lord6finger Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 E, ovako... ZROK festival je pomeren, tako da ce DEMETHER svirati 21.2. u Kulturnom centru u Zrenjaninu. Gost na vokalima bice Kole iz AMENTES-a u novoj (doom) verziji Silence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted February 22, 2004 Author Report Share Posted February 22, 2004 Sve pohvale za svirku na ZROK-u!! Novi basista je zaista upecatljiv, pohvale bubnjaru, Dunja i Damjan standardno odlicni, dobra atmosfera. Eto, konacno sam cula novu verziju Silence sa Koletom i stvarno zvuci fenomenalno!! Pozdrav ekipi iz Kikinde! Nadam se da cete uskoro imati neku zajednicku svirku u Beogradu! Uskoro fotografije!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Zaista, svaka cast Dunja, Momire (High Priest Of Metal), Wish( srecan odlazak u vojsku ), Nebojsha (moj basista Luca-e Turilli-ja) i Attila. Hvala vam na odlicnoj atmosferi. Hvala Koletu iz AMENTES-a koji je otpevao (odgruntao, odgrowlao ) novu verziju pesme Silence. Svirka u Beogradu uskoro (pocetkom marta nadam se)! Kao sto sam vec naveo, nas gitarista Darko (od miloste Wish) ide u vojsku 2. marta tako da nastavljamo dalje u postavi sa jednom (ali vrednom, Momirovom) gitarom. Slike sa svirke u Zrenjaninu ce biti postavljene uskoro... Pozdrav! Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Lepo ste zvucali, nema sta... Dunja me je opet prijatno iznenadila, sve je bolja i bolja... Lepo je sto je najzad pocela da se pomera... Scenski nastup polako dolazi do izrazaja... Kikinda crew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Kad ce biti neka svirka u BG-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted March 27, 2004 Author Report Share Posted March 27, 2004 Evo da najavim da je sajt skoro gotov i da ce uskoro biti postavljen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Sa malim zakasnjenjem(ali i opravdano): Hvala svima koji su bili u Domu Omladine, koji su nas slusali putem radija(i onima koji nisu). Hvala na kritikama i pohvalama! Damjan Demether Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 30, 2004 Report Share Posted March 30, 2004 Sve pohvale za svirku, bila je odlicna Licno, vise bih voleo kad biste se malo udaljili od powera, ali dobro, to su razlike u ukusima. U svakom slucaju, sto se tehnickog aspekta tice, nema zamerki. Dunja je svakako jedan od najboljih zenskih vokala koje sam cuo, bez zamerki Samo ako bude vise pesama kao sto je Silence, i imate bar jednog dozivotnog fana, sto se mene tice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Uh, na ovaj bend sam skroz zaboravila... Snimci koji su se vrteli na demo express-u su me svojevremeno odusevili-super ste! Verovatno najbolji domaci bend tog usmerenja (znam da ih nema mnogo, ali opet...)... Usli ste u polu-finale demo turnira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted April 7, 2004 Author Report Share Posted April 7, 2004 (edited) Sajt je postavljen!!! Slobodno ga posetite i ostvite neki komentar u guestbook! www.demether.tk Aj, cao! I da odgovorim Angel of desire (umesto zauzetog Damjana), prosli su u polufinale, dakle, sviraju 14.4. u Domu omladine. Edited April 7, 2004 by in_flames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Super uradjen sajt!!! Pozdrav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Na ovome svetu najvaznije su stvari dve: 1. Jedite kod Joe-a 2. Posetite www.demether.tk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Fiery, male su sanse da bude jos neka "doomerska" pesma tipa Silence, ali uskoro izlazi u javnost prvi singl novog projekta ORKKID koji ce ti se mozda svideti, posto ima doom uticaja. Evo i ja da najavim da sviramo u sredu, 14. aprila u Domu omladine, i da slobodno mozete posetiti nas sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 ODLICAN, pomalo komercijalan bend. Ono NIJE doom , al' nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Ma kakav bre doom ?! Ono NIJE, ponavljam, NIJE DOOM!!!!! P.S. Super ste bili sinoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Hvala... mi to vise zbog Koleta Pozdrav!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Где је домаћа верзија сајта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Ono i nije moj zvuk, ali sam maksimalno uzivao u nastupu. Pevacica je stvarno sve bolja! A tek klavijature... fiju... prz, prz... tirulirukidiu (to ja sad imitiram klavijature u Demetheru )!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Obavezno i vi takvde da ubacite u Rd, nego sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Dobri ste bili iako se ponasate kao zvezde... Salim se, naravno! Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Odlična svirka ljudi.Vidimo se u sredu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 I pored toga sto je Damjan brljao u sviranju (kao: prekidao je kabl ), Demether je zasluzeno osvojio srca zirija i publike. Nema sta vise da se prica. Kapu dole! U ekipi je sve vreme vladala stroga disciplina, tako da uspeh nije mogao da izostane. Zamislite, Dunja se ni sa kim nije posvadjala. Nebojsa nije nista muvao. Atila i Momir nisu (kao obicno samnom) svercovali pivo u salu. Veliki Brat je uspeo da slomi i najmanji duh otpora. A moze se primetiti iz prethodnih postova da se i Kole navlaci na tanak led. Odsvirajte ovako u finalu (ti Damjane ipak malo navezbaj ) i finale je vase. Ne sumnjam u to. Osvetlajte obraz banatskoj mafiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 (edited) Demether? Imam promo CD, i uopšte nisu loši, pravo osvježenje na našoj metal sceni. Mislim da su ovo već mnogi rekli, ali i ja ću: svaka čast klavijaturisti. Maksimalno melodično i precizno, jedina zamjerka se odnosi na premalo korištenje gitare, čime bi zvuk dobio na tvrdoći. Edited April 17, 2004 by Vic Rattlehead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Cestitamo velikoj Demetri na zasluzenom prvom mestu na takmicenju demo bendova u organizaciji 202-ke! Jedva cekam da izadje album! ( ) Vidim da ste krenuli putem Moondive-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Zasluzeno prvo mesto. Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts