Wendigo Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Damjane, posto svakako dolazim na svirku mogli bi da utvrdimo simbiozu zvanu Dementes tako sto bih npr odbubnjao neku pjesmu, kao gost. S'a kazes na to? Gündüz gece! Quote
- Trinitus - Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Uhhhhh... pa i mi smo bili tu ja sam imao plavu kosulju i stajao sam u prvom redu i slikao non stop jedini lik koji mi je ostao u secanju si bio ti a i mislim da si ti bio jednin koji je imao NW majcu He he,da smo se culi ranije mogli smo se upoznati.Cekaj,mislim da se i ja secam tebe,da nisi mozda pre certa pricao sa nekom devojkom pored one kamere u centru gradilista? Quote
Tristania Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 E bas to okacio bih ti neke slike ali nas ovde ne vole bas puno Quote
- Trinitus - Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 E bas to okacio bih ti neke slike ali nas ovde ne vole bas puno Daj neki link,nesto,ocu da imam slike Demethera sa gradilista.Jel ides u ZR da ih slikas ? Bilo bi dobro kad bih isao ! Quote
Tristania Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Rado ali mi auto nije registrovan i hocu da ga prodam tako da nema sanse... Quote
Sinstrel Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) Rado ali mi auto nije registrovan i hocu da ga prodam tako da nema sanse... Ma idemo autobusom... Offtopic: Koja kola prodajes... ja hocu da kupim kola! Edited August 1, 2005 by Sinstrel Quote
Tristania Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) Pa nije ni to losa ideja ali hocemo li moci da se vratimo ??? Inace prodaje se Fiat Bravo ali ja ti ga ne bih prodao cak iako bi ti hteo jer te ipak poznajem Edited August 1, 2005 by Tristania Quote
- Trinitus - Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Pa jel moze tamo vozom ? Ako moze meni super ! Damjane u koliko sati to pocinje ? Quote
Sinstrel Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Pa nije ni to losa ideja ali hocemo li moci da se vratimo ??? Inace prodaje se Fiat Bravo ali ja ti ga ne bih prodao cak iako bi ti hteo jer te ipak poznajem Pa vraticemo se... eventualy... sa necim, odnekle... Sta u toliko lose stanju ti je Bravo da neces da mi prodas ili me mrzis pa zato namerno neces da mi prodas?! Quote
Remedy Lane Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ANIMA gostuje kao predgrupa na svirci DEMETHER-a koji ce se odrzati u petak 5. avgusta, u amfiteatru zrenjaninskog Kulturnog centra! Quote
Tristania Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Pa vraticemo se... eventualy... sa necim, odnekle... Sta u toliko lose stanju ti je Bravo da neces da mi prodas ili me mrzis pa zato namerno neces da mi prodas?! HHmmmmm mislim da je ono prvo, a sta je trip sa mrzenjem to mi nije jasno??? Quote
Tristania Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Videces veceras na splavu ko je hejter kad te ubacim u Savu Quote
- Trinitus - Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Videces veceras na splavu ko je hejter kad te ubacim u Savu He he,samo pazi da se neudavi,kako cemo bez njega na certu ? He he Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Namerno ili slucajno.Mora da si se uplasio ! Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 I jel ste se dogovorili,dolazite da se zajebavamo ili ne ? Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Mislio sam da ste mozda culi fonom ili sl. ! Edited August 2, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Kad je cert uopste ????? Mislim kog datuma ???? Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 to je dakle za tri dana. Pa postoje velike sanse da dodjemo Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 to je dakle za tri dana. Pa postoje velike sanse da dodjemo Yeeeeeee ! Quote
Recommended Posts