PlanetHell Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Pa, da tu mi je na nekih 200km!!! Demether je odlican bend, samo da se pevacica slatkis ne boji mnogo kad peva, neka pusti glas da popucaju zvucnici ako treba, sta ima veze!!!!! Mi, Lazarevac team, vas gotivimo nevidjeno, posto smo jedini LA metal bend Claymore izgubili, jer su se zaboga raspali!!! Mozda i skoknete do nas jednom! A? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Mislim da je mislio na casopis posto album vec ima A to OK, hehe. Izlazi, u februaru, 15og. Bice vec najava. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Promocija albuma je sutra 12.1. u Zrenjaninu u klubu "Zid" u 21h.Naravno, svi ostali su dobrodosli, ako im ZR nije daleko Doci cu ja na tu svirku danas...verovatno sa Vladom. Vidimo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 vi shto tvrdite da je odlican bedn, niste slusali nikad nightwisH.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 HAHAHAHA Pa kakve veze sad ima Nightwish sa Demether-om? Nemoj porediti radove bendova iz inostranstva sa radom domacih bendova jer to jednostavno ne moze da se poredi, mada ipak Angels Fall First me jako podseca na Within The Mirror samo sto je opet na AFF bila bolja produkcija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Mislim da je mislio na casopis posto album vec ima Da...Nesto sam i ja pisao za taj broj sa Goticnim i Telcontarom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 HAHAHAHA Pa kakve veze sad ima Nightwish sa Demether-om? Nemoj porediti radove bendova iz inostranstva sa radom domacih bendova jer to jednostavno ne moze da se poredi, mada ipak Angels Fall First me jako podseca na Within The Mirror samo sto je opet na AFF bila bolja produkcija... To Blacki glumi sarkazam... samo da se pevacica slatkis ne boji mnogo kad peva Joj da znas da je slatkis...I`m in love!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 To Blacki glumi sarkazam... Ma ja sam bukvalista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Mislim da je Within the Mirror bolje isproduciran nego Angel Fall First aaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Kakav shit... Hteo sam da odem veceras na svirku Demether-a i vidim da pise da pocinje u 21.00 Ma,reko',nece to poceti tada,imam ja vremena.I dodjem ja lepo oko 11,kad ono gotovo E u kurac...bas shit...Al' dobro,videcu ih neki drugi put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 HAHAHAHA Pa kakve veze sad ima Nightwish sa Demether-om? Nemoj porediti radove bendova iz inostranstva sa radom domacih bendova jer to jednostavno ne moze da se poredi, mada ipak Angels Fall First me jako podseca na Within The Mirror samo sto je opet na AFF bila bolja produkcija... veze Ima zato shto ih kopiraju, il' da pojasnim i uprostim za masovnu populaciju: veze Ima k'o shto ima veze da su 2 i 2 jednako 4, e tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 veze Ima zato shto ih kopiraju, il' da pojasnim i uprostim za masovnu populaciju: veze Ima k'o shto ima veze da su 2 i 2 jednako 4, e tako.... Shvatio sam ja to... Nego mozes li ti da dokazes da su 2+2=4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Promocija albuma je sutra 12.1. u Zrenjaninu u klubu "Zid" u 21h. Poziva se Darkwood Zivkovic i ostala kikindska ekipa iz sastava DOWNSTROY da dovuku svoja dupeta iz Kikinde i podrze ZR scenu (zivela Instant karma i OPO ). Naravno, svi ostali su dobrodosli, ako im ZR nije daleko Ja se u moje ime i ekipe iz DOWNSTROY-a izvinjavam sto nismo bili. Jurili se se potpisi po faxu! Jeste da mi je muzika vaznija ali, jebiga! Cujemo se! Eto, vidis Lordgrinderu da se nisam zajebavao u ovom postu... Popravljam se! SUPPORT INSTANT KARMA (ovo sam morao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 veze Ima zato shto ih kopiraju, il' da pojasnim i uprostim za masovnu populaciju: veze Ima k'o shto ima veze da su 2 i 2 jednako 4, e tako.... Svaka tebi cast sto se ovoliko trudis... Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ja se u moje ime i ekipe iz DOWNSTROY-a izvinjavam sto nismo bili. Jurili se se potpisi po faxu! Jeste da mi je muzika vaznija ali, jebiga! Cujemo se! Eto, vidis Lordgrinderu da se nisam zajebavao u ovom postu... Popravljam se! SUPPORT INSTANT KARMA (ovo sam morao) Nemoj sad...znam ja da ti cekas da obradimo neki Limp Bizzzkit, pa ces onda doci na svirku... Jump Jump Roll The Skate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Nekako mi je trulo da ne stojite na prvoj strano pa samo da vas premestim na "istu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la strega Lucia Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 veze Ima zato shto ih kopiraju, il' da pojasnim i uprostim za masovnu populaciju: veze Ima k'o shto ima veze da su 2 i 2 jednako 4, e tako.... Ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da uvek nesto na nesto lici i da to ne znaci da se ljudi kopiraju. Ako pripada istom pravcu mora da lici. Jebi ga, nije to knjizevnost. Muzika ima ogromne mogucnosti izrazavanja, ali ipak ne tako velike da se izbegnu slicnosti. I na kraju krajeva sta ocekujes od nekog ko ima 20 godina i tek pocinje sa radom? Bitno je da su dobri muzicari, da devojka ima fenomenalan glas (jedina na nasoj sceni ne racunajuci momke), a mladi su naucice vremenom i da prave pesme koje ce drugi da kopiraju (ako ti se vec taj izraz svidja). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da uvek nesto na nesto lici i da to ne znaci da se ljudi kopiraju. Ako pripada istom pravcu mora da lici. Jebi ga, nije to knjizevnost. Muzika ima ogromne mogucnosti izrazavanja, ali ipak ne tako velike da se izbegnu slicnosti. I na kraju krajeva sta ocekujes od nekog ko ima 20 godina i tek pocinje sa radom? Bitno je da su dobri muzicari, da devojka ima fenomenalan glas (jedina na nasoj sceni ne racunajuci momke), a mladi su naucice vremenom i da prave pesme koje ce drugi da kopiraju (ako ti se vec taj izraz svidja). Slazem se u potpunosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ljudi, kako ide promocija? Sve najbolje sa tim, da se ispromovisete, da se rasprodate... u vise tiraza , pa da slavimo opet nekom zajednickom svirkom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavicForest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da uvek nesto na nesto lici i da to ne znaci da se ljudi kopiraju. Ako pripada istom pravcu mora da lici. Jebi ga, nije to knjizevnost. Muzika ima ogromne mogucnosti izrazavanja, ali ipak ne tako velike da se izbegnu slicnosti. I na kraju krajeva sta ocekujes od nekog ko ima 20 godina i tek pocinje sa radom? Bitno je da su dobri muzicari, da devojka ima fenomenalan glas (jedina na nasoj sceni ne racunajuci momke), a mladi su naucice vremenom i da prave pesme koje ce drugi da kopiraju (ako ti se vec taj izraz svidja). E, ni ja ne bih mogla da kazem bolje! Dajte ljudima slobode, pa ko nadje put do publike njemu svaka cast! Uzgred, a kakav je bio prvi album Nightwish-a? Mislim da to sve govori. Ida, tip iz Demether-a bolje peva od onog iz Nightwish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 he he he svako peva bolje od tomasa... trebas da cujes snimak sa jedne od njihovih prvih svirki, mislim da je pesma bila B&tB, he he he, kako tek tu peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 E, al zato je Tuomas Faca.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ma ja bih tuomasa tako uf, al da peva - ne zna! ali i dalje bih ga...hm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Hey ljudi album je skroz ok.Vidimo se uskoro na nekoj svirci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Hvala, o recitosti Ajde, ljudi, dajte malo komentara. Zdravlje ostavih u studiju snimajuci album... We want recenziyah, we want recenziyah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts