Mita Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Ja ih bas ne bih poredio, i jedni i drugi su na novim albumima izmenili sopstveni pravac muzike, pa su slicnosti sada svedene na minimum... mogu da se porede jeste ima razlike ali ima i dosta zajednickog mada nema veze Edited February 25, 2008 by Mita(Inpailor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 (edited) Ko ovde ima od vas kontakta sa clanovima? aj nek neko pita oce li vec jednom imati svirku u BG-u? jbt ocu cujem uzivo Edited February 28, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 (edited) Verovatno sledeceg 29. februara :) Sviraju 21.marta u Zr posto je prosli put odlozena svirka zbog situacije sa Kosovom.. Edited February 29, 2008 by Illusionist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Verovatno sledeceg 29. februara :) Sviraju 21.marta u Zr posto je prosli put odlozena svirka zbog situacije sa Kosovom.. znaci nista od BG-a e jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Dragi nas Mito........podigni tvoje cenjeno dupe i dodji u Zrenjanin pa cemo da se zezamo skupa.Svirka u BG-u je misaona imenica za nas Zrenjanince (uh...ala serem) ko zna kad cemo ponovo da sviramo u BG-u...a i iskreno da ti kazem prosli put kad smo svirali u BG-u bio je em slobodan ulaz em su 3 benda svirala i bilo je jadnih mozda 100 ljudi....tako da svaki bend voli da svira tamo gde ga vole nas u Bg-u ja mislim ne vole bas nesto specijalno tako da cemo ostati dosledni tradiciji svakih godinu i po dana svirka u BG-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Dragi nas Mito........podigni tvoje cenjeno dupe i dodji u Zrenjanin pa cemo da se zezamo skupa.Svirka u BG-u je misaona imenica za nas Zrenjanince (uh...ala serem) ko zna kad cemo ponovo da sviramo u BG-u...a i iskreno da ti kazem prosli put kad smo svirali u BG-u bio je em slobodan ulaz em su 3 benda svirala i bilo je jadnih mozda 100 ljudi....tako da svaki bend voli da svira tamo gde ga vole nas u Bg-u ja mislim ne vole bas nesto specijalno tako da cemo ostati dosledni tradiciji svakih godinu i po dana svirka u BG-u. Rado bi ja dosao ali jbg ne bi imao s kim da idem cak u zrenjanin aj ako budete imali u sapcu dolazim jer mi tamo zive baba i deda i imacu s kim aj bicu strpljiv za BG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Ajoj 21-og? Ce da widim da li mogu neshto da iskombinujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxoleon! Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 E malisha pa pitaj ovde da ti neko da link... Sigurno postoji negde link za Silence tab... Zna neko gde se moze naci silence tab??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 (edited) E malisha pa pitaj ovde da ti neko da link... Sigurno postoji negde link za Silence tab... Zna neko gde se moze naci silence tab??? brate sta ce mi na sluh cu aj nebitno Edited March 2, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja [Anima] Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Vidimo se dvadesetprvog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 meni ipak prvi zbog powera ali i drugi je do jaja Šta, zar drugi nije power? Da ga ne kupujem onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Šta, zar drugi nije power? Da ga ne kupujem onda. pazi nije power ali je ipak do jaja ne znam ja sam ga kupio i nisam se pokajao ali ima elementa powera u nekim pesama inace meni je odlican cd e sad zavisi od tvog ukusa ne znam sta da ti kazem ovo je sad neki simph/goth/rock/metal ali nema onih epic pesama kao na prvom jbg tako da ne znam sta da ti kazem edit na ovom novom se vidi da su mnogo muzicki napredovali i da ce nesto biti od njih a ne da prave svaku istu pesmu i da npr bude jos jedan novi WTM Edited March 11, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Slozhila bih se sa Mitom. Mislim da album itekako wredi kupiti...ima razlichitih momenata. Kao shto sam wetj komentarisala, nowi album bih swrstala u neki sympho/gothic/melancholic. Ne znachi da ako nije power, da ne walja, NAPROTIW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ....sad bas videh da je naasem Bori rodjendan danas,zato mu od srca cestitam rodjendan da mi bude ziv i zdrav i da zivi 100 godina.jako retko pamtim rodjendane ali sam slucajno u dnu foruma video da mu je rodjendan pa eto koristim ovu priliku da pozdravim naseg bivseg clana i naravno prijatelja.Ziveli Boro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Ewo mojih (detaljnih ) utisaka sa swirke 21.03.: Prwo da se zahwalim puno Branku shto je wozio drugaricu i mene u Zrenjanin i bio diwan prema nama. Shto se tiche swirke, pochela je oko 22:30 i prwo je swirao Tribute to ABBA, koji zaprawo chini postawa Demether-a bez Branka. Bili su skroz simpa sa swe perikama a muzichki odlichni. Zatim narawno Demether. Mislim da je lista izgledala owako: 1.Don't Linger 2.Stop the Rain 3.Lacrimosa 4.Last Night 5.Shy 6.Silence 7.Sound of a Horn 8.Fairy Ring Zwuchali su nikad bolje, uswirano, skladno... Po meni mnogo bolje nego u SKC-u,a recimo ta swirka mi je bila bash odlichna. A shto se tiche Dunjinog pewanja, one kwazi-pewachice koje nemaju ni pola muzichkog obrazowanja od onoga shto Dunja ima, koje je pljuju owamo i onamo, mogu samo to - da joj pljunu al' pod prozor. Dewojka ne da pewa nego bre kao slawuj!!! E sad, shta nije waljalo: mali broj ljudi. Poshto je bila sala sa sedishtima u pitanju, ti ljudi koji su bili su...sedeli. Ispred bine je bilo nas mozhda petoro? Zwao Damjan da sidju ljudi ali jok. To mi je jako zhao, shto nije bilo wishe ljudi i shto su oni koji su bili, bili pasiwni. I da, chini mi se da su ih 'skratili' za neku pesmu, jer je nakon Fairy Ring Dunja otishla sa bine i upalila su se swetla a chini mi se da to nije bio kraj. No, ukupan utisak onoga shto sam chula : 10/10. Samo je falila 'zhiwlja' i brojnija publika. Slikice (koje nisu bash uspele kako treba ali hajde) mozhete wideti na www.demether.com/forum. Edited March 30, 2008 by *Silence* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 aj zakaci neki snimak ako imas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Nazhalost nemam snimaka :/ Imam sa proshlog certa iz BG-a, 'Fairy Ring' i u mp4 je formatu, audio bez videa radi na kompu a video i audio na mom fonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 @mita: Ivana se bavila skakanjem, nije mogla da slika xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) xD Nisam skakala, (malo) sam headbangowala...i za to mi je bio bedak jer sam jedina to radila. Ima slika na Demether forumu, mada su malo mrachne jbg... Edited March 30, 2008 by *Silence* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ih, shta ima da ti bude bedak, seti se onog kolektivnog divljanja u sKcu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jaowww...kad smo kolektiwno umrli na SILENCE... Uh kad bi ponowo bila swirka u BG.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 jao da, secjam se da me je vrat boleo...xD i pukla mi je orglica to bi bilo ekstra, stvarno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 bilo bi lepo kad bi imali svirku ali za vikend u beogradu mislim ono prosli put nisam mogao da dodjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ja nisam bila u Zrenjaninu,nisam mogla ali sam bila u Beceju i sve pohvale ovom bendu zaista su fenomenalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts