Telcontar Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Svirka u ZRu je sad 100% sigurna, jer smo je potvrdili jos jednom. Znaci, petak 5. avgust, amfiteatar zrenjaninskog Kulturnog centra! Vidimo se! Ako ne odem na odmor van BG-a, onda se vidimo tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 alo ekipo alo alo alo alo hocemo svirq u Beogradu!!!!! kmee ali recimo neka bude posle te svirke u ZR... da sakupimo malo para... i da vam kazem da mi se vishe sviDZa onaj deo u spotu... mrachnije sve... Dunja je valjda u plavoj haljini... ali dobro... spot je super... kome se ne svidja moze da vam pljune pod prozor u zdravlje i da se gledamo uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Jel dolazi ekipa iz Carrion-a na svirku?? Videcu da dodjemo svi (osim pevaljke-nije tu).Bili smo na gradilistu da vas bodrimo,dolazimo (valjda) i u Zrenjanin.Poz. P.S.Moracete mi malo objasniti gde se to nalazi,jer nikad nisam bio u Zrenjaninu,ako neko zna saljite mi pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Damjane,samo da kazem da mi dolazimo,brzo salji na private gde se to nalazi! Ljudi dodjite da se dobro provedemo,nije Zrenjanin tako daleko. P.S.Ako biste mogli da odsvirate neku Nightwish-ovu pjesmicu za mene.Bio bih vam zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remedy Lane Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Pozdrav Branko! Poslao sam ti Demo Anime po Damjanu! Izvini zbog parka, da smo znali njene "zle" namere sigurno vas ne bi pustili same s njom! A sta se pica tice mi kikindjani smo uvek otvoreni po tom pitanju, samo vi dodjite! Pozdrav i Damjanu i celom Demetheru!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Damjane,samo da kazem da mi dolazimo,brzo salji na private gde se to nalazi! Ma samo pitajte gde je Kulturni centar...ili stignite nekako do trga (kod katolicke crkve), pa cemo se cuti da neko svrati po vas. To je na minut od KC-a. A sta se pica tice mi kikindjani smo uvek otvoreni po tom pitanju, samo vi dodjite! Da, da...Citiram dr Bursaca: "Osetili smo sve simptome akutnog trovanja etanolom" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 kada ce svirka u beogradu???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 (edited) kada ce svirka u beogradu???? To se ne zna!? Ja bik licno voleo da sviram u BG-u,jedino mesto koje je OK za svirke ovakvog tipa je SKC.Uz dobro ozvucenje i naseg coveka za miksom to bi bilo odlicno.Samo ...........SKC je skup .....akutno za malo da se pretvori u nesto goreeeeeeeeeeeee........ Edited July 26, 2005 by must be between Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Pozdrav Branko! Poslao sam ti Demo Anime po Damjanu! Izvini zbog parka, da smo znali njene "zle" namere sigurno vas ne bi pustili same s njom! A sta se pica tice mi kikindjani smo uvek otvoreni po tom pitanju, samo vi dodjite! Pozdrav i Damjanu i celom Demetheru!! Gledaj ti kako se on uvlaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Ma samo pitajte gde je Kulturni centar...ili stignite nekako do trga (kod katolicke crkve), pa cemo se cuti da neko svrati po vas. To je na minut od KC-a. e,super onda se vidimo tamo,poz ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 a mi ostali cemo vas gledati... kkaadd?? kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad??? iskombinujte neshto...plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Ja necu moci u ZR, ipak tako da se vidimo prvom sledecom prilikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 a mi ostali cemo vas gledati... kkaadd?? kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad??? iskombinujte neshto...plz Kao sto rekoh, bice svirka u BG-u uskoro, cim se ovi iz Hetere vrate sa mora, posto smo sa njima mislili da pravimo nesto... @El Telcontario: Steta sto ne dolazis... Pozdravi ekipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Hetera.....Super ! Trebalo bi doci i na to ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Sta rekoste, ko ce jos biti u ZR-u,vi sami ili jos neki bend sa vama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Sta rekoste, ko ce jos biti u ZR-u,vi sami ili jos neki bend sa vama ? Za sad mi sami sviramo... Mislio sam da iscimam neke goste, ali ako ne bude nikog osim nas, nije do mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Hocemo Imreta i ekipu kao podrsku! Kada cemo da uvezbamo Roots Bloody Roots? Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Za sad mi sami sviramo... Mislio sam da iscimam neke goste, ali ako ne bude nikog osim nas, nije do mene Ma ok ,ne smeta mi i samo da ti sviras ili da samo dunja peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Znaci, petak 5. avgust, amfiteatar zrenjaninskog Kulturnog centra! Vidimo se! Voleo bih da dodjem,ali cu u to vreme verovatno biti u Instnbulu (u Turskoj na moru ),jebi ga Manowar sviraju tamo 6. avgusta Videcemo se neki drugi put... Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ko iz BG ide na svirku Demethera u ZR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Napokon videh spot...i prijatno se iznenadih. Stvarno je dobar! Najbolji detalj je definitivno kad Koletu zasija zub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 A koja si 2 spota pogledao posle Demethera? Poredjani po kvalitetu i ulozenoj kinti, ako me razumes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ma ok ,ne smeta mi i samo da ti sviras ili da samo dunja peva Ilija da nisi ti mozda na njihovoj svrci u Gradilistu u NS-u nosio Wishmaster majcu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ilija da nisi ti mozda na njihovoj svrci u Gradilistu u NS-u nosio Wishmaster majcu??? Da,a gde si ti bio !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Uhhhhh... pa i mi smo bili tu ja sam imao plavu kosulju i stajao sam u prvom redu i slikao non stop jedini lik koji mi je ostao u secanju si bio ti a i mislim da si ti bio jednin koji je imao NW majcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts