Jump to content

Recommended Posts

Posted
... rekoshe da otvarate gitarijadu? je li to tachno? I da li ce PINK to prenositi?

icon_smile.gif Tacno je da otvaramo gitarijadu sutra. A i tacno je da pink prenosi, mada ne znam uopste detalje ( da li ce sve prenositi i kad ce da puste snimak...)

Ako sve bude ok, posto smo Boris i ja zakacili neki virus, pa jedva pricamo(gde bas u isto vreme mad.gif ), sviracemo Within the Mirror, Last Night, Fairy Ring i Silence. U svakom slucaju mozemo svi da screamujemo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif Ziveli i vidimo se (ko dodje)!

Posted

Atilli je sutra rodjendan.Tako da ti cestitam rodjendan da porastes eiki i da slusas mamu i tatu.Naravno..............da sledis svoje instinkte i da jos dugo sviramo zajedno!!!!!!!!!!!!!!! musik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif .....................Ne mogu da dodjem radim........ali zato se vidimo u subotu.

PS. DEMETHER svira u subotu 27.08. u Banatskom Sokolcu tako da dodjete..........da proslavimo Atillin rodjendan pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted

upravo sam gledao "within the mirror" i "walking in the air" icon_mrgreen.gif uzivo iz B. Sokolca na lokalnoj televiziji...

pohvale.. posebno za Dunju.. bash se fino iskakala biggreens.gif

dajte neq svirku sad sam se napal`jo.. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

ph34r.gif `ljubavnom` fazonu??? koliko ja znam jedino je `Last Night` u tom fazonu... ostale su u epic fazonu... osim diving koja je oda okeanu i silence koja je o nekoj devojci...

mislim, ljudi, poslushajte bend pa onda kometarishite icon_rolleyes.gif

no offence icon_rockdevil.gif

Posted

haha gledao sam i reprizu one emisije... icon_smile.gif

i primetio 3 stvari:

1. Dunjin glas zvuchi nekekao zrelije

2. Damjan nije pevao u Within the mirror [zashto? chini mi se da je u filozofu pevao]

3. haha primetio sam kakve face pravi Damjan kada svira... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

no, dobro nije lako icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_rockdevil.gif

• 3 weeks later...
Posted

People!!! Beograd, k'o Boga vas molim!!! 12.novembra imam jebenu exkurziju, do 20. cu biti u Italiji, samo ne tad... Moracu da simuliram tesku povredu vitalnih organa ili, ako je neophodno, izazovem pravu, da bih ostala u BG-u... Kad cete da dodjete, oktobar je pred nama!!!??? G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju... wallbash.gif

Posted
G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju... wallbash.gif

icon_smile.gif G-din Deuric je iz Vojvodine, a mi imamo specifican osecaj za vreme ( ima vremena...). RADIMO NA TOME DA NAPRAVIMO SVIRKU U BEOGRADU!!! Trazimo prostor koji ce nam pruziti povoljne uslove. Ako neko zna nesto, molim vas napisite i dolazimo ODMAH! icon_smile.gif

Izvinjavamo se mojoj dragoj sestri Dunji, o precasnoj i svemocnoj kraljici, sto YuMetal nije radio bas kad je bio njen rodjendan, pa joj niko nije cestitao icon_smile.gificon_smile.gif

Stoga: SRECAN RODJENDAN, Dunja! Slike sa zurke stizu uskoro ph34r.gif

I, najzad, jedno vazno obavestenje:

5. oktobra (sreda) svirka u Kulturnom centru u Zrenjaninu!!! Koncert je humanitarnog karaktera. Na ovaj nacin zelimo da pomognemo nasoj sugradjanki Mariji Kojdic, kojoj je potreban novac za operaciju u inostranstvu. Pored Demether-a, nastupice jos dva zrenaninska benda "Mamurno Jutro"(pop-rok) i "Oruzjem Protivu Otmicara"(znate vec icon_smile.gif )

Pozz icon_rockdevil.gif