Gothic Angel Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Da li ste slusali ovaj fenomenalni Irski-Metal??? Evo ja sam uspeo da se domognem dva albuma!! The Middle Kingdom je stvarno do jaja album i svidja mi se sto je miran!! pesme su polovichno metal, polovichno irska tradicionalna muzika. Glasovi za podrsku koje su angazovali na ovome albumu su stvarno fenomenalni i odusevili su me....Jedino zameram sto se instrumentali malo ponavljaju tokom pesme i umeju da smore...Takodje ima malo pevanja pravog, i rechi!! Folk-Lore iz 2002 je stvarno po meni odlichan album. Bolji od The Middle Kingdom sigurno...Glasove su sredili i imaju sada pravog pijanog isrskog pevacha...Podsecaju cak ponekad i na Dublinerse Ima mnogo vishe gitara, i bubnjevi mnogo bolje prate pesme...Nekako su mi metalskiji na ovome albumu. Pesme su takodje dobre i izdvojio bih Bloody Sunday (posvecena neoprostivom zlochinu za koji ce britanci tek da puste krv), Rocky Road To Dublin, Ride On i Exiles!!! Ajde iskomentarisite malo, ako je iko uopste cuo za njih 8) :roll: Quote
Guest Karharoth Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Fenomenalni su... Posebno "Folk-Lore". Svidja mi se t sto vise paznje posvecuju irskoj muzici mada na momente ima i uticaja black-a.Veoma interesantan bend... a: a: a: Quote
Apeiron Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 The Middle Kingdom je odlican. Ovaj drugi nisam slusao. Volim sve te bendove koji se ne boje experimentisanja sa etnom, ili nekim neobicnim instrumentima... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Ljudi znaci stedeo samkintu tri meseca jer sam znao da ovo nemoze da bude lose kad sam uzeo sva tir albumaaaaaaaaa umreo sam breeeeeeeee nemam nijednu zamrku FENOMENALNO Quote
Gothic Angel Posted March 28, 2003 Author Report Posted March 28, 2003 The Middle Kingdom je odlican. Ovaj drugi nisam slusao. Volim sve te bendove koji se ne boje experimentisanja sa etnom, ili nekim neobicnim instrumentima... Trebao bi cuti Folk-Lore...mnogo je bolji od MK!! Ja sam ga juce slusao 5 puta za redom...Stvarno FENOMENALNO!! Quote
Shaman Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Citao sam o ovom bendu u Mex-u. Moj drug kaze da ih je slusao i da su odlicni. Ako neko zna gde mogu da ih nabavim neka napise. Quote
Preacher Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Citao sam o ovom bendu u Mex-u. Moj drug kaze da ih je slusao i da su odlicni. Ako neko zna gde mogu da ih nabavim neka napise. Strpi se. Nabavicu ga uskoro. Quote
trinity Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Od kad sam nabavila Folk-Lore, samo taj album i slusam.Mnogo su dobri.Svidja mi se mesavina irskog etno zvuka sa blackom.Pogotovo je dobro sto postoji i zenski glas.(inace mnogo volim zenske vokale u metalu) PS ja sam kupila album kod SKC-a pre par dana, tako da verovatno ima jos. Quote
mirror Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Slushala, imam Folk-Lore i jako mi se dopada, odlichni vokali, produkcija malo loshija, al nema veze Quote
MORTMAIN Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 ja sam imao da srecu da slusam i prvi album,pored ova 2, koji je black(folk) ali izgleda da band sve vise i vise zaboravja metal Quote
miss Penny Lane Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 ja sam otvarala pre jedno 2 meseca ovu temu i mislim da jos postoji ali nema veze..........odlican bend imam sva tri albuma i mislim da su se malo zeznuli sto nisu nastavili tradiciju 1.albuma ali su ipak ok........... a: Quote
:={MaYa}=: Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 odlicni su.....apsolutno....i sveospte dopadljivi...hm...na ekskurziji su se svi poodusevljavali...cak i ljudi koji slusaju tipa Zeljka Joksimovica....... :? Quote
Kai Hansen Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 Genijalni bend.Ja, inache volim celtsku muziku, tako da je nije moglo da se desi da mi se ne svidi!THEY RULEEEEE!!!!!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Super su oni, samo, pobogu, nisu heavy metal! Selidba! Quote
postman Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Imam sva tri i dopadaju mi se ali ne toliko bas da se bacim pod voz od srece.U principu volim te naizgled nespojive kombinacije ali mi ponegde zasmeta kad ubace neki etno deo tamo gde bas ne legne kao treba,kao da prave pesmu : red metala,red etna pa tako pet-sest puta.Inace volim irsku muziku pa tako i keltsku mitologiju pa tako Cruachan zauzima visoko mesto na mojoj playlisti( polici ). Quote
Telcontar Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Slusao sam samo Middle Kingdom ali sam se odusevio...ustvari cuo sam jos dve pesme na 202 sa folk lore-a i SUPER SU!!!! Quote
Supergalactic Lover Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Zasto niko ne pominje "tuatha na gael"????????????????? definitivno najbolji album mada nisam slusao TMK!! Odlicni su ali na nekim pesmama im je losa produkcija, ne znam da li je to zbog piratskih snimaka... Quote
Mercyful Queen Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 mnogo su dobri !najvise mi se svidja folk lore Quote
Lungworm Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 da, tuatha na gael je i meni najbolji njihov album. A produkcija im nije losa zbog piratskih snimaka jer ja imam orginal cd i na njemu je zvuk los takodje. Nisam siguran ali mislim da su taj album radili negdje u Njemackoj za neku manj kucu. Quote
Guest ninawolf Posted May 30, 2003 Report Posted May 30, 2003 oni su o.k ali produkcija im je malo losha(mislim na prvi album)ali ono ..zanimljivo i drugacije.. Quote
mortisha adams Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 prva dva albuma su odlicna,a folk-lore je malo spor ali nije loshe a: a: a: Quote
Supergalactic Lover Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 oni imaju 3 albuma??? pokusacu da nabavim TMK ali je tuatha na gael ne prevazidjen!!!!!!!! Quote
Dry-Na-Nord Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Nabavio sam original Tuatha Na Gael. Tekstovi su prilično dobri. Drugi i treći album su im lošiji (teme pesama nisu više toliko vezane za Tolkina i keltsku mitologiju). Quote
Supergalactic Lover Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 E tekstovi su im prsli skinuo sam ih sa darklyrics a inace cruachan znaci kao neka pecina u kojoj mozes da putujes kroz vreme ili tako nesto... Quote
Recommended Posts