Fireborn Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ehej, jel ste sredili format spota? Ajd zavrsite to pa da ga postavimo za download na H&H. Majo javi se. Quote
- Trinitus - Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Steta sto Demether ne nastupa na Exit-u.Bas bi bilo cool videti ih na nekom vecem Stage-u.Jbg kad nisam bio na gitarijadi,ali sam je gledao na televizor . Prijavite se za BeerFest,ako mozete,dolazimo iz Carriona svi da vas bodrimo !!! Quote
DieH@rd Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 jedva cekam da vidim spot.... recite ako bude negde emitovan, i pozurite sa stavljanjem na sajt! Quote
- Trinitus - Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Jako mi se svidja prostor u kome su ga snimali !!! Preterancija !!! Quote
Tristania Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Prijavite se za BeerFest,ako mozete,dolazimo iz Carriona svi da vas bodrimo !!! I mi i mi Quote
- Trinitus - Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 He he,ako se stvarno budu prijavili nadjemo se negde pa popijemo jedno pivo,e sad je pitanje gde naci pivo na beerfest-u Quote
Ninoslav Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ajd, ako vec stavljate spot na H&H, dajte neku normalnu velicinu, znaci ne ispod 40 MB, necu da gledam gomilu pixela... Ili neka mi neko da disk na Exitu... Quote
Cyber Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Eto i ja konacno kupih ovaj album,jos preslusavam,produkcija je sasvim ok.O pjesmama nemam sta pricati,tek sam jednom preslusao,jedino sto za sad mogu reci je da su odlicno uradjene one pjesme koje su se nalazile na promo diskovima E,da i hvala na zahvalnici Quote
PlanetHell Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 strashno!!!!!!!! lenchuge jedne!!! evo ja se vratio a vi niste postavili spot... ccccccccc e pa, Damjane, onaj moj visoki drug ce sledeci put da te bije... ko je ukapirao - ukapirao Quote
lord6finger Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Pozdrav, ljudi! Da vas obavestim da smo danas Boris i ja odneli spot na TV Metropolis, Kosavu i IBC, tako da ocekujemo da nas gorepomenute stanice i puste u najkracem roku Na Kosavi smo dali i mali intervju...i upoznali smo Nolleta I rekao nam je da smo sexomani Ajd'... Quote
WoI Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Pozdrav, ljudi! Da vas obavestim da smo danas Boris i ja odneli spot na TV Metropolis, Kosavu i IBC, tako da ocekujemo da nas gorepomenute stanice i puste u najkracem roku Na Kosavi smo dali i mali intervju...i upoznali smo Nolleta I rekao nam je da smo sexomani Ajd'... Sad cemo moci i na TV malo da vbas vidimo Hehe Nolle likcina Quote
kuruz Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Nolle kralj Video sam samo kraj spota,neke stepenice valjda.. Quote
DieH@rd Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 eto razloga da pocnem da gledam te stanice javite kad spot bude na netu... Quote
lord6finger Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 da li nolle ucestvuje u spotu mozda Pa u ovom ne, ali smo ga planirali za sledeci Sve sa sado-mazo forama Spot ce biti i na netu uskoro, jer je Fireborn vec dobio .avi da ga kompresuje Quote
WoI Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Pa u ovom ne, ali smo ga planirali za sledeci Sve sa sado-mazo forama Spot ce biti i na netu uskoro, jer je Fireborn vec dobio .avi da ga kompresuje znaci ide kod nas na H&H. Fino mocicu da ga skinem javite ako zelite jos nesto da vam ubacimo na H&H. Quote
PlanetHell Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 VECHERAS na TV Metropolis u onoj listi od 00:00-01:00 ce biti spot Demether-a Quote
WoI Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 VECHERAS na TV Metropolis u onoj listi od 00:00-01:00 ce biti spot Demether-a Quote
PlanetHell Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 ko je gledao spot???? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gledao sam na IBC kanalu i pored loshe slike na mom tvu, video sam sve i spot je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! Svaka vam chast! Dunja me je odushevila u spotu... i ostali ali... Quote
lord6finger Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Pozdrav! Evo sad i zvanicnog obavestenja: Prvi album Demether-a "Within The Mirror" ce izaci i u Meksiku za izdavacku kucu MOON RECORDS. Ovaj label je otkupio prava za Meksiko i izdace multimedijalni disk sa spotom i svih 12 pesama, u obliku digipack-a. Eto! p.s. jos samo da uradim muziku za neku spansku seriju Quote
PlanetHell Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Srecni smo kao i vi i shto je najvaznije UZ VAS SMO!!! samo josh da okachite spot... dosadan sam, znam, ali jbt ni jednom nisam normalno odgledao... pazi situaciju: zove me ista drugarica i prvi i drugi put kada sam uhvatio spot na IBCu.... nenormalno.... Quote
Recommended Posts