lord6finger Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ... rekoshe da otvarate gitarijadu? je li to tachno? I da li ce PINK to prenositi? Tacno je da otvaramo gitarijadu sutra. A i tacno je da pink prenosi, mada ne znam uopste detalje ( da li ce sve prenositi i kad ce da puste snimak...) Ako sve bude ok, posto smo Boris i ja zakacili neki virus, pa jedva pricamo(gde bas u isto vreme ), sviracemo Within the Mirror, Last Night, Fairy Ring i Silence. U svakom slucaju mozemo svi da screamujemo Ziveli i vidimo se (ko dodje)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 neka vam je sa srecom gledacemo PINK pa ako u`vatimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 u kolko pocinje gitarijada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(S)ombra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Zao mi je po stoti put sto nisam u stanju da dodjem...ali sada za stvarno ne mogu.Puno srece,nek neko snimi taj nastup! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Atilli je sutra rodjendan.Tako da ti cestitam rodjendan da porastes eiki i da slusas mamu i tatu.Naravno..............da sledis svoje instinkte i da jos dugo sviramo zajedno!!!!!!!!!!!!!!! .....................Ne mogu da dodjem radim........ali zato se vidimo u subotu. PS. DEMETHER svira u subotu 27.08. u Banatskom Sokolcu tako da dodjete..........da proslavimo Atillin rodjendan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 srecan rodjendan atili vanzemaljcu i neka prashi bubnjeve i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 srecan rodjendan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Srecan Rodjendan ! I dajte svirku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Srecan Rodjendan ! I dajte svirku Mislis na svirku u BG-u??????????????????..........Pa i ja bik volija da sviramo u BG-u ali veruj mi nije do nas.A bas bik volija............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Ma bre i u zrenjaninu moze, samo da prodje ispitni rok... ima nas koji bi dosli... ( kad smo mogli u zrenjanin na kafu.. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 upravo sam gledao "within the mirror" i "walking in the air" uzivo iz B. Sokolca na lokalnoj televiziji... pohvale.. posebno za Dunju.. bash se fino iskakala dajte neq svirku sad sam se napal`jo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 upravo sam gledao "within the mirror" i "walking in the air" uzivo iz B. Sokolca na lokalnoj televiziji... pohvale.. posebno za Dunju.. bash se fino iskakala dajte neq svirku sad sam se napal`jo.. Na kojoj televiziji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Na kojoj televiziji? TV Jasta, Lazarevac... lokalna rekoh... ma to su oni likovi shto su uradili i intervju sa Dunjom i Damjanom... u svakom sluchaju, lepo je zvuchalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Otkad se to Dunja okrenula metalu?A i te ljubavne pesme koje pevaju ona i njen brat...ne znam, ali dobro, treba pohvaliti svaki bend iz Srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 `ljubavnom` fazonu??? koliko ja znam jedino je `Last Night` u tom fazonu... ostale su u epic fazonu... osim diving koja je oda okeanu i silence koja je o nekoj devojci... mislim, ljudi, poslushajte bend pa onda kometarishite no offence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Izvinjavam se onda..tako sam cuo, eto mi kad prenosim glasine a nisam licno upoznat..samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Pohvale za spot, zmajski je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 haha gledao sam i reprizu one emisije... i primetio 3 stvari: 1. Dunjin glas zvuchi nekekao zrelije 2. Damjan nije pevao u Within the mirror [zashto? chini mi se da je u filozofu pevao] 3. haha primetio sam kakve face pravi Damjan kada svira... no, dobro nije lako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 hehehe... samo cu jedno reci... pozdrav od Reni... Vidimo se na onoj zurci, zvacu te par dana ranije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Mozda budu neke svirke u Zrenjaninu i Kikindi pocetkom oktoMbra.Videcemo znace se uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 daleko je to... aj dodjite `vamo... Lazarevac shiri ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily the Strange Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 People!!! Beograd, k'o Boga vas molim!!! 12.novembra imam jebenu exkurziju, do 20. cu biti u Italiji, samo ne tad... Moracu da simuliram tesku povredu vitalnih organa ili, ako je neophodno, izazovem pravu, da bih ostala u BG-u... Kad cete da dodjete, oktobar je pred nama!!!??? G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) Da ajde recite kad ce bre neka svirka u bg vec Edited October 2, 2005 by Warrior Of Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju... G-din Deuric je iz Vojvodine, a mi imamo specifican osecaj za vreme ( ima vremena...). RADIMO NA TOME DA NAPRAVIMO SVIRKU U BEOGRADU!!! Trazimo prostor koji ce nam pruziti povoljne uslove. Ako neko zna nesto, molim vas napisite i dolazimo ODMAH! Izvinjavamo se mojoj dragoj sestri Dunji, o precasnoj i svemocnoj kraljici, sto YuMetal nije radio bas kad je bio njen rodjendan, pa joj niko nije cestitao Stoga: SRECAN RODJENDAN, Dunja! Slike sa zurke stizu uskoro I, najzad, jedno vazno obavestenje: 5. oktobra (sreda) svirka u Kulturnom centru u Zrenjaninu!!! Koncert je humanitarnog karaktera. Na ovaj nacin zelimo da pomognemo nasoj sugradjanki Mariji Kojdic, kojoj je potreban novac za operaciju u inostranstvu. Pored Demether-a, nastupice jos dva zrenaninska benda "Mamurno Jutro"(pop-rok) i "Oruzjem Protivu Otmicara"(znate vec ) Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 omg gosn shestoprsti je chuo nashe vapaje... verovatno je osetio.. to je to.. veza izmedju metal zvezda i publike srecan rodjendan dunji jel` jubilarni osamnaesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts