Buba :) Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 atmosfera u pesmama je... hm... super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Hoce li biti svirki Demethera po Srbiji - konkretno u KG-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 he he he svako peva bolje od tomasa... trebas da cujes snimak sa jedne od njihovih prvih svirki, mislim da je pesma bila B&tB, he he he, kako tek tu peva. Bio je to Carpenter sa njihove prve svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pogresi covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 (edited) Kako da ostavljam komentare kad jos nisam dobio CD Jesi li ozdravio? Pozdrav, vidimo se za par dana... Ne zaboravi Divx Edited January 28, 2005 by Theory of Chaos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ma ne brini, donecu ti divx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 Ko nema album, a zeli da cuje kako zvuci: DEMETHER - SILENCE Hail Fireborn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^^^^ Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ko nema album, a zeli da cuje kako zvuci: DEMETHER - SILENCE Hail Fireborn! Hail Fireborn!!! Inace, ovo je heavy verzija pesme Silence, koja je track06 na novom albumu.. Uzivajte!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 cuo sam na 202 albumsku verziju fairy ring-odlicna je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Hail Fireborn!!! Inace, ovo je heavy verzija pesme Silence, koja je track06 na novom albumu.. Uzivajte!!! Uzivali smo! Zaista dobro odradjena pesmica... Ma kakva pesmica, ovo je pesmetina. Good work guys & girl!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(S)ombra Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Braco i sestre(znate vec koji ste)album vam je prva liga,napokon sam nasla vremena da ga fino preslusam.Seja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Demether se trenutno nalazi na 2. mestu top liste najslusanijih domacih bendova emisije Visoki Napon.Suboticani strava prihvatili. Danas sam odradio intervju sa Damjanom,i mogu reci da sve proteklo odlicno...svaka cast na profesionalnosti. Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Demether se trenutno nalazi na 2. mestu top liste najslusanijih domacih bendova emisije Visoki Napon.Suboticani strava prihvatili. Danas sam odradio intervju sa Damjanom,i mogu reci da sve proteklo odlicno...svaka cast na profesionalnosti. Samo napred! A ko je na 1. mestu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Interfector. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Interfector. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ne skidaju se sa prvog mesta vec mesecima,a Demether je na drugo upao pocetkom ove godine.Ali mislim da Demether ima potencijal kod slusalaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ne skidaju se sa prvog mesta vec mesecima,a Demether je na drugo upao pocetkom ove godine.Ali mislim da Demether ima potencijal kod slusalaca. O sunce mu Sto mi ne javi to, da stavim na site u novosti! Nema druge, nego koncert u Subotici!!! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 O sunce mu Sto mi ne javi to, da stavim na site u novosti! Nema druge, nego koncert u Subotici!!! Poz! A jel vam treba predgrupa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 PA dobro i u mojoj emisiji DEMETHER se ne skida 6 nedelja, tacnije od kada radimo ovaj novi serijal emisija. Bili su 1, 2, a sada su 3, mesto... Onda koncert i u Lazarevcu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 O sunce mu Sto mi ne javi to, da stavim na site u novosti! Nema druge, nego koncert u Subotici!!! Poz! Pa eto sada znas... Najslusaniji ste domaci metal bend u 2004.,imate najslusaniju domacu pesmu u 2004. (pogodi koja! ),a trenutno je u toku izbor za najbolji domaci album i najbolji domaci bend u 2004.To ti za sada necu reci,ali do kraja februara bi se trebali saznati rezultati. U Subotici biste napravili strava koncert,ali nema gde da se svira.Subotica-dno dna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Moze li mi neko odgovoriti odakle mi je poznata melodija pesme "Silent Stream"??????? Cuo sam negde, u nekom filmu, nemam pojma, ali 100% sam ranije cuo, a nije bio Demether!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicia Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Demether je izdao dobar album, korektno odsvirano i produkcijski i muzicki zadovoljava sve kriterijume. Jedina mana im je sto album ne drzi paznju do kraja slusanja, nema dovoljno snage, jednolican je, vokal je malo slabasan ali dobro, devojka je mlada, ima vremena da se iscelici. Fali im neki hit koji ce bas da razbije jer ovako sve posle vise slusanja utone u sivilo. Mnogo su pod uticajem Nightwish-a sto, po mom misljenju, nije bas dobro. Booklet je ispod proseka. Sve u svemu dobar start, samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Demether je izdao dobar album, korektno odsvirano i produkcijski i muzicki zadovoljava sve kriterijume. Jedina mana im je sto album ne drzi paznju do kraja slusanja, nema dovoljno snage, jednolican je, vokal je malo slabasan ali dobro, devojka je mlada, ima vremena da se iscelici. Fali im neki hit koji ce bas da razbije jer ovako sve posle vise slusanja utone u sivilo. Mnogo su pod uticajem Nightwish-a sto, po mom misljenju, nije bas dobro. Booklet je ispod proseka. Sve u svemu dobar start, samo napred! Ne bih se slozio sa konstatacijom da su pod uticajem NWa! Mozda to znas sa web-a, ali meni nista ne lici na NW!!! 1\ teme su drugacije 100% 2\ pa sam zvuk je dosta drugaciji Jedina slicnost je soprano vokal... I zato svaki bend koji ima soprano dobije etiketu da je = NW!!!! pffffff.....GLUPOST!!!! Ja smatram da je album odlican!!!! Odusevljava me glas nase slatke pevacice u pesmi "Diving" (ono na pocetku) samo malo bolje da izgovara engleski dok peva (ne sumnjam da ga dobro poznaje i da ga kada ne peva rastura). A najbolja muzika je u pesmi "Rangarock" i neka mi neko objasni sta to znaci i kako se izgovara. "Silent Stream" sam cuo negde, pa objasnite od koga ste maznuli "Last Night", svidja mi se ova "blaza" varijanta u odnosu na demo. Tako... 9.5/10 Osevam da ce sledeci biti mnooooooogo bolji!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Demether je izdao dobar album, korektno odsvirano i produkcijski i muzicki zadovoljava sve kriterijume. Jedina mana im je sto album ne drzi paznju do kraja slusanja, nema dovoljno snage, jednolican je, vokal je malo slabasan ali dobro, devojka je mlada, ima vremena da se iscelici. Fali im neki hit koji ce bas da razbije jer ovako sve posle vise slusanja utone u sivilo. Mnogo su pod uticajem Nightwish-a sto, po mom misljenju, nije bas dobro. Booklet je ispod proseka. Sve u svemu dobar start, samo napred! Album posto je prvenac je zaista odlican. Slazem se da devojka nema mnogo snage u glasu ali je jos uvek mlada i ima vremena za usavrsavanje pa sam i siguran da ce vremenom biti bolje! Produkcijski mislim i da nije bas najbolje odradjeno jer ne verujem da se imalo bas puno para Stalni problem u zemlji Srbiji Evo par hitova Sound Of A Horn, Last Night, Silence, Diving Da li jeste ili nije pod uticajem NW-a nemam pojma ali zasto bi pa to bilo lose i da jeste? Odlican Cover art ali sledeci put zovite mene da vas slikam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Hoce li skoro Demether u KG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts