cottager Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 E sada, ima onih likova koji hvale, kude Demether ali vreme je za pravog kriticara hehehe.Salim se.Dunja je jedan od najboljih zenskih vokala a postoji i to da je slucajno poznajem )) Njen burazer je jako dobar klavijaturista ali njegov vokal je jako dubok i mislim da treba da se pesmama posveti malo vishi vokal.Bubnjevi su dobro uklopljeni, kao i bas i gitare.Sve u svemu bend je odlican, a poseban pozdrav za brata i sestru iz ove grupe )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 Prvi demo sam dobio underground kanalima Drugi ocekujem da mi posaljete ! Mogu reci da sam prijatno iznenadjen. Vidi se da znate da svirate, produkcija je sasvim OK za demo, a pesme su super. Ova druga, Last Night, je cisti Nightwish, ali je i najbolja. Cekam taj drugi demo, da cujem to kolo Samo napred sa radom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 NESHO, ne da si preterao vec si PRETERAO ocajno ! Nemoj da vredjas pevaca, glas je jako prijatan moja mama se odusevila ! A Dunja je posebna prica, moja drugarica Dunjica rastura.... Jel' mogu ja nesto da pitam, cula sam, tjs. nacula da treba da odrzite svirku u Kulturnom u Zr 10 ili 12 jula ! Da li je to istina ? Da znam, da se spremim. Dunja ( ili brat koji ce ovo da joj prenese ) mogla bi da mi posaljes te ostale pesme ili da se konacno vidimo, posle dugo vremena. Zovem te ovih dana, mozes da dodjes ? Ako si slobodna naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cottager Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 Ma garant svirka bre maso pa mene niste zvali, Dinja ni da me nazove kuci da mi kaze sta ima novo i tako(pa nije ni cudo kada pravi toliki tel rachun ).Damjane(lord6finger) ne obracaj paznju na ove budale koje govore da te treba spaliti i izvaditi kishobran...kralj si imash + od mene.U slucaju da ne znash ko je ovde, podseticu te, metalac iz ns(Uros). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 Uploadan intervju sa Demetherom na http://www.metal.rs.ba/demether.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 U petak u Zrenjaninu u klubu Stefani. Ko hoce da ide a da nije iz zrenjanina ? ako nemate drge planove mogu negde da vas sacekam....Naravno ko ne poznaje zrenjanin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted July 18, 2003 Author Report Share Posted July 18, 2003 Fairy ring je FENOMENALNA! Dunja neverovatno peva... Diving je jako lepa stvar, onaj solo na klavijaturama razbija! Sve u svemu, ove dve stvari su jako dobre, idejno mnogo zrelije od prethodnih, steta sto je produkcija losija (ali za demo ok). Zao mi je sto sam propustila svirku u Zrenjaninu, cula sam da je bilo dobro zezanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Sheep Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 Imam ja kucni 023/875205 a prezime je DEURIC, ako ne znate : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 Apeiron, da ti razjasnim misteriju vokala U `Ragnarock`-u smo pevali Darko i ja tj. Darko peva prvu strofu, ja drugu i trecu a refren pevamo zajedno... Muski vokal u `Last night` i `Silence` sam pevao ja. Misterija razresena!! Hvala na recenziji na serbian metalu. Ljudi, dodjite u Kikindu 16-tog na REFUSE/RESIST FEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted August 13, 2003 Report Share Posted August 13, 2003 I ja sam se pitao za vokale u toj pesmi, ali sad sam odahnuo Salim se!!! Znam vas odavno sa 202-ke i mnogo mi se svidjaju vase pesme. Dunja razbija kako peva, muski vokali su bas mocni. Svirka je isto do jaja, samo imam zamerke na racun produkcije. Ali, na albumu ce biti bolja definitivno. Jedva cekam da ga cujem kad se zavrsi ili bar neku novu pesmu. FULL SUPPORT!!! Vidimo se u Kikindi na svirci :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Cuo sam jednu pesmu (kad bih se jos setio imena...) i prilicno je dobra a:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 Svaka cast za nastup u Kikindi, dodjite opet sto pre, bilo je fenomenalno !!! 8O 8O 8O 8O 8O By the way, jel bi mogao ja da dobijem neki vas snimak ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted August 25, 2003 Author Report Share Posted August 25, 2003 Meni su se vokali posebno dopali, u nekim pesmama i sva 3 u isto vreme, zvuci fenomenalno i nije konfuzno. Zvuk pun...Svaka cast!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Svaka cast za nastup u Kikindi, dodjite opet sto pre, bilo je fenomenalno !!! 8O 8O 8O 8O 8O By the way, jel bi mogao ja da dobijem neki vas snimak ??? Hvala!! Dve pesme mozes skinuti na http://home.rstel.net/%7Epvlado/MP3/Demeth...ast%20Night.mp3 i http://home.rstel.net/%7Epvlado/MP3/Demeth...-%20Silence.mp3 Ako bas hoces promo CD, mogu ti narezati pa skokni do Zrenjanina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Nadam se da cemo opravdati ocekivanja... Vidimo se u Domu Omladine a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 I taaaako....sta sam vam ja rekla....there is always a way... da,vidimo se i bolje bi vam bilo da ne ispadne da sam lagala ljude sinoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Ako je to bend na koji ja mislim da jeste (nedavno su bili u Demo Expresu na 202) skroz su ok, sta vise prilicno prijatno iznenadjenje. Ono sto sam cuo zvuci mocjno. Jedina zamerka ne toliko atraktivan muski vokal i nije bas za power vise je za neki goth (mada sam ja tako i skapirao njihovu ziku, malo progresivniji i brzi goth, ali izgleda da sam se zajebao). A da i logo nije bas nesto (e majke mi sam pozer ). Sve u svemu svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 Sad imam tremu salim sePozdrav MAYA i hvala na svemu Ma nema potrebe! 8) Opusteno skroz! Trema ce te drzati mozda prva 2 minuta! I nema na cemu,ja sam uvek spremna maximalno da podrzim ono u sta verujem...i zaista se nadam da me necete razocarati.Bilo bi steta-ne zbog mene vec zbog vas.Ali ne verujem da ce se to desiti. Samo vi sada vezbajte,i obavezno da se upoznamo kad dodjete! a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Nikako ne mogu da sacekam ovu svirku!!!!! Da li postoji mogucnost da dodjete u Bg da odsvirate nesto pre H'n'h-a????? 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Sta fali logo-u bas je do jaja, uklapa se u muziku... :? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Bend nisam cuo do sada, ali sviraju odmah posle nas na H 'n' H. Izgleda da cu morati brzo da se povratim posle nastupa da ispostujem Demether iz prvih redova ... Vidimo se na H 'n' H!!!! Puno pozdrava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Nikako ne mogu da sacekam ovu svirku!!!!! Da li postoji mogucnost da dodjete u Bg da odsvirate nesto pre H'n'h-a????? 8O neka,neka....pa gde ces bolju premijeru(u Bg-u a to je ipak prava stvar) do takvog festivala?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Sta fali logo-u bas je do jaja, uklapa se u muziku... :? 8) Nasminkani font, + velika greska, stavljeno je veliko slovo na kraju naziva. U vecjini slucajeva to bi bilo ok ali sa onakvim fontom izgleda glupo. Ma nije ni bitno vazno je da imaju dobre pesme a za logo cje lako! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 Sta fali logo-u bas je do jaja, uklapa se u muziku... :? 8) Nasminkani font, + velika greska, stavljeno je veliko slovo na kraju naziva. U vecjini slucajeva to bi bilo ok ali sa onakvim fontom izgleda glupo. Ma nije ni bitno vazno je da imaju dobre pesme a za logo cje lako! a: pih bre kakav si ti detaljista Meni se npr bas dopada jer daje neku simetriju imenu...ali ajde-izazivam te da im napravis bolji...po tvom ukusu....ajde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackshadow Posted October 5, 2003 Report Share Posted October 5, 2003 Samo tako da nastavite...... a: Bili ste super sinoc Ljubi vas rozderka Dunja,keep rockin'!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts