lord6finger Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 A za koju pesmu snimate spot???? Snimacemo spot za "Silence" (heavy verziju). Bice snimanje negde sredinom aprila. Verujemo u rezisera ... Tada cemo se valjda i slikati, tako da ce biti, KONACNO, i promo slika na sajtu. Quote
PlanetHell Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Snimacemo spot za "Silence" (heavy verziju). Bice snimanje negde sredinom aprila. Verujemo u rezisera ... Tada cemo se valjda i slikati, tako da ce biti, KONACNO, i promo slika na sajtu. opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Vlakey_Board Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 i kad se snimi, u mpeg, i na sajt... obavezno! Quote
Sinstrel Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Snimacemo spot za "Silence" (heavy verziju). Bice snimanje negde sredinom aprila. Verujemo u rezisera ... Tada cemo se valjda i slikati, tako da ce biti, KONACNO, i promo slika na sajtu. To! Silence is da best! Promo fotke?! Ajd... Quote
lord6finger Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 To! Silence is da best! Promo fotke?! Ajd... Eh, Azzo, da si neki ti bi nas vec slikao Neka, neka...videcemo ko ce da ti drzi patose Quote
Sinstrel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Imas moj broj mobilnog, pa me lepo pozovi za fotke! Quote
lord6finger Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Svirka je u utornik, 10. maja, na Gradilistu u Novom Sadu. Dzaba je ulaz, pa dodjite... Snimanje spota je odlozeno za sledeci vikend zbog vanredne situacije u regionu Quote
PlanetHell Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 uuuu STARU MU MAJKU pa chak u Novom Sadu... doshao bih samo nemam sa kim a ni pare a i utorak... piiiii nema pojma Quote
lord6finger Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 uuuu STARU MU MAJKU pa chak u Novom Sadu... doshao bih samo nemam sa kim a ni pare a i utorak... piiiii nema pojma Ok, pisemo opravdan izostanak ako doneses uciteljici jabuku...ili slaninu ( citaj sa naglaskom na drugom slogu) Pozdrav! Quote
PlanetHell Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 znachi da joj nosim slaninu sa akcentom na drugom slogu.. samo da zakoljem Ozbiljno, kad cete neshto blizhe... nema vas vishe sa 202jkom, jeste li zaratili, pardon prekinuli odnose or what??? I koliko nameravate da snimate spot postajem nestrpljiv Pozdrav od nAs Quote
must be between Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Mislim da pocinje negde oko 23.00 Quote
- Trinitus - Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Thanx.Malo je kasno,ali nema veze.vazno je da dobar bend dolazi sto znaci nece biti smora. P.S.Da li samo Demether dolazi ili jos neko ? Quote
LazaGNR Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Da li neko zna kad pocinje svirka ? 22-22.30 najkasnije. Sem Demether-a mislim da niko vise ne svira... Quote
PlanetHell Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 da da samo demether... snima ih neka TV Panonia... ovo ce im biti neki vid promocije,,,, kad bi neko snimio taj snimak sa TV-a pa postavi negde na net... tako isto i sa gitarijade u Zajecharu od proshle godine,.. kada bi neko,,, :sigh: Quote
Ywan Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 (edited) Svirka je u utornik, 10. maja, na Gradilistu u Novom Sadu ... Ej, Dacho , kad ce snimak na TV-ju? I svirka u BG-u? I ... te munje ...? Edited May 11, 2005 by Ywan Quote
PlanetHell Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 dakle, damjan i dunja su bili prateci vokali na Alogii... super... samo shto vas nisam chuo osim kada je ishla pesma "Motori"... valjda ce na DVDju biti zvuk bolji... i da KADA CE SVIRKAAAA?????? Quote
Chlan 787 Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 kada je ishla pesma "Motori"... molim?!? Quote
amy_mccoy Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 dakle, damjan i dunja su bili prateci vokali na Alogii... super... samo shto vas nisam chuo osim kada je ishla pesma "Motori"... pih...I always miss all the fun Quote
Jester 666 Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 snima ih neka TV Panonia... ovo ce im biti neki vid promocije,,,, kad bi neko snimio taj snimak sa TV-a pa postavi negde na net... Nakon odlgedanog snimka, verujte da je bolje da ga iseckaju, poliju lako zapaljivom tecnoscu, zapale i pepeo raspu sa najvise zgrade pri ojacoj kosavi. Panonija ih je OJADILA!!! Da ne bi bilo zabune - svrika je bila sasvim solidna za date uslove, ali su je nesretnici katastrofalno zabelezili. Ja bih te tehnicare pred sanitarnu, pa kad su vec na sajmu da ih prodaju medju govedima. Quote
Tristania Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Dobro je sto sam gledao uzivo!!! Jos su hteli da me intervjuisu ali sam to vesto izbegao Quote
Nightwing Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 kad nisi fotogenican...a i sta bi rekli..samo bi se culo ~bip,bip~ od psovki.... Quote
Tristania Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 kad nisi fotogenican...a i sta bi rekli..samo bi se culo ~bip,bip~ od psovki.... Ali ti znas da ja ne psujem Quote
IVANNAH Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Nisam u toku sto se tice koncerta, samo hocu da kazem da vam je najbolja pesma "Last night" Samo, Damjane, bolje si je otpevao na demo verziji nego sad na albumu! Pozdrav Quote
Recommended Posts