Chicken Little 420 Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Vasi fanovi krenuli da se upisuju u nas guestbook... To je tvoje delo, Damjane? Siris teritoriju, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 drugovi sta bi sa onim koncertom u domu? Otkazano odlozeno...? Samo sam cuo da su clanovi Apocalypse otisli u Finsku ili tako nesto i da je koncert otkazan. To tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 btw, otvorio sam na krstarici kanal #demether haha..na kom i ja imam aop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayreon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Kontemplirajuci o sveukupnom stvaralashtvu i koncertnim aktivnostima ove dotichne grupe muzichara doshao sam do vrlo praktichnog, svima dopadljivog i ultimativnog reshenja za sve probleme koji su vezani za otkazivanje sviraka, zujanja u pozadini, falshiranja bek vokala kao i problema koji se mogu javiti u buducnosti.. Treba mesto onog choopavog gitariste uzeti neku guzatu cicu koja ce tu da okachi gitaru , chisto radi fore i koja ce tu da vrcka i svojim oblinama pleni dobar deo mushke publike (heteroseksualnog opredeljenja). I na kraju krajeva, Demetheru uopshte ne trebaju gitare. Svashta! Ako ima neka zainteresovana neka poshalje svoju sliku, dimenzije i standardne podatke na [email protected] Eto, tako.. a ni meni nije sasvim jasno zashto nismo svirali... bar sam ja uvek raspolozen za svirku u BG-u.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Jel ti to vuces tripove iz drugih bendova? Oni iz Proroka su te upropastili. A bio si bas kul Bice svirka... A gitaristkinju cemo vec naci nekako...hihihi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remedy Lane Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Cujem da cete svirati u Kikindi. Jel mozete da mi sredite besplatan ulaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhemicarka Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 E pesma Silence je super! dnevno je vrtim po pedeset puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 POZDRAVLJAM SVE SLUSACE DOBRE MUZIKE SRECNA NOVA GODINA I DA BUDETE DOBRO I ZDRAVO. POZDRAV OD CELE EKIPE DEMETHER-A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 I mi vama.ja sam Damjanu vec poslao poruku i on je meni prvi.Epa : Srecna Vam nova godinica,puno srece u karijeri,cekam onu pesmu da cujem sto mi je Damjan rekao.Cujemo se !!! poZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 srecna nova godina... da se manje zajebavate ove godine a vise da radite i kada ce taj NW tribute.......???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Demetherovci, srecna vam nova godina!!! Interfector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Najlepse zelje i od mene! Sve vas volim i pozdravljam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 E,zena voli Fiorentinu..... Slatko..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Da, naravno! Istina je! Demetheru zelim puno koncerata, puno nov8ih fanova i uspeh na medjunarodnoj sceni, mnogo kreativnih ideja dragom nam lord6finger-u i sve naj, naj, naj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Hvala svima, posebno vrednoj Firentinki ! Trudicu se da ne izneverim ocekivanja... Nadam se da ce 2006. doneti dosta dobrih albuma na domacoj sceni kao i bolju saradnju medju bendovima, posto je ovo do sad bio samo pokusaj. Vec imam podrsku od mog dragog basiste (a ni Boris ne zaostaje) da ako nista ne uradimo ozbiljnije u skorije vreme, uvek mozemo osnovati klub ljubitelja crnog vina, piva i erotskog filma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 erotskog filma... Pridruzujem se istog trenutka, ako je plan da se podrzi i DOMACA (erotska) SCENA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ako nista ne uradimo ozbiljnije u skorije vreme, uvek mozemo osnovati klub ljubitelja crnog vina, piva i erotskog filma... Crno vino moze, ali samo portugalsko! Nego, sviras li ti u ovom Nightwish trubute-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) http://demetherband.forumsplace.com/index.html Privremeni, ali ipak oficijalni forum benda Demether Feel free to join us! Uputstvo: Sa leve strane imate vertikalno ispisano NAVIGATION! Dodjite mishem preko toga i otvorice vam se meni. Kliknete na REGISTER! Nash slogan: JOIN THE DARK SIDE AND GET A FREE COOKIE Edited January 14, 2006 by Planet_Hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 klub ljubitelja crnog vina, piva i erotskog filma... Zar se to ne kaže "Klub pijanih drkadžija" ? Vatever, hoću i ja da se učlanim... Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 http://demetherband.forumsplace.com/index.html Uclanih se i na ovaj forum. Valjda ce biti zanimljivih tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 YELLOW METAL možete čitati ekskluzivno i samo na Demether i Amentes temama... Možda budemo i štampali u nekoj neizvesnoj buducnosti... Eto,docekali smo i to cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 PORAZAVAJUCE! Nema ni govora o Nightwish tribute-u! DAEMIAN I BRANKO SKIDAJU AZRU! Prilikom jednog od dolazaka u Kikindu, Daemian je otkrio primerak Azre i toliko mu se svideo da je celo vece istrazivao muzicke vrednosti na navedenom materijalu. Branko mu se blagovremeno pridruzio i cak je i on uspeo da pronadje izvesne vrednosti na pomenutom materijalu. Odusevljeno su slusali Azru do jutra! U narednoj poseti Kikindi su se naravno opet navukli na Azru. Branko je ovog puta doneo odluku da skine i svira za svoju dusu. Nagovara i Daemiana da sviraju zajedno, ali Daemian ne zeli da ugrozi reputaciju kod fanova zbog takvih muzickih izleta i za sada odoleva. POSLEDNJA VEST Branko razmislja o dodavanju nadimka Dzoni svom licnom imenu, tako da ce se u bookletu 2 albuma Demethera verovatno potpisati kao Branko Dzoni Bursac. Ostaje da vidimo kako ce ovo delovati na Daemiana. Da li ce Daemian na 2 albumu Demethera biti potpisan kao Damjan Dzoni Deuric??? Saznajte prvi u Vasem omiljenom online tabloidu - YELLOW METAL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Napravi sajt legendo, metal svet plus, to bi bilo idealno Edited January 15, 2006 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 POSLEDNJA VEST Branko razmislja o dodavanju nadimka Dzoni svom licnom imenu, tako da ce se u bookletu 2 albuma Demethera verovatno potpisati kao Branko Dzoni Bursac. Ostaje da vidimo kako ce ovo delovati na Daemiana. Da li ce Daemian na 2 albumu Demethera biti potpisan kao Damjan Dzoni Deuric??? Saznajte prvi u Vasem omiljenom online tabloidu - YELLOW METAL! Dzoni Bursac se ne javlja nesto, ali eto ja cu da se javim. Demantujem ove neistine!!! Mislim da nije primereno na yumetal forumu razgovarati o drugim muzickim pravcima .....hmmm... mislim da sam bio jasan... A ja cu da se drzim ISTERIVANJA PRAVDE!!! ...ili pravnica... ili stagod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayreon Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 BAHAHAHAHA! Ovo chak ni ljudi iz benda ne znaju!!? "Pink Floyd" my ass! "Ne mogu da stignem da navezbam taj sm... Nightwish... 25 pesama... eeeee pa znash ti shta je to..." Jebem li vam sunce da vam jebem Shta cu s vama... Aj uzdravlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts