Dowla Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 najavio sam vas na hitu Demether-numera last night Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Ja sam cuo snimak u ENTERU! Bolja mjuza od novog NWish-a! Kupujem album 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Ja sam cuo snimak u ENTERU! Bolja mjuza od novog NWish-a! Kupujem album 100% Last Night rastura!Absolutely perfect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Cekajte, u Enteru je pusten stari snimak, zar ne? Damjan korovac/jumper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 POZDRAV ZA CELU EKIPU,kad ce neka svirka u BG-u,mi se vidimo 5-og kako Boris kaze THE GREAT GREETINGS FROM NOVA PAZOVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Svidja mi se, svidja! A kada ce album? Da li je vec izasao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 Hvala vam na pohvalama! Zavrsili smo snimanje prvog albuma Cekamo da se gazda studija smiluje i omoguci nam da dovrsimo mix ovog vikenda. Album ce se zvati "Within the Mirror" i izdace ga One Records vrlo brzo (pre Nove Godine, ako sve bude islo po planu)... Pozdrav svima!!!! P.S. Darko, skateru, jeb'o te Slipknot !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted November 26, 2004 Report Share Posted November 26, 2004 P.S. Darko, skateru, jeb'o te Slipknot !!! I Limp Bizkit na kamaru!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 27, 2004 Report Share Posted November 27, 2004 I Limp Bizkit na kamaru!!! Ko je sad ovaj? P.S. Damjane, zli skateru, sto me ispali u sredu za Dvorishte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted December 8, 2004 Author Report Share Posted December 8, 2004 ALBUM JE MEGA DOBAR!!! Ne bih da ga ovde analiziram, naci ce se vec neko Najbolje stvari: Within the Mirror (ova je vrh), Sound of a Horn, Silent stream, Ragnaröck i nenadjebiva Silence Sve najbolje i da vam izadje album sledece nedelje i buklet ugleda svetlost dana ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 Imao sam tu privilegiju i cast da cujem ovaj album i kompletan utisak je ovo nesto sasvim novo na ovim prostorima a i sire i duze. Salu na stranu, ceo album je odlicno osmisljen i ima dosta potencijalnih hitova. Produkcija je skrnavo preterana gari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 Lju di super vam je materijal zaista, preslusao sam ga pre neki dan i odusevio se !!! Svaka cast, drzite se i samo tako nastavite !!! Respect !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 Ma los je nevidjeno... Salim se, veoma jak materijal!!! Cekam samo da mi Damjan kupi primerak koji je obecao... POZDRAV LJUDI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Par obavestenja vrlo bitnih: - Sviramo na Hitu godine u Filozofu 30. decembrijusa - IZASAO JE ALBUM!!! Ocekujemo kritike... Pozdrav svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SonataGirl Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Dobila sam mail samo je moj antivirus usput obrisao attachment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Cujem da se album pojavio u prodaji !!! E pa neka vam je sa srecom, i veoma mi je drago !!! Drz`te se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted December 28, 2004 Author Report Share Posted December 28, 2004 Obidjite sajt, ima par novina! btw, sve pohvale mladoj Angeliq za artwork, buklet izgleda svetski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Znaci ovaj album je pojam za Once!! Svaka cast ljudi nadam se da ce ye uskoro biti u NS-u!! Samo napred ljudi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Eto konacno i ja da vas ponovo cujem ( od Hard n Heavy-ja ) i da kazem da ste dosta popravili zvuk.. Svirka je bila vise nego dobra... ( zvuk nije bio savrsen, ali to je ipak filozof.... ) Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas ) .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram I kupio sam album, preslusao ga, i reci ci da je bash DOBAR !!! Svaka cast.... P.S. Ah da i bubnjar vam je j****a kevu onim jadnim bubnjevima... odlicno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu... Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri Pozdrav! RS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu... Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri Pozdrav! RS Pozdrav i tebi! Pa sto se nisi javio tamo u Valjevu pa da drobimo??? Mislim stvarno... Sta ima u RS? Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas ) .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram Ali....ali...meni nije dosadno . To je prirodna reakcija na dobijeni ton Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ja sam veceras cula nesto malo kod ortaka...dobro zvuci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Ma nisam rekao da ti je dosadno, nego da tako izgleda... ... a ja to bash volim... mnogo vishe nego kada neko samo izadje na binu, i odsvira sta ima sa istim izrazom lica @ Dodjavola - Kod ortaka ??? reklamiraj me malo bre.... P.S. Ja vec 3 dana svaki dan slusam vash album... Samo bih hteo da pitam ko je Marko Mandic, posto vidim da je pisao neke textove, a nije clan benda... E da, " Silence" i "Last Night" su mi za sada favoriti na albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 @ Dodjavola - Kod ortaka ??? reklamiraj me malo bre.... Izvinjavam se...Elem kod Telcontara smo odslusali veceras par pesmica... da mi das jesi cuo!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Ali....ali...meni nije dosadno . To je prirodna reakcija na dobijeni ton Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli. Pozdrav Ma znam... i sam sam rekao da je zvuk bio malo cudan... to sam najvise osetio na "karma"-i jer tu pesmu najboje znam.... Ali uzevsi u obzir ozvucenje i ostalo, sa cime se svi nasi bendovi muce, to i nije tolika zamerka.... a i mladi ste, mozete jos dosta da napredujete.... Isto i najveca zamerka na album mi je produkcija... al sta da se radi kad znam da nemate pare ( ni vi ni ostali bendovi ) za ne znam kakav studio.... valjda ce sa drugim albumom biti bolje.... Vidimo se na sziget-u ( al da ne budete posetioci, nego da svirate... hehhe ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts