Jump to content

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted

Ma .... ja sam od njih vise ocekivao nego od Maidena ... Ima stofa , poslusacu opet , jedna stvar je ubica , za ostalo cemo jos ds vidimo . Neka se slusa Wolf , to je dosta za pocetak !

• Downvote 1
Posted

Dobar album, lepo skockan. Samo, ja ga ne bih tako brzo progašavao spektakularnim, za sada ostaje iza prethodna dva. Počeak je stvarno ubitačan, pesme Vicious Companions i Skull Crusher na pravi način otvaraju priču.

Posted

Prve tri izvrću matericu na suvo.

Da znaš da njih najviše i puštam, pa onda preskočim na Tales from the Crypt, razvaljuje. Jesi pitao u intervjuu ima li izgleda da počnu da idu na turneje i malo južnije od Nemačke? Red je, postoje preko jedne decenije, a niz mlađih bendova od njih putuje mnogo više.

Posted

Vicious Companions, Jekyll & Hyde & Tales From The Crypt - uh, uh, uh!

Full Moon Possession odlicna, Skull Crusher takodje samo mi je refren onako, spustajuci.

Sada treba posvetiti paznju i drugoj polovini albuma posto se posle TFTC uvek vracam na pocetak.

Al' je primamljiv ovaj Bec, 22.09.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na sreću - jeste bolji od Ravenous IMHO, ali nažalost ima njegovu boljku: neujednačenost materijala.

Ovako nesto. Ako mi je Ravenous bio 6-6.5, ovaj mi je 7-7.5... Jos mi se i popelo misljenje nakon par obrtanja na slusalicama, pocetni utisak mi bio bas ravenousliko slab. Isti fazon kao sa proslim albumom, prve dve sabijaju, i onda polako krece opadanje, sa povremenim uzdizanjima, s tim sto mi ovde i poslednja bas jaka ("Hope To Die"). Vredna pomena i MC obrada, em znaju da odaberu odlicne pikanterije od poznatijih bendova, em ih odrade majstorski.

Obrtace se jos album, nije za bacanje, ali jednostavno samo okayish Wolf izdanje.

• 4 weeks later...