Sinstrel Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Tristo ako budete isli iscimajte i mene... Quote
Nightwing Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 to je dakle za tri dana. Pa postoje velike sanse da dodjemo tad svira rattle head u skcu zar ces da ispalis nase drugare??? Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Eh pa onda nema sanse da dodjem.... Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 JBG Sledeci put Ja sam potpuno zaboravio na ovo Quote
- Trinitus - Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 E,onda se moramo videti na Beerfestu i upoznati ko ljudi !!!! Quote
- Trinitus - Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Jos koji dan i Koncert.Jeeeee ! i am so happy ! Quote
- Trinitus - Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Inace za one koje sutra dolaze,a neznaju kad 'cert pocinje.E pa,pocinje u 21:30 predgrupa Anima,pa onda Demether. Uzdravlje ! Quote
Lady Jane Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 E, bilo je super sinoc! Svaki put kad ih gledam su sve bolji i bolji (Dunja pogotovo). Quote
Remedy Lane Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ljudi bila je odlicna svirka sinoc ! Nadam se da ce mo jos saradjivati! Pozdrav!! Quote
Telcontar Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Oh jebem ti sve... ajde dodjite u BG..... Quote
in_flames Posted August 8, 2005 Author Report Posted August 8, 2005 Evo par slika za one koji su propustili ovaj spektakl Vise slika uskoro na sajtu. Sve u svemu, ja sam ovde samo da pozdravim Newcomer-a Quote
... Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Где је сниман спот? Видех крај спота на ИБЦ-у. Quote
Wendigo Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Evo par slika za one koji su propustili ovaj spektakl Vise slika uskoro na sajtu. Sve u svemu, ja sam ovde samo da pozdravim Newcomer-a Bas ti hvala! Dobro, bar da vidim kako je otprilike bilo na svirci na kojoj sam "bio". Inace meni je bilo super! Quote
Rain delay Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Konacno sam kupio album! Mnogo mi je dobar! Tolkien metal Quote
lord6finger Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Hail i od mene.. Eto malo kasnim sa komentarom svirke.. Bilo je fino Mada ja nisam bas ni mogao sve da ispratim, jer je bina bila uzasno klizava zbog one dim-masine, pa nisam smeo da se mrdnem Jel tako Branko?? Svi su bili dobri. Posebno hvala ekipi iz Anime, sto su uvelicali hepening... I ja bih posebno da pozdravim Newcomer-a, koji je, uprkos svim pripremama, ipak zaspao during the occasion of after-party Где је сниман спот? Видех крај спота на ИБЦ-у. Spot je sniman u baroknoj sali zgrade Skupstine opstine Zrenjanin... Moze da se skine sa naseg sajta. Quote
Geozee Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 E, izvin'te, da li ste vi neki black metal, posto vas nikad nisam slushao. Ako imate neku svirku napishite na vashoj temi, plz. Quote
PlanetHell Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) oni su bre power/gothic sa zenskim sopranom mushkim klin vokalom i mushkim growlom Edited August 10, 2005 by Planet_Hell Quote
Leshina Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 E,onda se moramo videti na Beerfestu i upoznati ko ljudi !!!! E BRATE JEL ZNASH KOJI BENDOVI CE BITI NA FEER BESTU? Quote
Sinstrel Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ql su slike, zao mi je sto nisam dosao ali eto... Quote
PlanetHell Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 bash sam sad gledao na SOSu najavu za gitarijadu... pre nego shto je lik prichao o bendovima koji sviraju ishao je vash spot.. a posle u pozadini je bila pesma... rekoshe da otvarate gitarijadu? je li to tachno? I da li ce PINK to prenositi? Quote
Narsil Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Demether sam prvi put cuo na gitarijadi i jebali su kevu tamo!Last night je pesma do bola! Quote
Narsil Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 I da li ce PINK to prenositi? o da pink ce prenositi,mamu im jebem ja njihovu ruzicastu! jedva cekam da vidim harija kako ce da prodje od strane publike i njemu mamu takodje! zasto ne prenosi rts ko prosle godine??? Quote
... Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Одгледах цео спот. Од мало домаћих спотова које сам гледао, овај ми је фаворит. Quote
Recommended Posts