Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve pohvale za svirku na ZROK-u!! Novi basista je zaista upecatljiv, pohvale bubnjaru, Dunja i Damjan standardno odlicni, dobra atmosfera. Eto, konacno sam cula novu verziju Silence sa Koletom i stvarno zvuci fenomenalno!! Pozdrav ekipi iz Kikinde! Nadam se da cete uskoro imati neku zajednicku svirku u Beogradu!

Uskoro fotografije!!!

Posted

biggrin.gif Zaista, svaka cast Dunja, Momire (High Priest Of Metal), Wish( srecan odlazak u vojsku smile.gifsmile.gifsmile.gif ), Nebojsha (moj basista Luca-e Turilli-ja) i Attila. Hvala vam na odlicnoj atmosferi. :twisted: Hvala Koletu iz AMENTES-a koji je otpevao (odgruntao, odgrowlao smile.gif ) novu verziju pesme Silence.

Svirka u Beogradu uskoro (pocetkom marta nadam se)! Kao sto sam vec naveo, nas gitarista Darko (od miloste Wish) ide u vojsku 2. marta tako da nastavljamo dalje u postavi sa jednom (ali vrednom, Momirovom) gitarom.

Slike sa svirke u Zrenjaninu ce biti postavljene uskoro...

Pozdrav!

Damjan

• 1 month later...
Posted

Sa malim zakasnjenjem(ali i opravdano):

Hvala svima koji su bili u Domu Omladine, koji su nas slusali putem radija(i onima koji nisu). Hvala na kritikama i pohvalama!

Damjan Demether

Posted

Sve pohvale za svirku, bila je odlicna icon_rockdevil.gif

Licno, vise bih voleo kad biste se malo udaljili od powera, ali dobro, to su razlike u ukusima. U svakom slucaju, sto se tehnickog aspekta tice, nema zamerki. Dunja je svakako jedan od najboljih zenskih vokala koje sam cuo, bez zamerki icon_da.gif

Samo ako bude vise pesama kao sto je Silence, i imate bar jednog dozivotnog fana, sto se mene tice icon_wink.gif

Posted

Uh, na ovaj bend sam skroz zaboravila...

Snimci koji su se vrteli na demo express-u su me svojevremeno odusevili-super ste! mhihi.gif Verovatno najbolji domaci bend tog usmerenja (znam da ih nema mnogo, ali opet...)... icon_da.gif

Usli ste u polu-finale demo turnira?

Posted (edited)

Sajt je postavljen!!! Slobodno ga posetite i ostvite neki komentar u guestbook!

www.demether.tk

Aj, cao! musik19.gificon_rockdevil.gif

I da odgovorim Angel of desire (umesto zauzetog Damjana), prosli su u polufinale, dakle, sviraju 14.4. u Domu omladine. orangelistening.gifpivopije.gif

Edited by in_flames
Posted

Fiery, male su sanse da bude jos neka "doomerska" pesma tipa Silence,

ali uskoro izlazi u javnost prvi singl novog projekta ORKKID koji ce

ti se mozda svideti, posto ima doom uticaja.

Evo i ja da najavim da sviramo u sredu, 14. aprila u Domu omladine,

i da slobodno mozete posetiti nas sajt.

Posted

Ono i nije moj zvuk, ali sam maksimalno uzivao u nastupu. icon_rockdevil.gif

Pevacica je stvarno sve bolja! A tek klavijature... fiju... prz, prz... tirulirukidiu

(to ja sad imitiram klavijature u Demetheru icon_smile.gif )!!!

Posted

I pored toga sto je Damjan brljao u sviranju (kao: prekidao je kabl icon_smile.gif), Demether je zasluzeno osvojio srca zirija i publike. Nema sta vise da se prica. Kapu dole! icon_rockdevil.gif

U ekipi je sve vreme vladala stroga disciplina, tako da uspeh nije mogao da izostane. Zamislite, Dunja se ni sa kim nije posvadjala. Nebojsa nije nista muvao. Atila i Momir nisu (kao obicno samnom) svercovali pivo u salu. Veliki Brat je uspeo da slomi i najmanji duh otpora. icon_smile.gif A moze se primetiti iz prethodnih postova da se i Kole navlaci na tanak led. icon_smile.gif

Odsvirajte ovako u finalu (ti Damjane ipak malo navezbaj icon_smile.gif) i finale je vase. Ne sumnjam u to. Osvetlajte obraz banatskoj mafiji! icon_smile.gif

Posted (edited)

Demether? Imam promo CD, i uopšte nisu loši, pravo osvježenje na našoj metal sceni. Mislim da su ovo već mnogi rekli, ali i ja ću: svaka čast klavijaturisti. Maksimalno melodično i precizno, jedina zamjerka se odnosi na premalo korištenje gitare, čime bi zvuk dobio na tvrdoći.

Edited by Vic Rattlehead
Posted

Cestitamo velikoj Demetri na zasluzenom prvom mestu na takmicenju demo bendova u organizaciji 202-ke! icon_rockdevil.gif Jedva cekam da izadje album! ( pukeface.gif ) icon_biggrin.giflaugh.gif

Vidim da ste krenuli putem Moondive-a icon_mrgreen.gif