Милица Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ja sam znala I na toj pesmi gostuje Shane McGowan. Doduse, peva samo 2. strofu, i nesto malo u refrenu... Koliko znam, on je i ko-producent celog albuma Folk-Lore. Quote
Turin Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Pre sam ih dosta gotivio, inace nisu bend da ih slusas uvek jer obicne smore posle nekog vremena. Doduse, nisam ih pustio ihaha... potpuno se slazem. ovo ih savrseno opisuje. moracu da se nateram da poslusam ovaj novi, jer znam da ce da mi se svidi, a onda da me mrzi da ga pustim ponovo. Quote
rhapsoad Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 odlican bend najvise mi se svidja folk lore i to 2 pesme kojima gostuje Shane poslednji album me je malo razocarao, ocekivao sam vise ali dobro nije bas los Quote
APOHAKC Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Још нисам детљно одслушао задње остварење, на пар слушања ми се чини сасвим ок, има пар лепих нумера, а и доста подсећа на Круахан иако су унели неке новине у њихов звук, сад ћу за викенд још мало да преслучашавам нови албум да видим шта све лепо још нисам чуо са њега. Quote
Estatic Fear Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Skroz do jaja bend.... Originalni; sa svakog albuma se moze naci do jaja stvari.... Poebno bih izdvojio instrumental Cattle Raid of Cooley.... Quote
Demonic_Alliance Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 JEl ima iko taj poslednji album, (Morrigan's call) u ne-promo verziji??? Quote
militant Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Trazi na nekom file sharing programu, ja nisam nasao nista preko ovih upload sajtova. Quote
DOMINVS MALVS Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Imam ja... celu diskografiju Sta reci... odlicni su! Ride on, Cruachan!!! Quote
em pi Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Takodje posedujem celu diskogreafiju.Čitala sam malo vašu prepisku oko načina izgovaranja naziva benda.Kruašan - Kruahan (kad sam dobla prvi album ni sama nisam bila baš načisto kako s epravilno izgovara, jer u ovakvim nazivima često ne važe pravila fonetike...Pa sam se malo raspitivala od ljudi koji su preko...Englezi izgovaraju Kruašan...A Škoti i Irci Kruahan....S obzirom da je sam ujedno i mitsko ime cveta, ja verujem da je bliža varijanta ova škotska... Quote
rhapsoad Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 ja sam cuo da se izgovara Kruahan, gde je ovo h grleno, iliti poprilicno hrapavo iskreno meni kruashan zvuci glupo ma vazno je da je bend odlican Quote
em pi Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 ja sam cuo da se izgovara Kruahan, gde je ovo h grleno, iliti poprilicno hrapavo iskreno meni kruashan zvuci glupo ma vazno je da je bend odlican Slažem se...i meni zvuči malo nakaradno ... Quote
rhapsoad Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 mozda i vise nego malo a novi flogging molly je odlican, bar meni Quote
rhapsoad Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 hahaha mislio sam da je ovo irish tema posto smo i tamo pominjali cruachan sad sam provalio da je ovo tema cruachana, a ovo za molly sam mogao da kazem ili na njihovoj temi ili u toj irish ali niko se ne buni em pi eto imas te tema takodje na ovom forumu pa ako te zanima baci pogled na nji Quote
em pi Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 hahaha mislio sam da je ovo irish tema posto smo i tamo pominjali cruachan sad sam provalio da je ovo tema cruachana, a ovo za molly sam mogao da kazem ili na njihovoj temi ili u toj irish ali niko se ne buni em pi eto imas te tema takodje na ovom forumu pa ako te zanima baci pogled na nji Ma videh ja da si se kanda zajebunio, ali pošto je tema srodna nije strašno...Pogledaću baš... Quote
em pi Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 nisam mnogo Sve je to posledica tog avatara(: Mislim...Skidaj to stavljaj Millwall heheheeh WE FEAR NO FOE... Quote
rhapsoad Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 ma kaki bre Millwall, oni su poznati samo po huliganima a taj "deo fudbala" me ne zanima preterano ja sam ponosni junajtedovac od '96. i to se nece lako promeniti posto su cruachan irci a mi pricamo o fudbalu trebao bih da dodam da u njiovoj ligi navijam za st. patrick, cisto da ne bude totalni off-topic Quote
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Da nemaš možda nešto od od benda u kojem je karen pevala pre Cruachan-a...Minas Tirith..? Quote
rhapsoad Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ne, nisam cuo za njih sad sam malo potrazio na netu ali ne nadjoh nikakav mp3 Quote
em pi Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ma nemoj da se cimaš tražila sam i ja, nema...zato sam i pitala ...hvala u svakom slučaju Quote
Estatic Fear Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ma i ja mislim da se izgovara Kruahan, dok sam cuo dosta ljudi kako govore Kruacan ("c" kao cetnik) Ko ga jebe, bitno je da oni jebu kevu svojom originalnoscu, a sad kako se citaju zabole me tuki!!! Quote
Getzi Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 dok god bude Cruachan-a bitce i nas! fenomenalan bend! Quote
BiserkaB. Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 mozda i vise nego malo a novi flogging molly je odlican, bar meni да.. нови Флог. М. јебе кеву. али много су бољи претходни албуми, и то по мени "пијане успаванке" ја сам ајриш грл у души. иначе, изговара се Круахан, и нека се сви јебу ко год да изговара Круачан, Круашан...итд. то је ирски и тако ће остати. једини бенд који добио већу продукцију а да је тако генијалан. годинама их слушам. супер музика, супер људи, дивни Ирци..... само тако нека наставе, и баш их брига. само даће Бог да их једном одгледам уживо. Quote
Recommended Posts