ti link http://www.streaming-clips.com/play.php?id=1264 Specijalno za tebe... Quote
VampireBlues Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Jel slusao ko ovu grupu?Imaju jedan album koji je po mom misljenju solidan(Sinner.Dobri riffovi i muzika uopste.Tekstovi su malo bezvezni Pjevac je umro u tour busu od overdose Odlucili su da nastave bez njega a uskoro ce objaviti ko je novi pjevac.Ako nadju dostojnu zamjenu Dave Williamsu bice nesto od njih Svidja mi se Sermon... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Evo ti link http://www.streaming-clips.com/play.php?id=1264 Specijalno za tebe... Jao kako je to lepo Kad preslusam javljam utiske Quote
Ivan_Creed Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Jao kako je to lepo Kad preslusam javljam utiske Konacno si se pojavio, ja mislio da si nas napustio! Quote
dr NIK@ Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Ma necu ja tek tako da nestanem, vec jednostavno dodjem odem... sve zavisi od mogucnosti....a i nikako da vise dobijem taj kablovski net, pa ovde dodjem samo kad odem do faxa na racunare, kao npr. sad. Inace poslusao sam Step Up i nije losa pesma, ali nisam nista specijalno odusevljen... malcice promenjen fazon... vokal prilicno slican i po boji, a i po stilu pevanja... sve u svemu necu da se ubijam da nabavljam album, ali ako naletim na isti necu da ga odbijem... Quote
SkyE Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Zasad sam jedino cuo Step up, i to sa The Punisher OST-a, i mogu da kazem da mi se Drowning pool svidja Quote
deftonerrrr Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Zasad sam jedino cuo Step up, i to sa The Punisher OST-a, i mogu da kazem da mi se Drowning pool svidja drugi album je jedno 100x bolji od prvog..cak imaju i solaze ! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Ja se izvinjavam sto upadam ovako.. nisam u toku.. KAKO NOVI ALBUM??? Sta jel imaju novog vokala ili sta?? P. S. Imali su neke kobajagi solaza i na prvom albumu... ne vidim da je to neko merilo kvaliteta?.. Quote
deftonerrrr Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ja se izvinjavam sto upadam ovako.. nisam u toku.. KAKO NOVI ALBUM??? Sta jel imaju novog vokala ili sta?? P. S. Imali su neke kobajagi solaza i na prvom albumu... ne vidim da je to neko merilo kvaliteta?.. da.... novi vokal... jebu keve i stuff.. . Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Pa ne znam...meni bar po onoj pesmi ne zvuce nista posebno, a vokal mi tek nije nista posebno....bolji mi je bio prvi (vokal)...a oalbumu tek kad ga nabavim i preslusam... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 E video sam step up.... pesma- nista oko cega se vredi uzbudjivati A spot je pozeraj za medalju!!!---lici mi na 'revolving door' od crazy town-a I ko je onaj lik sto peva-- nesto kod nega mi izgleda potpuno pogresno.. Quote
deftonerrrr Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 E video sam step up.... pesma- nista oko cega se vredi uzbudjivati A spot je pozeraj za medalju!!!---lici mi na 'revolving door' od crazy town-a I ko je onaj lik sto peva-- nesto kod nega mi izgleda potpuno pogresno.. a oko prvog se vredi uzbudjivati...HAHAAHAHAHHAHAAAHAAHHAAHAHA e sad si me oraspolozio za ceo dan... btw... cinjenica je da su se mnogo vise potrudili za drugi album...ispalo kako god... ceni se trud... od prvog albuma mi se prevrce utroba u stomaku... i think im going to puke... Quote
Recommended Posts