mortisha adams Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 meni su sva tri albuma odlicna. folk-lore je malo sporiji u odnosu na prethodne ali svidj mi se zbog pagan i irskih motiva. moracu da nabavim najnoviji album. ima li negde za download? Quote
Supergalactic Lover Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 nasao sam link za download novog albuma. ako nekoga interesuje: http://kot.spb.ru/mp3/ Quote
Ora Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Znam za sajt, ali da li si zaboravio da kazes da je maksimalna brzina skidanja 0,5 kbps? Znas li koliko vremena treba za jedan album? Imam ja Pagan vec odavno, tako da mogu da narezem kome treba. Quote
Neithan Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Cover&v=56">Cover</a> <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=art&v=56">art</a> je uzet sa naslovne strane jedne sf knjige, zaboraavih ime. <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=Video&v=56">Video</a> sam u ipsu. K`o jebeni Imperium Tenebrarum od RossomahaaR... Lame, Lame, Lame. . . Quote
Grobodan Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Pagan razbija,bas mi je legao album.Lepo su izmesali elemente sa sva 3 albuma,samo ne znam sto kukaju na produkciju,meni se bas ovako svidja.Lezi im malo prljaviji zvuk. Quote
militant Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 U pravi si, ceo album je odlican i pesme su lepo izbalansirane.Sve je na svom mestu kao i produkcija (mada na to retko obracam paznju). Quote
Grobodan Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Ma,ne obracam ni ja paznju na produkciju,ali oni usvakom intrvjuu kukaju kako je produkcija na albumu sranje.Meni se bas svidja.Inace,mozda je malo rano da kazem posto sam tek nabavio album,ali mi se cini da im je ovo najbolji album. Quote
Baal Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 E leba ti grave bolji je Tuatha Na Gael Absolute kvlt! Quote
Grobodan Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Jebiga,ja najvise volim Middle Kingdom,mada su svi dobri.Moram jos da islusam ovaj,pa cu dati konacni sud. Quote
Baal Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 E da, u drugom broju Disciple fanzina ide intervju sa njima. Malopre sam im poslao pitanja. poz Quote
Grobodan Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Ziv bio!Dvojka ce,znaci,da jebe kevu!!!! Quote
Hamsun Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 E da, u drugom broju Disciple fanzina ide intervju sa njima. Malopre sam im poslao pitanja. poz Pa ne mora da znaci da ce da ti odgovore... Ako su seronje kao pojedini bendovi... Quote
Ancient_Queen Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Hmmm Folk-Lore je malo gay album a?Hahahha shalim se,nije losh cruachan.Exiles je najbolja pjesma sa tog albuma.Najjache zvuchi dok su ove druge...pomalo gay Quote
Baal Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Pa ne mora da znaci da ce da ti odgovore... Prvo sam ih pitao da li hoće da rade intervju, pa tek kad sam dobio odgovor poslao sam im pitanja. poz Quote
Dreadful_Glare Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ja se njima jednostavno divim pocev od pevacice sa predivnim glasom pa sve do onog sto svira 20 duvackih instrumenata. Majstori jednostavno nema sta. Quote
Baal Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Ja mislim da je ona pevačica nepotrebna u bendu, ali nema veze. Quote
Ol' Scratch Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ja mislim da je ona pevačica nepotrebna u bendu, ali nema veze. Pa meni i nije ovo bash Black... Vishe mi smrdi na Gothic (ma shta to znachilo)... Quote
Lotus eater Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Pa meni i nije ovo bash Black... Folk-black ! Dobri su oni, ali Primordial...oni su vec nesto ! Quote
la strega Lucia Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Pa slusala sam od svega po malo, i zaljubljena sam u njih. Sad mi se ukazala prilika da za dzabe dobijem jedan album po izboru i ja ne znam za koji njihov album da se odlucim. Quote
Supergalactic Lover Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 ja bih ti preporucio "tuatha na gael"(poslednji album nisam slusao), ali sve ce posle nekog vremena da te smori. trust me. ako mozes biraj za dzabe neki drugi bend... Quote
Telcontar Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Lepo je videti da je izasao intervu u BV#6 sa bendom... ( tek sada sam dobio doticni casopis... ) U svakom slucaju, ako to nisam pre rekao, da napomenem da su mi jedan od omiljenih bendova... samo ja njih ne bi bas u black Quote
VANDALICUM Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 The Midle Kingdom je najbolji album. CRUACHAN ruleSS Quote
kuruz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Irish folk metal band CRUACHAN will enter the studio on January 17 to begin recording their fifth album, tentatively due later in the year via Greece's Black Lotus Records. "We are returning to Sun Studios in Dublin, where we recorded 'Tuatha Na Gael', 'The Middle Kingdom' and 'Folklore'," the band write on their web site. "The studio has been hugely upgraded since we were last there. We are also pulling out all the stops and getting a well respected producer flown in from Holland. Jo Peeters (a.k.a. GAIL OF GOD) will be doing the production work for us." CRUACHAN's upcoming album will be their first CD for Black Lotus, with whom they inked a deal in June 2005. The band's final release for their previous label, Karmageddon Media, was scheduled to be a reissue of their 1994 "Celtica" demo, featuring unreleased tracks, including "Timmy", which has been performed live at quite a few CRUACHAN shows. Quote
MEDIEVAL Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 tuatha na gael je odlican album,dok mi se middle kingdom bas i ne svidja,ali dobro sve u svemu jebu keve Quote
Recommended Posts