Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala vam na pohvalama!

Zavrsili smo snimanje prvog albuma icon_biggrin.gif Cekamo da se gazda studija smiluje i omoguci nam da dovrsimo mix ovog vikenda. Album ce se zvati "Within the Mirror" i izdace ga One Records vrlo brzo (pre Nove Godine, ako sve bude islo po planu)...

Pozdrav svima!!!! pivopije.gif

P.S. Darko, skateru, jeb'o te Slipknot icon_razz.gificon_wink.gificon_mrgreen.gif !!! violent.gif

• 2 weeks later...
Posted

ALBUM JE MEGA DOBAR!!! Ne bih da ga ovde analiziram, naci ce se vec neko icon_razz.gif

Najbolje stvari: Within the Mirror (ova je vrh), Sound of a Horn, Silent stream, Ragnaröck i nenadjebiva Silence icon_smile.gif

Sve najbolje i da vam izadje album sledece nedelje i buklet ugleda svetlost dana icon_smile.gif!

Posted

Imao sam tu privilegiju i cast da cujem ovaj album i kompletan utisak je ovo nesto sasvim novo na ovim prostorima a i sire i duze. icon_da.gif

Salu na stranu, ceo album je odlicno osmisljen i ima dosta potencijalnih hitova. Produkcija je skrnavo preterana gari!

• 3 weeks later...
Posted

Eto konacno i ja da vas ponovo cujem ( od Hard n Heavy-ja ) i da kazem da ste dosta popravili zvuk..

Svirka je bila vise nego dobra... ( zvuk nije bio savrsen, ali to je ipak filozof.... )

Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas ) icon_rockdevil.gif .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif

I kupio sam album, preslusao ga, i reci ci da je bash DOBAR !!!

Svaka cast....

P.S. Ah da i bubnjar vam je j****a kevu onim jadnim bubnjevima... odlicno....

Posted

Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu...

Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri

Pozdrav! RS

Posted

Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu...

Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri

Pozdrav! RS

Pozdrav i tebi! Pa sto se nisi javio tamo u Valjevu pa da drobimo??? Mislim stvarno... icon_smile.gif Sta ima u RS?

Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas )  .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram

ph34r.gif Ali....ali...meni nije dosadno icon_smile.gif. To je prirodna reakcija na dobijeni ton laugh.giflaugh.gif Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli.

Pozdrav icon_rockdevil.gif

Posted

Ma nisam rekao da ti je dosadno, nego da tako izgleda... icon_smile.gificon_smile.gif ... a ja to bash volim... mnogo vishe nego kada neko samo izadje na binu, i odsvira sta ima sa istim izrazom lica icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

@ Dodjavola - Kod ortaka ??? evotigana.gif reklamiraj me malo bre.... icon_mrgreen.gif

P.S. Ja vec 3 dana svaki dan slusam vash album...

Samo bih hteo da pitam ko je Marko Mandic, posto vidim da je pisao neke textove, a nije clan benda...

E da, " Silence" i "Last Night" su mi za sada favoriti na albumu...

Posted
ph34r.gif Ali....ali...meni nije dosadno icon_smile.gif. To je prirodna reakcija na dobijeni ton laugh.giflaugh.gif Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli.

Pozdrav icon_rockdevil.gif

Ma znam... i sam sam rekao da je zvuk bio malo cudan... to sam najvise osetio na "karma"-i jer tu pesmu najboje znam....

Ali uzevsi u obzir ozvucenje i ostalo, sa cime se svi nasi bendovi muce, to i nije tolika zamerka.... a i mladi ste, mozete jos dosta da napredujete....

Isto i najveca zamerka na album mi je produkcija... al sta da se radi kad znam da nemate pare ( ni vi ni ostali bendovi ) za ne znam kakav studio....

valjda ce sa drugim albumom biti bolje....

Vidimo se na sziget-u ( al da ne budete posetioci, nego da svirate... icon_rockdevil.gif hehhe )