Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Meni je to bila jedna pomisli nakon što sam video PTree reunion. Ne verujem da bi se Gavin obavezao na oba ta u paraleli.

Sa druge strane, ako sam dobro video, biće tour sa Toyom dogodine, pa ko nije video Frippa live eto prilike :haha:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Gledao sinoć ovaj KC doc, dosta dobro, šteta čak što nije bar još 30 min duži.

Da ne bacam "spojlere", ali malo mi je bio i neočekivan film koliko su svi otvoreni o odnosima u bendu, i Frippu pre svega. Dosta i lol momenata, sve u svemu, vredno gledanja. Tuga kad se završio film kad skontam da verovatno nikav više lajv.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted
2 minutes ago, Angelystor said:

Mislim da je svakako veća šansa da bih ja otišao nego ti, ali uopšte to nije poenta :haha:

Na ovo svakako ne bih otišao, ali da je KC svirka, otvorio bih kofere. ;)

Nego pusti sada natezanje kožurica, jesi gledao novi dok?

Posted

Ideš. :3

Što ne napisa na dokumentarcima. Odličan dokumentarac, jako otvoren prikaz robstva ostatka članova nad kontrol frikom Frippom, koji čak i sam ima jednu jako potresnu scenu gde je njega neko nekada razumeo i damo mu najlepši savet. Ali ipak je srce filma Bill Rieflin, toliko humora prožeto sa neizbežnim, da ispada najiskreniji tu i najprosvetljeniji. Pride fotografija je na momente kao u filmovima 70tih godina, velika i grandiozna, pogotovo kada su zahvaćeni nastupi i probe. 

I verovatno jedan od najlepših dokumentaraca koji zahvata dugogodišnje fanove benda, onakvima kakvi jesu, kao deo jednog muzičkog kulta koji se prožima kroz decenije, i svako ima svoje viđenje stvari unutar benda i zašto je Fripp kul, iako je megadrkadžija. 

Tom dečku što je pravio dok, je upala kašika u med, bio ja na pravom mestu u pravo vreme i napravio jedan od top 10 muzičkih dokumentaraca. 10-10.

Posted

Meni više bila čudna nego potresna ta scena, ali jes' jak momenat u svakom slučaju. Odličan doc svakako, rekoh već, sviđa mi se koliko je nekako iskreno i otvoreno sve odrađeno, bez nekih farbanja i laži. Bio i Q&A posle sa tim likom što radio doc u bioskopu u kome sam bio, ali me mrzelo pa sam otišao :haha: