Aris Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Svirka u Beogradu je 27.5. u Domu omladine sa Apocalypse! Vidimo se! Juuuhuuuu! OOO, konacno, konacno!!! Quote
Aris Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ljudi, stvarno fenomenalna svirka, i vase nove stvari!!! Bubnjar je fenomenalan, precizan...svaka cast Gitara dosta, dosta dobra, samo je mogla malo bolje da se cuje! Vokali, klavijature, ne moramo komentarisati... Sve u svemu odlicno, odlicno!!!! Da li se planira jos nesto u skorije vreme, recimo krajem juna, posto se nesto prica i o tome pa samo da se proveri?!! Veliki pozdrav svima! Quote
in_flames Posted May 30, 2004 Author Report Posted May 30, 2004 Evo da pohvalim novu stvar Silent stream! Svidja mi se onaj Dunjin spoken u sredini pesme... I da, svirka je bila sjajna... Quote
in_flames Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 Cula sam da svirate u nedelju na hitu?! Quote
lord6finger Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 I ja sam cuo...Svraticu do D.O. u nedelju bas da ih cujem. A ti,in_flames, sviras sa njima?? Quote
Aris Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 (edited) Mnogi su culi za svirku, a da li su dosli?! Odlicno je bilo, sve pohvale! Oni koji su kasnili, nema smisla... a oni koji se nisu pojavili, stvaaaaarno nema smisla, zato sad krive sebe sto se nisu nakanili i pojavili na takvoj jednoj svirci! A mi koji smo bili, mozemo samo pricati! POZDRAV SVIMA! Edited July 28, 2004 by ZiN Quote
Chlan 787 Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 gde izlaze clanovi demethera kada su u bg-u? khmm... kst... khmm... osamdesete... BUSTED! Quote
Tatyannahhh Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 e klavijaturista (cini mi se) je bio na Szigetu,videla sam ga dok smo prali zube ja i on Quote
SonataGirl Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Sta da kazem,ja sam from Zrenjanin,oni su fenomenalni,imaju strasno mnogo potencijala...demo je fantastican,pesme su profesionalno uradjene,samo da je studio bio bolji...mada bez zamerki... Quote
lord6finger Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 -Dodjavola, i meni se nesto cini da smo prali zube zajedno(skontao sam da jos neko parla srpski pored) -Hvala, Sonato Bar neko iz Zrenjanina da na podrzava... -Samo par zvanicnih obavestenja pre Gitarijade: - Bubnjeve nece svirati nas Attila (udaje mu se sestra BAS u subotu) vec Attila(gle cuda ) iz AMENTES-a, sa kojim smo imali samo dve probice tako da...nek` nam je Bog u pomoci -Naseg drugog gitaristu Darka nisu pustili iz vojske(crkli dabogda i sve to tako... ) tako da cemo svirati sa jednom gitarom -Na playlist-u su FAIRY RING,LAST NIGHT i SILENCE(heavy verzija sa growl vokalom) u kojoj nam gostuje Kole iz AMENTES-a I da se nadamo da nece biti jos nekih gluposti(ispala gitara kroz prozor od busa, crk`o razglas...) Quote
Apeiron Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Hahaha, pored svega ovoga, nema vise sta lose da vam se desi. Samo hrabro!!! Poz! Quote
SonataGirl Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Jednom sam vam pozelela srecu,i uradicu to opet!SRECNO!!!Jer Demether je stvarno dobar bend...i jednog dana...mozda... Quote
Aris Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 SVE POHVALE ZA POBEDU NA GITARIJADI! SAMO NAPRED! POZ Quote
Fireborn Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Pa sve cestitke za pobedu na Zajecarskoj Gitarijadi!!! BTW uskoro dobijate snimke nastupa i gitarijade ... poz Quote
Chlan 787 Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 ... i da nam ponovo dodjete na 80s! Quote
Bloodline Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Svaka cast ljudi za pobedu! E, sta bi vi bez kikindjana... Pozdrav! Quote
Chicken Little 420 Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 I ja se pridruzujem! Svaka cast... Zrenjanin + Kikinda = POBEDA!!! Quote
in_flames Posted August 22, 2004 Author Report Posted August 22, 2004 Svaka cast, razbili ste!!! Jedva cekam da vidim snimak (nadam se danas). Quote
DieH@rd Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 cestitkei od mene!!! Demether RulZ!!! Kad ce biti snimak na TV-u? Quote
SonataGirl Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Cestitke i od mene,pokazali ste od cega su Beckerecani sazdani!!! Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 ....da razbijem prazničnu atmosferu čestitanja.... - bend je nekreativan i neinventivan vrhunski, samo josh jedna trendy kopija noćneželje.... - gitarista namešta zvuk tako da deluje k'o da je priključio kurac na distorziju....kshhhhdžžžž..... - klavijaturista ima očajan akcenat + nema pojma da peva, ne greši bash uvek al' uglavnom.... - pprotiv pevačice nemam ništa, odradjuje to svoje korektno manje-više.... - pesme su monotone tu i tamo.... a sada nemojte mene lično pljuvati, nego ako se neko ne slaže kontraargumente neka izloži.... Quote
Dowla Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 slazem se u vezi klavijaturiste,kao i u vezi same muzike shvatite ovo kao dobronamernu kritiku Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 da, tehnički su korektni, al' to je kategorija u kojoj se gledaju tribute, a ne autorski bendovi.... Quote
Recommended Posts