must be between Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Naravno mozes i stari i novi da kupis u Felixu ili Mumutu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Naravno mozes i stari i novi da kupis u Felixu ili Mumutu.... hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Da podsetim josh jednom (walja se ) : *22.02., Kulturni centar, Zrenjanin, DEMETHER!* Can't wait! Widimo se tamo! Edited February 18, 2008 by (: Ika The Grey :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Kada ce svirka u BG-u au nisam vas cuo uzivo? Nisam jos kupio novi cd jbg nikako da se setim ali kupicu cim mi se ukaze prilika znaci ovog petka najkasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Swirka u Zrenjaninu je nazhalost otkazana. :( No, nadajmo se da tjemo chuti Demether lajw u neko relatiwno skorije wreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 OCEMO DEMETHER U BG-y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 U spotu Lacrimosa Dunja mi uzasno lici na Tarju u Wish I Had An Angel.... Samo zapazanje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) OCEMO DEMETHER U BG-y Hell yeah! :da: @BoKa - pa okejk, swako ima prawo na swoje mishljenje meni ne lichi...inache, uwek sam se 'gubila' na izjawe kako Demether podsetja na NW, obzirom da mene nikad nisu podsetili na njih. Edited February 22, 2008 by (: Ika The Grey :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ne podsecaju oni mene na Nightwish, samo njen izgled u tom spotu... Ali ne u negativnom smislu, da me neko ne shvati pogresno... Inache, Dunja izgleda extra (ima super styling) i peva sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ma Dunja je po meni jedna od malobrojnih weoma kwalitetnih pewachica u 'nashem' metalu, da se tako izrazim...Znachi samo pusti 'Diving' i ne mozhesh da se ne najezhish, prediwan glas...sawrsheno. Za styling se slazhem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ne podsecaju oni mene na Nightwish, samo njen izgled u tom spotu... Ali ne u negativnom smislu, da me neko ne shvati pogresno... Inache, Dunja izgleda extra (ima super styling) i peva sjajno Kao pripadnik muskog pola kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 E samo sto sam kupio CD i preslusavam ga znaci velika promena nisu vise power ali nema veze do jaja je :pivopije: @BokA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Pa jeste, sad je drugachiji fazon, meni su oba diska jako draga swaki na swoj nachin A kad smo kod Dunje, owo je jedna od po meni najwepshih slikica: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Worship Dunja... inace otkazana svirka u Zr ako niste primetili, tj ako ste se pitali sto nije bila sinoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 VORSIP nego shta! Jeeees, obawestila sam juche kad sam stigla da je cancelled, nadam se da niko nije zapalio za Zrenjanin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Meni lepsi Damjan axaxxa XD :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Evo sad malo da kazem o albumu ovom novom Ovako na prvo slusanje mi se mnogo dopao Znaci sve je na zavidnom nivou Vidi se da su muzicki dosta napedovali Iako mi se mnogo svidja prosli album ali ne mogu da se porede jer jednostavno su drugaciji i svaki je za sebe Onda samo mi je zao sto nema vise solaza ne znam ali mnogo sam voleo solaze u starom albumu Bilo bi lepo kad bi dodali jos jednu gitaru pa da bude smena solaza ono prvo prvi gitarista pa onda drugi pa Damjan to bi bilo onako bas do jaja Znaci sve u svemu cd je je :rockdevil: :rockdevil: Samo da napomenem da nisam samo jednom preslusao vec vise puta Edited February 24, 2008 by Mita(Inpailor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Dobar je novi album, svidja mi se. Pjesma koja ide na prvo slusanje je Lacrimosa, ali meni su jos bolje Her Last Home, Autumn, Stop the rain... Mozda je i bolje sto nije power, ovako zvuk djeluje dosta cvrsto i mracno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 novi album je fenomenalan i dosta se razlikuje od prethodnog oba su fenomenalna na svoj nacin na ovom novom nema pesme koja mi se ne svidja go go demether Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 lol Elem, ja bih se slozhila sa Runnerom... Prwi album je dosta agresiwniji i naginje wishe ka power-u a drugi mi je mrachniji, melanholichniji (ah ta Winter (End of Silence) - perfekcija! ) i gothichniji a ja sam wishe za goAtiku tako da mi je drugi album mozhda za nijansu drazhi...ali opet prwi...SILENCE...DIVING...Auh bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) meni ipak prvi zbog powera ali i drugi je do jaja znaci mnogo mi se svidja kako su nadoknadili drugu gitaru pojacali su bas znaci svaka im cas ne znam iz dana u dan me ovaj bend iznenadjuje iskreno jbg sace dosta ljudi da me napadne ali OVAJ DEO JE MODERATOR CENZURISAO ZBOG NEPRISTOJNOG IZRAZAVANJA! meni je Beautiful bolji od Dark Pasion Play-a Edited February 25, 2008 by Shamandalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 meni je Beautiful bolji od Dark Pasion Play-a Brate imash piwo od mene! Slozicu se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ja ih bas ne bih poredio, i jedni i drugi su na novim albumima izmenili sopstveni pravac muzike, pa su slicnosti sada svedene na minimum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Brate imash piwo od mene! Slozicu se! Jeee :rockdevil: :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts