Nightwing Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Par obavestenja vrlo bitnih: - Sviramo na Hitu godine u Filozofu 30. decembrijusa - IZASAO JE ALBUM!!! Ocekujemo kritike... Pozdrav svima! OK..nemam obicaj da kupujem diskove domacih bendova ali.... Bio sam na hitu i totalno ste me odusevili tako da smo Tristania,Telcontar i ja dali poslednje pare koje smo imali za diskove.... ...ali vredelo je...slusam samo vas album danima... Moji favoriti su Last Night i Silence... Keep up with good work.... Da...jedino je fotka u bookletu ocaj... Javite se Tristaniji na pp da odradimo nesto profi... Quote
Elderane Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Sve cestitke na albumu,favoriti last night i sound of a horn! Quote
Cyber Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Pozdrav i tebi! Pa sto se nisi javio tamo u Valjevu pa da drobimo??? Mislim stvarno... Sta ima u RS? Ali....ali...meni nije dosadno . To je prirodna reakcija na dobijeni ton Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli. Pozdrav Ma nevidjeh te nigdje osim na bini Quote
Buba :) Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 ja sam uzela od tristanie disk, evo slusam ceo dan, mnogo mi se svidja... izgleda da su svima omiljene last night i silence, pa i meni e da, i ona Ragnaröck ili kako vec! oba vokala su odlicna, muzika... ma sve.... stvarno ste me odusevili, nisam ocekavala tako nesto domace... kad ce svirka? Quote
Nightwing Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 (edited) Uzela od Tristanie Pa dobro..pogresi covek Najvise se drogiram sa poslednje 2 pesme... Edited January 3, 2005 by fantasmic Quote
Buba :) Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ti si jedno sustinsko zlo i zbunjujes me!!!!!!!!! kako god bilo protumaceno, ili ja pogresno napisala ne razmisljajuci o posledicama, ja sam disk demethera pozajmila od nuleta kome je user name tristania! u kurac! Quote
Tristania Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Mislis od mene Stvarno odlican album! Svi znaju koliko volim NW i od njih nemam ni jedan original disk, ali posle vase svirke u Filozofu pre neku noc morao sam da kupim original disk! Stvarno zasluzujete svu podrsku koju mozete da dobijete. Omiljene pesme: Sound Of Horn Last Night Silence Within The Mirror Fairy Ring E sad mozda jedna losa stvar Cini mi se da se zenski vokal malko gusi Ali kao sto rece Telcontar mladi ste pa cete vezbom sigurno dostici perfekciju! Nastavite sa dobrim radom... Quote
lord6finger Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Samo bih hteo da pitam ko je Marko Mandic, posto vidim da je pisao neke textove, a nije clan benda... Marko Mandic je covek iz senke Salim se! To je moj bivsi cimer, koji se odaziva na nick STORMBLAST. Covek pise do jaja textove, ali je lenj k`o dupe btw, drago mi je sto vam se svidja album. Uskoro radimo i neke spotove, ali o tom potom... Poz! Quote
Buba :) Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 samo se nadam da spot nece biti ni u sumi ni u nekom skladistu... Quote
Telcontar Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Zasto ne.. moze u skladistu koje je u sumi... Hm,a sada ozbiljno, za koju pesmu snimate spot ? Quote
Nightwing Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 E sad mozda jedna losa stvar Cini mi se da se zenski vokal malko gusi Ali kao sto rece Telcontar mladi ste pa cete vezbom sigurno dostici perfekciju! Nastavite sa dobrim radom... Kao prvi album Nightwisha Zovite Tonija iz Sonate da vam odradi vokale Ako moze Tuomas mozes i ti... Quote
Buba :) Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Zovite Tonija iz Sonate da vam odradi vokale ma njega nek cuvaju za koncert, da upotpuni nastup... @telcontar: he he, zanimljiv predlog! Quote
Chlan 787 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 "Podrska!" "Sve najbolje u daljem radu!" itd. itd. koliko koshta album ili od koga mogu da pozajmim da bar znam na sta pucam par stotina (ako se odlucim da ga kupim)? ima li uticaja Belinde Carlysle?? Soft Cell? Human League?? Quote
lord6finger Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Zasto ne.. moze u skladistu koje je u sumi... Hm,a sada ozbiljno, za koju pesmu snimate spot ? Do jaja.... Za koju pesmu..jos se dvoumimo...ustvari troumimo Jel ima nekih predloga? ima li uticaja Belinde Carlysle?? Soft Cell? Human League?? Hehe, ima uticaja i Cyndi Lauper i Bonnie Tyler Uzdravlje! Quote
Tristania Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Do jaja.... Za koju pesmu..jos se dvoumimo...ustvari troumimo Jel ima nekih predloga? Last Night Sound Of A Horn Silence Quote
Nightwing Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Do jaja.... Za koju pesmu..jos se dvoumimo...ustvari troumimo Jel ima nekih predloga? U Ogledalu ili Silence Quote
Chicken Little 420 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Uradite spot za SILENCE (COAL CHAMBER VERSION) Quote
Chlan 787 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 coal chamber version? wtf?? da to nije ono s kolarskim? Quote
Chicken Little 420 Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Sala je to za Coal Chamber... Silence (Chamber Version) je u originalu... Ima Kolarskog po celom albumu... Inace, materijal je odlican!!! Quote
Apeiron Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Disk svetski zvuci, zaista. Recenzija u sledecem BVibe. Sav respect! Poz! Quote
Nightwing Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Disk svetski zvuci, zaista. Recenzija u sledecem BVibe. Kad izlazi??? Quote
must be between Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ma ja bih samo za ruku Attilu i Damjana i pravac Beograd pa da svirkamo Hail to DT i Amorphis(Tales From The Thousand Lakes) Kad dolazite u BG da svirate........jer ako ne dodjete Quote
Apeiron Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Kad izlazi??? ???? Pa izasao je valjda. Ja sam dobio i promo od benda, i original od izdavaca. Poz! Quote
Tristania Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 ???? Pa izasao je valjda. Ja sam dobio i promo od benda, i original od izdavaca. Poz! Mislim da je mislio na casopis posto album vec ima Quote
lord6finger Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Promocija albuma je sutra 12.1. u Zrenjaninu u klubu "Zid" u 21h. Poziva se Darkwood Zivkovic i ostala kikindska ekipa iz sastava DOWNSTROY da dovuku svoja dupeta iz Kikinde i podrze ZR scenu (zivela Instant karma i OPO ). Naravno, svi ostali su dobrodosli, ako im ZR nije daleko Quote
Recommended Posts