militant Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ti Irci skoro da ne umeju da prave losu muziku. Sheloba i Ungoliant. Sta ce im dva pauka? Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 05. The Old Woman in the Woods Ova pesma obecava! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Одлични су... Мидл Кингдом је феноменалан албум, као и Паган... Скинух Промо диск бенда, јако је добро укомпонован, али је снимак доста лош... И да, скинух и њихов кратак наступ, од неких пола сата, из клуба Арктика... Јест да се звук на добро крчање и шуштање, али је ипак јако добро... Слава! Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Preslusah ovaj novi album,lici totalno na Pagan ali sa boljom produkcijom,sto i nije tesko,jer je na Paganu bila krsh,znaci - metal kroz koji se provlace motivi irskog folka sa black metal upadima.Nije lose,ali ipak Middle Kingdom ostaje keva. Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Evo sad slusam i poludeo sam totalno...zao mi je sto ovo nisam nabavio ranije...znaci ovo je totalna ludnica...ovaj Middle Kingdom razara sve pred sobom...au jebote...ne secam se da me je nesto ovako odusevilo jos od prvog slusanja jos od Savatage-a.. ...a da...secam se...Skyclad Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Ovo je mnogo dobro...znaci jebeno neverovatan utisak je ostavilo na mene...Folk-Lore mi je za sada najvise usao u uvo ali ima jos vremena... E da...Ride On mi je u top 5 Metal balada!!! Quote
MAN O WAR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 [quote name='StarbreakeR' date='25. 11. 2006, 19:35' post='1241157' E da...Ride On mi je u top 5 Metal balada!!! Dodji kod mene da chujes "Ride on" originalnu verziju- meni nekako mnogo tuznija. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ovaj ja nisam nesto siguran da je Cruachan black metal.... Ali da su dobri-jesu.... Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Koju originalnu???To obrada?Nisam znao... Quote
MAN O WAR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Koju originalnu???To obrada?Nisam znao... To je stara Irska narodna. Dacu ti da chujes. Ako volis irski melos ce ti se dopadne. Meni jeste. Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Aaa...pa dobro...znam da ima par tradicionala na albumu ali nisam znao da je i Ride On jedna od njih... Quote
VANDALICUM Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ma spancil hill je najjaca.... Ceo Folk-lore je odlican album. Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Da bre...jebachina teska ceo album... Super ti avatar a i sig Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Nabavio sam konacno Pagan i ne znam sto ljudi pricaju da nije vise metal...ima super atmosferu...a Viking Slayer je krlja nevidjena Super album na prvo slusanje IMHO! Quote
militant Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pre sam ih dosta gotivio, inace nisu bend da ih slusas uvek jer obicne smore posle nekog vremena. Doduse, nisam ih pustio ihaha... Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nabavih novi album..al jebeni promo Anyway..ona prva pesma, sto imam full, mi zvucase zanimljivo..very heavy..i onda slusah malo one iseckane..al popizdeh, taman krene neka lepa melodija, pa prc...cekam normalnu verziju Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Auuu...i ja...raduje me to sto kazes da je pesmica Heavy... Ali Pagan Razara!!!A pogotovo istoimena pesma Quote
APOHAKC Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Pagan je do jaja, i vise je metal, bar po meni, nego ostali album. Osim mozda prvog... U svakom slucaju kao sto neko rece Viking Slayer je krlja ali takodje veoma dobra atmosfericna pesma, pogotovo u delu kada kaze Gods be with us tonight... ma da se najezis... a i napokon da nije vise o vikinzima, smucili su mi se vise... Jedva cekam da nabavim Morrigan's Call... Quote
Blathaddar Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 ova stvar ride on je ustvari neka obrtada neke keltske narodne pesme. Evo,slusajte je u nekoj pretpostavljam izvornijoj verziji: http://rapidshare.com/files/26213832/05_-_...ide_on.zip.html Quote
Blathaddar Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Na kompilaciji najlepsih keltskih folk pesama na podruciju velike britanije/skotske/irske koliko mi se cini... Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Pa zar niste znali... ...doduse nisam ni ja, pa me MAN O WAR prosvetlio... Quote
Recommended Posts