Midnight lady Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Jaoj kakva slika... ludaci totalni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Sta je ovo??? To ti je Gotham Radio (internet radio, oficijalni radio www.gothmetal.net sajta) i eto ja upalih kad oni pustili demether pa vam ja ovo uslik'o i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Malocas sam gledao Silence spot po prvi put. Spot mnogo dobar, pesma jos bolja Samo onaj uzasan solo - nikakve veze sa pesmom nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayreon Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 e' date='29. 4. 2006, 18:05'] Malocas sam gledao Silence spot po prvi put. Spot mnogo dobar, pesma jos bolja Samo onaj uzasan solo - nikakve veze sa pesmom nema... Pa ti nisi obaveshten brzojavom?! Pa opshte je poznata stvar da se gitaristi i klavijaturisti ne vole... Zato gitarista "Fuura fazon svooj..." Drago mi je shto ti se svidja pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 I meni se taj solo na spotu u opste ne svidja.Mislim, rekli su da nece da pustaju spot na TV-u koji traje duze od 4 i kusur minuta.Tako da je pesma morala biti skracena i to je ucinjeno na ustrb soloa.Veruj mi ne znam ni ko je to uradio.Skini pesmu sa site-a pa cuj originalni solo.Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 SENZACIONALNO!!! BRANKO SADA I ZVANIČNO DŽONI BURSAĆ!!! I ranije je u javnosti bilo poznato da Branko, basista naše power-goth senzacije, ima afiniteta prema Azri, a o čemu vas je naš online tabloid već ranije blagovremeno obaveštavao. Po tvrdnji našeg specijalnog ad hoc izveštača sa lica mesta, Branko je prilikom njegove zvanične posete Kikindi u predvečerje prvomajskog uranka više sati svirao Azru na opšte negodovanje svih prisutnih. Sve je počelo u eltnom kikindskom klubu Garfild... Zatim je Branko svirku preneo kod Koleta iz Amentesa kući. Medjutim, zbog stepena opscenosti i zbog toga što je ovom sajtu dozvoljen pristup čak i mlađima od 13 godina, ovaj deo nećemo foto dokumentovati. To ćemo prepustiti vašoj bujnoj mašti. Možemo Vam, dragi naši čitaoci, pokazati epilog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Cek' cek'... Da nije ovo pored Branka onaj basista iz Tales Of Dark-a? Branko voli doomere, samo da znate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ajoj Boze, ovo boli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ahhahhaha pa vi niste normalni.. shlogiracju se od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ko god da je, ima dobre nogice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Možemo Vam, dragi naši čitaoci, pokazati epilog. Pizdarija Mog'o bi ja jednom da svratim do Garfilda...nisam bio tamo 100 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ma to je, bre, Azra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 U jebo te ovaj showbusiness zivot i nije tako lep kao sto sam kao vrtlo mali mislio.U buduce moram da pazim sta pijem,pored koga prolazim,s kim spavam,s kim pricam.................u pizdu materinu.Svaku jebenu sliku mogu da iskoriste za nesto zlocasto.Ma da mi je samo videti ove paparace koji su me slikali,ali se nesto ne daju videti.Hm..........razbicu ih sledeci put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Cek' cek'... Da nije ovo pored Branka onaj basista iz Tales Of Dark-a? Branko voli doomere, samo da znate... Hahahahaha.... znaci jebeni idioti... ne verujem.... NEGO LJUDI KUPITE BASS !!!!!!!!!!!!!!! Jesam ja jedini koji je primetio da se na prvoj slici pored CDa Azre, nalazi CD Cece ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dushmanin Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 hahahahahahahahaha kako su vr' slike....hahahahahaha ceca + azra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 alo goti sta je sa novim albumom ' ste poceli da radite ili cete tek??? ja jos nisam nabavio snimak lacrimose iz becheja inache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ma ajdeLacrimosa, ali Dont Linger i Stop the Rain ( il tako nekako... ) Jebeni vrh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 E evo jedna stvar samo za Damjana, verujem da ce mu se dopasti... Diskografija Vampira tj. Zvonka Bogdana Discography * 1973: Zvonko Bogdan * 1973: Biseri narodne muzike * 1974: Zvonko Bogdan peva za Vas * 1976: Što se bore misli moje * 1981: Zvonko Bogdan i tamburaski orkestar Janike Balaža * 1984: Legolas * 1980: Zvonko Bogdan * 1984: Pesme i pesnici * 1990: Zvonko Bogdan * 2003: Rariteti Obratite paznju na 1984 !!!! Damjane jesi razmisljao o tome da napravimo Zvonko Bogdan vampire freaks club ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Hvala svima koji su bili na svirci. Super provod Damjane jesi razmisljao o tome da napravimo Zvonko Bogdan vampire freaks club ??? Zvonko Bogdan rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 DAMJANKO KAD CE ALBYM BRE?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Trebaju nam PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 kol'ko treba *trchi po novchaniki vracja se* aj reci treba vam sponzor bre? znate ono kao stanete na autoput i zavrnete nogavicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 znate ono kao stanete na autoput i zavrnete nogavicu Ne ne,to se zove stopiranje e bash mi je krivo shto nisam bila na ovoj svirci... ali nije se moglo bicje josh prilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 e bash mi je krivo shto nisam bila na ovoj svirci... ali nije se moglo bicje josh prilike Pa ne znam bas kad cemo sledeci put svirati!!!!Ja sve vise mislim da nema poente svirati i muciti se oko organozacije koncerta u ovoj nasoj drzavi.Meni je to cisto mrcvarenje jos se istrosos a ti od toga nemas bas nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Pa ne znam bas kad cemo sledeci put svirati!!!!Ja sve vise mislim da nema poente svirati i muciti se oko organozacije koncerta u ovoj nasoj drzavi.Meni je to cisto mrcvarenje jos se istrosos a ti od toga nemas bas nista. E ima da svirate.... shalim se, kapiram da je u ovoj zemlji zajebano svirati, a zivota od (metal) muzike teshko da ima... ali jebi ga izdrzite, probajte da se probijete napolju, to vam ja najveca sansa... ovde jos neko vreme tesko da ce od muzike moci da se zaradjuje... osim ako necete da vam ja zavijam, pa da idemo na splavove Anyways, dont give up... Mislim sta cemo mi fanovi onda da radimo ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts