in_flames Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 Sjajan bend iz Zrenjanina! Cula sam par pesama i nadam se da cemo imati sansu da ih cujemo uzivo. Jako dobre klavijature i gitare i interesantni vokali! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesquik Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 A koju vrstu metala sviraju,imaju li neki demo snimak,da li imaju sajt? I jel imas njihov mail? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 AMAN JA SAM IZ ZRENJANINA TO JE BEND MOJE DRUGARICE DUNJE, ja mislim da mislimo na isto ! Klavijature radi njen bata ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 AMAN JA SAM IZ ZRENJANINA TO JE BEND MOJE DRUGARICE DUNJE, ja mislim da mislimo na isto ! Klavijature radi njen bata ja mislim. Tvoje drugarice dobro aj da bude hhehehe no ok su oni samo sto malkice kradu ideje bili su power bend sa zenskim vokalom pa kad sam ja ispricoa dunji sta ja planiram da uradim sa bendom oni su preli na to no aj sad da ne blamiram likove ovde zelim vam puno srece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 JAO JAO JAO NENADE sto ti nisam majka da ti dodjem u taj krusevac i da te isprebijam ??? ( obecao si, pustas me da tucem ! ) Koja ti je to fora ? Pa i ja sam pisala textove za jedan bend iako nemam blage o sviranju gitare ( ili bilo kog drugog instrumenta ) i iako se ne bavim muzikom, pa sam dosla na ideju ( jos odavno dok sam pisala pesmu ) da se ta pesma uradi u toj i toj formi ( koja je btw jako slicna tvojoj i ideji miliona drugih bendova ). Nemoj da te sad....jao. Ljutis me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 ::>NERGAL::[]=0"]Tvoje drugarice dobro aj da bude hhehehe no ok su oni samo sto malkice kradu ideje bili su power bend sa zenskim vokalom pa kad sam ja ispricoa dunji sta ja planiram da uradim sa bendom oni su preli na to no aj sad da ne blamiram likove ovde zelim vam puno srece Ej, ajde svega ti pre nego sto posaljes poruku, procitaj je jednom (ili vise puta ako sporo kapiras) i ispravi jebene greske !!! Do sad ni jedan tvoj post nije imao veze s vezom ! I stavljaj tacku na kraju recenice, ako nista !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted March 30, 2003 Author Report Share Posted March 30, 2003 A koju vrstu metala sviraju,imaju li neki demo snimak,da li imaju sajt?I jel imas njihov mail? Imaju nekoliko gotovih pesama. Ostalo ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest STORMBLAST Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 e moji vi,a jel znate ko njima pise textove? ne znate,el tako? neki dasa sto se pali na acu lukasa,iron maidene i bloodhound gang i vi to nazivate power band usput,oni sviraju sinfo metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 e moji vi,a jel znate ko njima pise textove?ne znate,el tako? neki dasa sto se pali na acu lukasa,iron maidene i bloodhound gang i vi to nazivate power band usput,oni sviraju sinfo metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest STORMBLAST Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 ja se vama izvinjavam ako vi stvarno vise znate o bendu koji je nastao pod mojim pokroviteljstvom da nije mene,verovatno bi se demijan jos uvek palio na him i takva bi sranja i pravio.mada,ni ovako nije puno odmakao iako sam mu ja pustao i kul stvari(dimmu,panteru,zombie-a....) eeeeeeee pa tako,kao sto se kaze:iza svakog velikog coveka stoji njegov cimer. pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 U je Stormblast ja sam cula da njima cimer pise textove znas ......Dunja mi je rekla. Neki na M, Marko rekla bih ako me pamcenje sluzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Stupio sam u kontakt i uskoro treba da dobijem prvi singl sa 3 numere... Znaci, vise komentara uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted April 25, 2003 Author Report Share Posted April 25, 2003 Dobri ste bili sinoc na 202-ci Sve tri stvari su vam kul! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonwitch Posted April 25, 2003 Report Share Posted April 25, 2003 E,ljudi super ste.Konacno neko da uradi zenske vokale kako treba... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted April 25, 2003 Report Share Posted April 25, 2003 Stvarno dobar bend, veoma kvalitetan. Primetio sam HIM uticaj. Ne volim taj finski bend, ali to sto Demether radi kod nas moze samo da se pohvali. Devojka zaista SJAJNO peva i voleo bih kad bi njen vokal bio malo izrazeniji, zastupljeniji. Medjutim, nije mi jasna jedna stvar- znam da sam cuo samo tri pesme, ali cenim da je to dovoljno kako bih upitao sledece- zasto ljudi kazu za Demether da je power bend?! Ima elemenata, to stoji, ali cini mi se da neki drugi pravci ipak dominiraju. Sve u svemu, odlicno za pocetak. Samo napred!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 Dobio sam prvi singl i mogu reci da je muzika prilicno simpaticna... Takodje mi se svidja sto su muski vokali clean... Zenski vokal je takodje dobar... Uskoro cemo na serbian-metal.org postaviti jednu numeru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^^^^ Posted May 15, 2003 Report Share Posted May 15, 2003 a zasto na 202-ci pustaju onu gothic pesmu kad imamo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted May 15, 2003 Report Share Posted May 15, 2003 (ako nekoga interesuje)pesma LAST NIGHT se moze dowloadovati na http://artists.iuma.com/IUMA/Bands/Metalop...tion_archive_2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 a zasto na 202-ci pustaju onu gothic pesmu kad imamo bolje Мени је најбоља је Ласт најт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 pa u sushtini i jeste najbolja(sa prvog singla)...valjda cu stici da zavrsim miksanje Fairy-ring-a i Diving-a do cetvrtka pa ces moci da ih cujes na 202-ci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 29, 2003 Report Share Posted May 29, 2003 Добра и ова нова песма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 Evo, samo sto sam nabavio pesmu "Fairy Ring"! Cinjenica je da je to najbolja stvar koju ste uradili do sada. Najozbiljnija je, najkompleksnija je, muzicka i harmonska resenja su najzrelija u odnosu na prethodne stvari. Naravno, ima nedostataka, kao npr. losija produkcija, ali s obzirom da je u pitanju prezentacioni demo, posao oko toga je sasvim solidno obavljen. Drugi nedostatak su malo "cudni" bubnjevi u nedostatku boljeg izraza, neka resenja u vezi toga su nelogicna i suvise slaba za takvu pesmu. Ono sto me posebno raduje jeste to sto je zenski vokal konacno dominantan koliko treba da bude. Devojka zaista peva izvanredno! Takodje, muski vokali u pesmi su uradjeni nepretenciozno i umereno i cini se da je to onaj pravi odnos koji treba da vlada u vasim pesmama, jer npr. u pesmi "Ragnarock" imate dva, ne mnogo razlicita muska vokala i, samim tim, pozitivna tenzija i dinamicna atmosfera su izostale. Gitarski solo u "Fairy Ring" je prilicno melodican, sto je jos jedan plus. U jednom delu se moze primetiti "brljanje", ali verujem da ce biti bolje. Taj solo mozda nije na tehnicki najvisem nivou, ali ljudi treba da shvate da je na prvom mestu melodija, a ne tehnika [pozdrav za Mikicu! ]. Jedinu pravu zamerku imam za zavrsetak pesme, a to vazi i za ostale kompozicije. Bilo bi dobro da se malo vise potrudite oko toga. Sve u svemu, napredak je evidentan, uvek je zadovoljstvo cuti savrsen zenski vokal u prvom planu, melodican i brz ritam prozet dobrim klavijaturama. Koriscenje samo muskog vokala vam je takodje okej ["Silence" je sjajna stvar, nemojte dodati gitare!!], ali onda me pesme asociraju na HIM i neke druge kvazi-goth/metal bendove, dok su vam dva muska vokala potpuno nepotrebna. Dakle, iskoristite neverovatan potencijal koji poseduje pevacica! a: Izvinjavam se na opsirnosti [na kenjanju :roll: ], ali sam se veoma prijatno iznenadio novom pesmom, tako da sam morao da malo hvalim i kudim kako biste od veoma perspektivnog benda postali jedan od vodecih bendova domace scene. Pozdrav i podrska!! P.S. "Fairy Ring" je prva koliko-toliko power pesma koju ste uradili, uz to je najzesca/najmetalnija, a to se posebno ceni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Samo mali note.. Uz saglasnost Demethera, postavio sam dvije pjesme na sajt, pa koga interesuje, može da stavi u queue.. Last Night - http://home.rstel.net/%7Epvlado/MP3/Demeth...ast%20Night.mp3 Silence - http://home.rstel.net/%7Epvlado/MP3/Demeth...-%20Silence.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonwitch Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 SJAJNO!!!"Kolce" je zaista najbolja pesma do sada!Moze li se ocekivati neka svirka u Bg,posle ispitnog roka???Jos kada bi sad neko odgovorio...Pozdrav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 bice svirka u julu...kad budem nesto precizno znao,javljam...hvala na komentaru za ‚‚kolce‚‚ Thanx LordHypnos-u na recenziji.Trudimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts