Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uhvatio sam ih u Beču prošle godine, koncert godine odmah iza McCartney-ja. Posebno iskustvo, totalno snobovsko veče, hard core prog, a ja padam u sevdah koja god pesma da krene. Island, Circus, Cadence and cascade, a ja u fazonu "ijaaaaaaooooo!" :haha:

• Upvote 1
  • 4 months later...
Posted

Krenula KC50

https://www.setlist.fm/setlist/king-crimson/2019/jahrhunderthalle-frankfurt-germany-4b91f7d6.html

Merkao sam Berlin u zadnjem trenu da napravim ekskurziju, još blejale neke normalne karte do skora, ali sam pičkarski čekao da vidim listu i, jebiga, mislim da ću da 'odmorim' ove godine. Interesantni dodaci u odnosu na prošle godine, ali ništa stra'obalno. A nekako i kako trenutno cepaju, deluju da će moći još barem 5 godina ovako :haha:pa sam siguran da će biti nova prilika.

Posted

pa dobro, nije da su nesto preterano dirali, malo izvrnut redosled i par promena, Cirkus/Cadence and Cascade itd...cini mi se da su, kad sam ih gledao prosle godine u Esenu, sledece vece imali malo sareniju setlistu od prvog, skoro sve sam vec cuo uzivo osim Cat Food mislim
https://www.setlist.fm/setlist/king-crimson/2019/jahrhunderthalle-frankfurt-germany-3391ece5.html
elem znate svi ovde sta je KC uzivo, neverovatno iskustvo, oticu opet kad god budem mogao, najbolji bend, ne znam sta bih drugo rekao. razvalili su kao i obicno, ozvucenje perfektno, ja imao mesto na balkonu tacno po sredini, pozicija mi bila odlicna. a da se odlucim je li mi bio bolji ovaj koncert ili onaj od prosle godine.. tesko.. mozda ipak onaj u Esenu jer mi je bio prvi.
nemam nikakvu zamerku osim da mi se i dalje ne svidja toliko ovaj bubnjarski aranzman za level 5, a to mi je jedna od najjacih stvari 
genijalci koji su sedeli i sa moje leve i desne su (a i na jos par mesta sam provalio), kad je dosla pauza, mislili da je gotovo i otisli :haha: pa sam se ispruzio ko covek za drugi set. nesto ljudi je i pred bis otislo
opet sam bio jedini zalutali medju 60+ ekipom 

64591746_1260657357430863_16347946087622

• Like 2
Posted

Ma jel to oni kao septet sviraju? Ovog puta izgleda propustili da jave promenu xD

Koliko vidim, malo zanimljivije jebiga bilo prvi veče, Sheltering Sky i EleKtrik bili. Mislim, verujem svakako da je valjalo standardno i bez toga :]

Na šta liči Cat Food sad?

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Gordon Haskell, who played bass and sang for KING CRIMSON nearly five decades ago, has died. He was 74 years old.

Haskell's death was confirmed in a post on his official Facebook page. "It is with great sadness we announce the passing of Gordon, a great musician and a wonderful person who will be sadly missed by so many," the statement read.

A separate statement on KING CRIMSON's official Facebook page read: "Gordon Haskell's Facebook page is reporting that Gordon has died. His time in KC wasn't a particularly happy part of his long career but his work on In The Wake Of Poseidon and in particular, Lizard is much admired in the CRIMSON community."

RIP

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ne znam što spašavate čoveka koji se zabavlja bolje nego 99.99999% njegovih vršnjaka + će da umre kao gospodin od srčanog udara zbog Viagre... Potpisao bih to odma'...

A i ovaj njen performans, pa šta ako je cringy, ako je njemu merak... Bolje negovati tu energiju i slobodu umetničkog izraza, nego biti inhibiran, pametni ljudi u tim godinama to znaju :haha:

Rokenrol jbt