lord6finger Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ono nisam ja pisao! Počelo ja da se dešava ono čega sam se i bojao kad sam ljudima podelio lozinku za taj nalog. Fazoni su sve lošiji, i počinje da se piše samo pisanja radi... Apsolutno se slažem sa tim da je ono bilo totalno neukusno... To, da nisam ja pisao, možeš da zaključiš i po tome, što ja KORISTIM slova žšđčć... I naravno, ja nikada ne bih zajebavao nekoga koga ni ne poznajem. Većina stvari koje sam ja napisao u okviru Yellow Metala su čak bile na sopstveni račun. Za onaj gornji post Yellow Metala kontaktiraj Koleta. Uglavnom on piše na Demether. Obrisati ne mogu, a ni editovati, na žalost. Mogu samo da se izvinim zbog svoje zablude da ljudi mogu da imaju neki kriterijum u zajebanciji, i da poznaju neke granice. ...eto... Ok. Nema frke. Nista lose nisam mislio, samo eto da ne sirimo zezanje van benda (bendova)...sve je kul i idemo dalje 'Ocu nove trachOve!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ja sam mislila da se ljutis zbog svoje slike koja je bas zanimljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ja sam mislila da se ljutis zbog svoje slike koja je bas zanimljiva. hehehe...ma ne...ja uvek stojim iza svojih postupaka...mada, ne secam se sta sam prichao u tom trenutku... verovatno ovo sto pishe u balonchicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ko god da radi taj Yellow Metal lud je k'o struja! placem od smeja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 hehehe...ma ne...ja uvek stojim iza svojih postupaka...mada, ne secam se sta sam prichao u tom trenutku... verovatno ovo sto pishe u balonchicu Pa dobro, sve je to za ljude. Ne secam se ni ja sta sam sve pricala na jednoj pijanci koju je organizovao novi gej vokal Hetere. Kazu da su snimali na telefon i prebacili u komp, ali na svu srecu, nisam cula. Eh, tako je to nekad bilo, sad sam ozbiljna i uzorna devojka, nema vise alkohola, nema izlazaka sa metal drustvom i gej prijateljima, nema underground koncerata...Tako da je mogucnost gotovo na nuli da me negde nahvataju fotoreporteri ovog dragog nam tabloida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) ko god da radi taj Yellow Metal lud je k'o struja! ...hvala, hvala. U dosadašnim brojevima Yellow Metala su pisale tri osobe. Totalno nezavisno, čak i geografski... Ja znam za još neke koji imaju lozinku, ali nisu još dali svoj doprinos najčitanijem tabloidu na forumu... Ali, neću da demistifikujem baš sve... Cheerz!!! Edited January 22, 2006 by Secracon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Pa dobro, sve je to za ljude. Ne secam se ni ja sta sam sve pricala na jednoj pijanci koju je organizovao novi gej vokal Hetere. Kazu da su snimali na telefon i prebacili u komp, ali na svu srecu, nisam cula. Eh, tako je to nekad bilo, sad sam ozbiljna i uzorna devojka, nema vise alkohola, nema izlazaka sa metal drustvom i gej prijateljima, nema underground koncerata...Tako da je mogucnost gotovo na nuli da me negde nahvataju fotoreporteri ovog dragog nam tabloida. mogla bi ti u okviru rocktagona da napravis rubriku "tracevi" Kladim se bi vam porasla gledanost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Jaoj, pa to bi bio pun pogodak! Predlozicu gospodinui direktoru, a vec za tu rubriku vidim potencijalne saradnike. Ali imam jednu bolju ideju: hajde da napravimo i TV izdanje magazina Yellow metal, pa nek ide bar jednom mesecno. Ako je neko zainteresovan da saradjujemo, neka se javi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 OTVORENO PISMO REDAKCIJE ČLANICI YU-METALA SA USERNAME-OM the charmed one Draga Olja, naravno da smo zainteresovani za saradnju, ali bismo morali da znamo više o uslovima iste. A što se tiče Vaše sledeće izjave: Eh, tako je to nekad bilo, sad sam ozbiljna i uzorna devojka, nema vise alkohola, nema izlazaka sa metal drustvom i gej prijateljima, nema underground koncerata...Tako da je mogucnost gotovo na nuli da me negde nahvataju fotoreporteri ovog dragog nam tabloida. Predložili bismo vam da budete malko oprezniji. Naši reporteri su već odradili svoj posao, i jedino nas lepo vaspitanje sprečava da inkriminišući materijal i objavimo... YELLOW METAL ima pristup SVUGDE!!! Mi znamo više i od LAZE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Uslovi saradnje su da vesti i dogadjaji budu dovolno atraktivni, a ne neki lazni tracevi kao u postojecim tabloidima. Ipak, vreme ludovanja je proslo. Rekoh, sad sam mirna i uzorna devojka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 "marina, ti bas ne znas da se zabavaljas". Za pochetak, ja sam Hristina, ne Marina A drugo, ok, zanimljiv mi je yellow metal i volim da ga chitam al dokle god je u granicama pristojnosti. U svako sluchaju, uzdravlje i pishite i dalje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Rekoh, sad sam mirna i uzorna devojka. hehe, toliko mirna i uzorna da se bukvalno uplasila kad nas je intervjuisala sinoc No, sve je fino proslo, jer je Branko bio vezan lancima... popustili smo mu lance kad je pocela svirka, sto je imalo za rezultat smanjenje volumena moje kose. Zajebano kad ti se zapetlja kosa u civije od bas gitare, koja te s vremena na vreme odvali po ledjima...nenamerno ...ziveo heavy metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 hahaha cepao sam se kad sam video situaciju sa civiljama loodost gde cje taj interviju biti emitovan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 emisija Rocktagon na Metropolisu.. Ne znam tacno sta ce biti emitovano od tog intervjua, ali stagod bude bice dobro... Veliki pozdrav za Olju the charmed one, koja je uspela da se izbori sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Znaci Olja se zove.......................................pa kao sto smo se dogovorili 59-icom dve stanice pa na kafu!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 hehe, toliko mirna i uzorna da se bukvalno uplasila kad nas je intervjuisala sinoc No, sve je fino proslo, jer je Branko bio vezan lancima... popustili smo mu lance kad je pocela svirka, sto je imalo za rezultat smanjenje volumena moje kose. Zajebano kad ti se zapetlja kosa u civije od bas gitare, koja te s vremena na vreme odvali po ledjima...nenamerno ...ziveo heavy metal Nisam se uplasila, samo sam mislila da ste vi neki "uobrazeni" likovi, kad ono, totalna suprotnost! Stvarno ste sjajni! Samo me malo Demian preplasio kada sam radila najavu za Charon....ni manje ni vise nego poljubac u obraz i to pred kamerama! Insistiracu da intervju bude emitovan u celosti jer je zaista odlican, a za kafu stoji dogovor! Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Ljudi kada je ta emisija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 hocjemo da vidimo i taj poljubac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Za emisiju cu vam na vreme javiti, nista ne brinite. Za ostalo ne znam, posto ja ne montiram, vec gospodin Sale. Ja samo radim intervjue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 @hris: to je citat iz mi nismo andjeli ajde recite kad ce biti intervju, moram to da vidim. i kad ce neka vasa svirka u bgu, a ne tribute??? ragnarock mi je i dalje favorit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ni manje ni vise nego poljubac u obraz i to pred kamerama! zavodnik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ih.............. nije to nista koliko sam samo ja dobio poljubaca od Demjana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Meni je zagrljaj sasvim dovoljan,iako sam mu sin ne ljubimo se tako cesto.Ipak smo mi mushkarcine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jedan od meni omiljenih bendova nase scene... Nasi su inace loodi muzicari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Mrzi me da se logujem kao YELLOW METAL, pa ću ovako javno. Sad mi pade na pamet, morao sam da napišem: Durja, Duomjan, Branco, Attukka, Borppu, ...i Branpe kao growl guest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts