PlanetHell Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i ja sam chuo najzad svirka u BGu jej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 E stvarno, Olja, sad si najebala. Pusticemo Branka sa lanca, pa nece od tebe ostati ni za pashtetu Za slike se zalite autoru, a nisam mogla da znam sta ide, posto ni producent ne zna sta je mnontirao i kad sta ide. Ja jednostavno nisam bila tu, pa nisam mogla ni da gledam. Nego, nisam znala da Branka drzite na lancu...zanimljivo, mora da je on neka opasna zverka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Dajte bre info o tom certu!? Odma sada odma! Kad, gde, koliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ako mislis na Osmi Putnik i gostovanje Demethera, u pitanju je 25. mart, SKC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 kol'ko para i svira li josh ko? i koliko cje svirati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Pa, majku mu, predgrupa su. Oko pola sata valjda. Malo je rano da se prodaju karte, ali pretpostavljam da ce kostati kao prosli put, oko 400 kinti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 znaci 400 kinti samo za demether. a leba ti. ma vredi, konacno ovde da nam zasviraju mogla bih i koju pesmu osmog putnika do tad da naucim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Mislim da ovaj bend i nije neko resenje za predgrupu Putnicima, jer nemaju veze sa njihovim stilom, muzikom... No, dobro, eto im jos jedne sanse da se promovisu. 400 samo za Demeter? Salis se. Ljudi, ne zanemarujte Putnike. Mislim, Demeter jesu domace snage, ali, ne ici zbog ex YU metal legendi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ne uklapaju se nikako uz osmi putnik, ali mi odgovara da bih ih konacno cula uzivo a od putnika znam samo jednu pesmu ali bih ostala do kraja, ako vec imam kartu. to se podrazumeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 samo pola sata???? dajte josh ja bez 60 minuta ne dolazim mislim, jesu predgurpa, ali shta, putnici cje da sviraju 4 sata pa sad ono... hocju satttt vremena mislim, koliko cje samo ljudi docji zbog demether-a a osmi putnik ne slusham.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ha, koncert Osmog Putnika, a ti bi da Demeter sviraju citavu vecnost. Ovo je ista fora kao kad su prosli put dolazili samo zbog Alogije. Ako nisi zadovoljan, ti nemoj doci. A, to sto ljudi dolaze samo zbog D.- njihov problem. Nece se citav plan koncerta promeniti zbog njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Narode, zasto malo vise ne podrzite domace bendove? Oslobodite se vec jednom bolesti zavane yu nostalgija i dodvoravanja Hrvatima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ha, koncert Osmog Putnika, a ti bi da Demeter sviraju citavu vecnost. Ovo je ista fora kao kad su prosli put dolazili samo zbog Alogije. Ako nisi zadovoljan, ti nemoj doci. A, to sto ljudi dolaze samo zbog D.- njihov problem. Nece se citav plan koncerta promeniti zbog njih. sto si tako zla ja kazem ako moze dolazim jer vidim i da apokalipsa svira a normalno da cju ostati do kraja kad vecj dajem tih 400 dinara e, da.. fora je shto ne znam da li cju imati s kim da dodjem ali cju se potruditi ae ne mora 30 min, neka bude bar 45 i obavezno da se svira Lacrimosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Izvinjavam se ako sam ispala zlocesta, stvarno mi to nije bila namera. @the charmed one: Meni ne pominji dodvoravanje Hrvatima, jer se time ne bavim. Previse sam patriotski orijentisana, ovo ima veze samo sa muzikom koju ja volim. Samo se realno postavljam, nema tu nikakvog dodvoravanja- cinjenica je da Demether ne mogu svirati dugo jer je to koncert Osmog Putnika. Sta je tu je. Ima svako pravo da doje zbog cega hoce, ali ne moze ocekivati nerealno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Auu.... mnogo kesha. Ne znam bash. A shta sviraju 8. putnik uopshte? Koju vrstu zike? Da vidim isplati li se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 hristina bre nije uopste mnogo para, vredi dati da vidim/o konacno demether. osmi putnik... pa... nije bas muzika koja bi tebi odgovarala ali ako sam ja s tobom svaki vikend skakala uz black death sta vec, koji ne gotivim ima da ides i ti sa mnom na ovo! jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Demiane, gde si ti? Zasto ne kazes nesto povodom ovoga? ocekujemo neki tvoj komentar, nadam se da ti "neko sa vrha' nije zabranio da pricas. Gde je Secracon i njegov Yellow metal? Azurirajte novosti jer cu u suprotnom morati da vas kaznim zbog neazurnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Eto me... nije mi niko nishta zabranio, samo sam chekao da se uverim da ce sve biti u redu. Istina je da sviramo, ali josh ne znam koliko cemo dobiti vremena. Samo znam da svira i Apocalypse. A sto se tiche YM-a, nisam se chuo sa KiNkyndjanima. Chim su se ucutali tako, garant spremaju neshto gadno Jedva chekam nove tracheve i fotomontaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ljudi,koliko me vi razocaravate........ne znate ni za OP... Osmi Putnik je u bivsoj Jugoslaviji bio najpopularniji hard rock bend,posle Divljih Jagoda...kao sa kruske da ste pali ... Pa i vrapci znaju pesmu "Glasno,Glasnije"... Bibili i QOD,narezacu vam ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 pa to e jedina koju znam NeSo ajde mi onda donesi sutra na svirku, ponecu prazan disk! moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 A sto se tiche YM-a, nisam se chuo sa KiNkyndjanima. Chim su se ucutali tako, garant spremaju neshto gadno Jedva chekam nove tracheve i fotomontaze Daemiane, u svim dosadašnjim Yellow Metalima (ako računam i ono pre, što smo se prepucavali pod svojim nickovima) je bilo ukupno tri fotomontaže. Jednom si ti bio žrtva, a dva puta ja. Sve ostalo je sirovo... Ja nešto ne pišem, jer sam u k..cu s vremenom, a ovi kikinđovani su se valjda skenjali otkako su im se slike izgubile. ...ajaooo, pa gde bi mi bio kraj kad bih počeo i fotomontaže da radim... ...ali posle 8 sati svakodnevnog pravljenja fotomontaža za firmu, mi malko i nije do toga kad se vratim kući. ...mada, ako uskoro niko ništa ne napiše za Yellow Metal (imaš i ti šifru, koliko ja znam...), moraću da se reaktiviram. Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Pa reaktiviraj se, ti si najkreativniji. Dovoljno je sto medju onim slikama iz Beceja ima toliko provokativnih stvari.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Hmm.... Ok... Osmi putnik je hard rock. A kako se onda Demether uklapa u celu prichu? A apocalipse? Ali nebitno, obozavam i Dem i Apoc tako da cu sigurno doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 vazno je da oni najzad sviraju u bg-u steta sto cje biti kratka set lista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Hmm.... Ok... Osmi putnik je hard rock. A kako se onda Demether uklapa u celu prichu? A apocalipse? Ali nebitno, obozavam i Dem i Apoc tako da cu sigurno doci. E,nemoj da pises ovakve stvari,zbog sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts