Alicia Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Ne bih se slozio sa konstatacijom da su pod uticajem NWa! Mozda to znas sa web-a, ali meni nista ne lici na NW!!! 1\ teme su drugacije 100% 2\ pa sam zvuk je dosta drugaciji 1.Mnogo pametno mi ti rezonujes. Normalno da su teme drugacije jer kad bi bile iste to bi bio plagijat. 2. I to si primetio?! Pa ti si genije! Jos nikad u zivotu nisam cula da dve razlicite produkcije zvuce identicno Inace bend je skroz ok i definitivno se izdvaja od ostalih dojucerasnjih demo bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Zasto bre svima ovo licni na NW... pa meni npr. mnogo vise ( i pored zenskog vokala ) bend lici na "Kamelot" nego na "NW"... ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Preslusao sam album i mogu reci da mi se jako dopada. Ono na sta bih ja potencirao kada bih recenzirao ovaj album su same pesme, jako su dobre, pitke (a pritom nisu debilne) znaci ljudi bas imaju pamtljive pesme, a to je po mom misljenju jako vazno. Da budem iskren growl vokal je mogao i da izostane ali dobro ni ne smeta bas. Produkcija nije losa ali je mogla biti i bolja. Vokali su mi nekako mnogo tihi. Booklet... prosecan, slika u sredini iznenadjujuce losa... zasto bre?! Pesme koje bih ja izdvojio su "Silence", "Last Night", "Within The Mirror"... Poredjenje sa NW bas i nije opravdano, istina slicnosti ima (pesma "Diving" je bas NW ali bez obzira na to bas je odlicna) ali opet ima dosta nekih njima znanih momenata. NW i growl?! I don't think so. I sto kaze Telcontar mene pojedini momenti podsecaju vise na Kamelot nego na NW. Jedino poredjenje koje ima smisla sa NW je zbog zenskog vokala, sve ostalo. Za prvenac vise nego odlicno samo napred! 8/10 od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight lady Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 Odlicno... Odlicni ste... Nadam se da se vidimo i 'live' uskoro... Ako vam je ovakav prvi album, sa sledecim mozete da napravite strahovit boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Hvala svima na podrsci i hvala na recenziji, Azzo. Da, da, znas, fotograf je bio malo pijan kad nas je slikao svojim najskupljim fotoaparatom A designer se udrogir'o bas kad je radio pripremu za stampu, pa ispade do jaja omot...A i mi bas nismo bili pri sebi dok smo snimali album Nadam se da se vidimo na svirci Demether svira u petak na promociji DemoExpress kompilacije u Filozofu. Pa dodjite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ovog sada petka??? Znaci, moja 2 omiljena benda sviraju!!!!!! Juuuupiiiii!!!! Koo jos svira?????????? Dolazim, najverovatnije. Ima da dovucem svoje i jos bar 3 dupeta iz Lazarevca!!!! Pa se vidimo!!!!! Jedan predlog: Da pocnete sa svirkom kasnije, oko 22h, jer mi ne mozemo ranije stici!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Hvala svima na podrsci i hvala na recenziji, Azzo. Da, da, znas, fotograf je bio malo pijan kad nas je slikao svojim najskupljim fotoaparatom A designer se udrogir'o bas kad je radio pripremu za stampu, pa ispade do jaja omot...A i mi bas nismo bili pri sebi dok smo snimali album Nadam se da se vidimo na svirci Demether svira u petak na promociji DemoExpress kompilacije u Filozofu. Pa dodjite! Sledeci put nemoj da rizikujes pa za design i fotke se obrati meni! Sad u petak? Kad to padaaaaa.... cetvrti?! Ok vidimo se (I hope )... napokon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Demether svira u petak na promociji DemoExpress kompilacije u Filozofu. Pa dodjite! Jebote ovo nije normalno!!!! Znaci u petak provod nikad bolji a samo na jednom mestu mogu da budem!!!!!! Osvajaci - holiday, Demether - Filozof i NW tribute u Pancevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Filozof! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Pancevo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Jebo te NW... so gay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ne znam da li cu uspeti da stignem... iskreno, ili cu biti u Holidej-u il u Filozofu... Gde da se pogodi da su isti dan ovako dobre svirke... damn it... Sorry ako se ne vidimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 E o tome ti pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Dodjite!!! E, da, ko dolazi, a slusao je nas album, jel ima neku posebnu zelju. Necu da zvucim kao neki ganci sa tim zeljama, ali eto nismo jos ustalili playlist pa variramo, pa sam se pitao sta biste hteli da cujete od nasih pesama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Diving, Last night i Rangarock!!!! Vidimo se tamo!!! Mislim, ja cu videti vas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Uf, pa Ragnarock bas... Imam neke kolokvijume pa mi je grlo prilicno spaljeno Videcemo... (to znaci da ce pevati Boris, hehehe) Pozdrav, LA Crew!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ma ako se ne vidimo na ovoj svirci, vidimo se na nekoj drugoj... nadam se... ili na szigetu... hehehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 a u kurac! isti problem kao kod telcontara, a najverovatnije cu zavrsiti u holidayu!!!! a jel ima sanse da svirate prvi, drugi, tako nesto pa da vas jednom i poslusam???? ja bih trecu i ragnarock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Svirajte obavezno "Silence" i neki HIM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Svirajte obavezno "Silence" i neki HIM! I ti mi onda pricas kako je NW gay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted March 3, 2005 Author Report Share Posted March 3, 2005 E, pa ljudi, vidimo se shjutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Pozdrav DEMETHERcima! Svirka je bila apsolutno fantasticna!!! Ja nemam reci!!! Damjane, svaka cast!!! Nisam znao da ce TOLIKO dobro da bude!!! Vidimo se, nadam se sto pre!!! PozZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 I ti mi onda pricas kako je NW gay HIM je grind za NW! Demether je bio super, a ti nisi bio! Btw video sam u kst-u tvog brata blizanca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 HIM je grind za NW! Demether je bio super, a ti nisi bio! Btw video sam u kst-u tvog brata blizanca. A? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Sta? Brat blizanac? Pa video sam nekog lika u kst-u sad u petak, isti ti. Samo sto je vislji od tebe i nosi neku death metal majcu! Istripovao sam da si to ti, jos gledam kako si tako brzo porasto (lik je skoro za glavu vislji od mene)! Elem Demether... dobar je to bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts