Telcontar Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ma svi ste bre vi hriscani i satrapi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayreon Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Yeeeeeees! Kyle's money! Feels so good on my skin! Pozdrav za sve afterpartijevce i hvala domacici shto nas je ugostila zbog cega ce se 100% navuci na kuvano vino jer ce joj kuca narednih mesec dana mirisati na karanfilice iz istoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Karanfilic ruleZ! Da se pridruzim pozdravima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Ne secam se tog izuzetka kod jednacenja suglasnika po zvucnosti. Izuzeci su ds dš, a df nije. Daemian nije mogao nista da uradi, jer je Branko besomucno kvario atmosferu. Hrkao je k'o hajvan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Hrkanje u Emoll-u znaci da sam u dubokom stanju hibernacije i da me ne budis,a hrkanje u E dur-u znaci da sam spreman za odmrzavanje (budjenje).E da kad sam vec poceo da delim san na stadijume samo da kazem da kad falsiram onda ulazim u san................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 kad cje neka svirka u beogradu gotichari vas sekirama jurili dabogda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Pozdrav za sve afterpartijevce i hvala domacici shto nas je ugostila zbog cega ce se 100% navuci na kuvano vino jer ce joj kuca narednih mesec dana mirisati na karanfilice iz istoga... Ma opushteno.. kucja mi josh mirishe na to vino moji kad su se vratili odushevljeni mirisom.. kuvali su sebi vino uveche meni bilo super na afterpartyju.. ne znam za ostatak koji se nije izjasnio kad god moji odu. mozete opet docji CVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 i ja ovaj put jebali ste majke na svirci, stvarno ste odlicno zvucali, mnogo vam je dobra ova nova, zao mi samo sto nisam isla i na afterparty, ali izgleda da mi nesto ne dozvoljava da dodjem.... posle solistickog!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 damjane,zarez, brate onaj kurzwell ima tako nadrkanu solo boju!!! koja je to boja uopste!!! znam samo da sam je dok si "pricao" osetio celim telom!!!! prekopirano i editovano sa teme za kljavijaturiste,mislim da ovaj post ovde ima vise toga da trazi,,, i kolko si ga platio inace svirka je bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A joj, boja za solo... Meni se bash nije svidelo kako izlazi iz matrice, preterao sam sa izoblichenjem.. Vec sam je promenio Ali, da je bolesna, jeste Ako pitas kako se zove zbog preseta, nije preset, sam sam se zezao pa sam zbudzio nesto Pishe mi "Fucking Lead" na ekranu Jedan sinus, jedan dull saw i neki sempl gudacha sa melotrona. Od toga se sastoji taj lead na Kurzweil-u. Na sve to ide feedback, distorzija, ring modulator, malo flangera i delay-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ko da pricate na japanskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Dobar ti je onaj gromoviti string, moram priznati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 A joj, boja za solo... Meni se bash nije svidelo kako izlazi iz matrice, preterao sam sa izoblichenjem.. Vec sam je promenio Ali, da je bolesna, jeste Ako pitas kako se zove zbog preseta, nije preset, sam sam se zezao pa sam zbudzio nesto Pishe mi "Fucking Lead" na ekranu Jedan sinus, jedan dull saw i neki sempl gudacha sa melotrona. Od toga se sastoji taj lead na Kurzweil-u. Na sve to ide feedback, distorzija, ring modulator, malo flangera i delay-a... ma do jaja zvici i onako!!! sad si neki tamo nadrkani gitarista!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebesko Plavetnilo Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Bio sam na "Osmom Putniku" 25.3.2006. u SKC-u , gde ste bili prva predgrupa, i veoma sam se iznenadio kvalitetom zvuka koji ste imali. Znaci, imali ste najbolji zvuk na celoj svirci, sve se lepo culo, prosto je bilo milina slusati vas ! Ili vam je tonac neki rodjak, ili imate odlicnu opremu i znate da je upotrebite (tehnicki i sviracki) ! Zanima me sta koristite od opreme, prvenstveno gitaristi - koje gitare imate, magnete (ako ste ih menjali), procesore (mislim da sam video Korgov procesor AX1500G, al' je bio nekako po strani, pa nisam siguran da li ste ga koristili). U klavijature se ne razumem ali i to nije na odmet da pomenete! I da li ste koristili neku ritam masinu, mislim, ostao sam bez reci, naravno u pozitivnom smislu)! Veliki pozdrav !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Hvala puno Nismo koristili ritam masinu, mada ponekad ne mogu da razlikujem Attilu od ritam masine Branko svira Peavey bass, ne znam koje magnete ima, on ce da kaze verovatno. Boris ima Ibanez RG570 sa Lace Sensor magnetima i vec pomenuti Korg procesor Ja sviram na Korg X5D-u (gornja klavijatura) i Kurzweil K2000-S (donja)... Eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 da kao sto rekoh ja sam gledao snimak within the mirror na TVu i sta da kazem dunja se popravila na kub zvuchi nenadjebivo,a gitara se cula kristalno jasno, klavijature da ne pominjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebesko Plavetnilo Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Hvala, i samo nastavite tako !!! Sve najbolje !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 jes' da je demo verzija al' nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 YELLOW METAL ispunjava želje i na granici nemogućeg!!! Rešili smo da situaciju sa ove slike malo popravimo... DAMJAN DEFINITIVNO POSTAO LEPI GOTIČAR!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 God damn youz all to hell Pevao vam Dani Filth na sahrani dabogda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Bandi, care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Haha, kakvi ste vi idioti... ne znam sta me je vise nasmejalo, Lepi Gothicar na slici ili njegov odgovor..... Indijo, zemljo slonova... Edited April 13, 2006 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 LOL! Al najjaca akcija je to sto su sada uklonjena untr00 slova sa majice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 jes' da je demo verzija al' nema veze Sta je ovo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 LOL! Al najjaca akcija je to sto su sada uklonjena untr00 slova sa majice! Ali UNtr00... Do jaja... Onda su mi i oci bile untr00. Sad sam kao zombi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts