ayreon Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 "Borppu"!! BAHAHAHA!!!! Precious... Quote
- Trinitus - Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 He he he he.Good one.. Ali Damjanu vishe lezi Jens nego Tuomas.Sto jes jes...... Quote
lord6finger Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Posto niko nije mEtnuo temu na konc&oqp, malo obavestenjce : Subota, 25.februar, Bechej, klub "Floyd" - svirka Demether (ZR,koliko toliko ) i Fuel (PA) ! ! ! Eto Quote
PlanetHell Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 joj kakvo cje loodeelo da napravimo Quote
METAL Man Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Posto niko nije mEtnuo temu na konc&oqp, malo obavestenjce : Subota, 25.februar, Bechej, klub "Floyd" - svirka Demether (ZR,koliko toliko ) i Fuel (PA) ! ! ! Eto Jbg ja zaboravio da postavim. Nema veze ide bar 20-30 ljudi sa Everdreamersa i Okoline. E bice loooodilooo! Gledao sam vas na TV pancevu. Pozz! Quote
PlanetHell Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa hocju da posedujem novu pesmu aaaaaaaaa Demiane sad si pravi got super je bilo kako chovek svira solaze (Demian)... pa to je fenomen ! ! ! fala vi za karmu i WICKED GAME!!! nisam mogao da verujem kako dobro zvuchi !!! ovaj lik iz NS-a, Milosh je snimao i Fuel i Demether i video sam da je snimao novu pesmu tako da!!!! cje to uskoro morati biti u mojim rukama!!! Quote
lord6finger Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) hahaha...Videcemo da li sirenje bootlega spada pod pirateriju E ljudi, hvala vam puno sto ste bili, i sto ste bili onakvi. Divna atmosfera, ustvari totalno ludilo!!! Najjaci mi je bio Ilija,koji je pridrzavao moje klavijature da ne padnu svaki put kad bih cimnuo stalak Malko sam bio besan Hvala i Fuelu koji je poshteno razdrmao masu. Nadam se da cemo uskoro ponovo svirati tamo, jer su ljudi totalno kul. Mada, da nije bilo naseg omiljenog pojacanja iz NS-a i nasih najtr00 Lazarevchana, ko zna sta bi bilo... Edited February 27, 2006 by lord6finger Quote
PlanetHell Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Mada, da nije bilo naseg omiljenog pojacanja iz NS-a i nasih najtr00 Lazarevchana, ko zna sta bi bilo... eh eh eh i drugi i trecji put nego, ovo za pirateriju ne igraj se sa zivotima Quote
Kolosus Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 EL NINO, kanda si se dzabe kurcio celo vece onim nadrkanim foto aparatom. UPLOADUJ TE SLIKE, GROM TE SPALIO! Quote
Ninoslav Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 http://gallery.everdreamers.net/main.php?g...&g2_itemId=1412 Quote
Shamandalie Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Slicice su vam bas lepe. Drago mi je da je svirka bila dobra i da ste se svi lepo proveli. Nego, jel neko gledao Rocktagon ovog vikenda? Ne znam sta je bilo, jer nisam bila u BG i nisam mogla da gledam. Zivo me zanima jesu li bili clanovi Demetra. Quote
ayreon Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Slicice su vam bas lepe. Drago mi je da je svirka bila dobra i da ste se svi lepo proveli. Nego, jel neko gledao Rocktagon ovog vikenda? Ne znam sta je bilo, jer nisam bila u BG i nisam mogla da gledam. Zivo me zanima jesu li bili clanovi Demetra. "Obavesticu vas kada budete bili u emisiji" ona rece... "Ne brinite" ona rece... Branko, ako ti ne uradish neshto povodom ovakvog neodgovornog i neprofesionalnog ponasanja, ne znam ko ce... BTW mislim da je Ninoslav okacio pogreshne slike... na ovim slikama od Demethera ima samo "D" i to jedno nosato "D"... i to ne iz profila!!! Gde ce ova zemlja... Aj, pijte pivo i tako to.. Quote
METAL Man Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 E ljudi odlicno odsvirano, bubnjar rastura!!! HIM je super uradjen! Atmosfera je bila super. Slike je slikao Ninoslav ili ti El Nino kako se ove zove, tako da je logicno da su sve sa clanovima Everdreamersa i Fuela. Pozzz svima! Quote
METAL Man Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Slicice su vam bas lepe. Drago mi je da je svirka bila dobra i da ste se svi lepo proveli. Nego, jel neko gledao Rocktagon ovog vikenda? Ne znam sta je bilo, jer nisam bila u BG i nisam mogla da gledam. Zivo me zanima jesu li bili clanovi Demetra. Bili su. Bio je izvestaj sa svirke Tribute to Nightwish iz Festa i neki kraci intervju. Bar ja mislim... Quote
Narsil Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Kakva soba.....ocu ja takve postere(merciful fate i old man's child)!!!!! Buhuhuh!!1 Slike su super....!!!!! Quote
ayreon Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Bili su. Bio je izvestaj sa svirke Tribute to Nightwish iz Festa i neki kraci intervju. Bar ja mislim... THERE IS NO EMOTICON FOR WHAT I'M FEELING!!!! Quote
Narsil Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Nema jace slike od ove!!!! Edited February 27, 2006 by lake_bodom Quote
Narsil Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Fuck......tu bi trebalo da budu one dve sto se ljube.... Quote
lord6finger Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 na ovim slikama od Demethera ima samo "D" i to jedno nosato "D"... i to ne iz profila!!! Gde ce ova zemlja... Zemlja ti na sanduk. A to "D" cu da ti urezem na krst, pa nece biti Boris vec Doris... i to ono goth "D" kao na logou E stvarno, Olja, sad si najebala. Pusticemo Branka sa lanca, pa nece od tebe ostati ni za pashtetu Quote
- Trinitus - Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 hahaha...Videcemo da li sirenje bootlega spada pod pirateriju E ljudi, hvala vam puno sto ste bili, i sto ste bili onakvi. Divna atmosfera, ustvari totalno ludilo!!! Najjaci mi je bio Ilija,koji je pridrzavao moje klavijature da ne padnu svaki put kad bih cimnuo stalak Malko sam bio besan Hvala i Fuelu koji je poshteno razdrmao masu. Nadam se da cemo uskoro ponovo svirati tamo, jer su ljudi totalno kul. Mada, da nije bilo naseg omiljenog pojacanja iz NS-a i nasih najtr00 Lazarevchana, ko zna sta bi bilo... Pa da,malo da pomognem .Nadam se da te tajo nisam izneverio u sviranju.Voli te sin. Hvala za midi josh jednom. Svirka je bila extra,gledao sam i video snimak.imate ceo koncert snimljen zvuk je extra,atmosfera takodje,ima i nova pesma i tako... POzdraV ZA moje drage Demetherovce. Quote
Queen of Destruction Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Wow! Slichice su keva! Vidim da je svirka bila vishe nego uspeshna. Chestitam. Zao mi je shto nisam mogla da dodjem, ali docicete vi i u BGD valjda Quote
Lucio Holocausto Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 'bem ti kad je bila ta svirka??? DODJAVOLA kako sam mogao ovo da propustim!? Stupid me! Quote
Telcontar Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Wow! Slichice su keva! Vidim da je svirka bila vishe nego uspeshna. Chestitam. Zao mi je shto nisam mogla da dodjem, ali docicete vi i u BGD valjda Aha, ja se nadam od Decembra 2004.... al nece pa nece... mora da imaju nesto protiv BGa... P.S. Mislim da nije bilo ove nedelje na Rocktagonu, nisam gledao od pocetka, al ne videh vas.... Quote
METAL Man Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Nemoj te me drzati za rec, ja sam gledao na TV Pancevo. Ne znam da li je to bilo i na Metropolisu... <Ph@NtoMinTHeMirRoR>: Pa trebalo je da pratis ovu ili Fuel temu. Jes da smo i mi krivi sto to nismo stavili u koncerti i okupljanja... Quote
Mary Joe Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Cujem Demeter svira kao predgrupa Osmom Putniku 25.3. Quote
Recommended Posts