Fireborn Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 ....da razbijem prazničnu atmosferu čestitanja.... - bend je nekreativan i neinventivan vrhunski, samo josh jedna trendy kopija noćneželje.... - gitarista namešta zvuk tako da deluje k'o da je priključio kurac na distorziju....kshhhhdžžžž..... - klavijaturista ima očajan akcenat + nema pojma da peva, ne greši bash uvek al' uglavnom.... - pprotiv pevačice nemam ništa, odradjuje to svoje korektno manje-više.... - pesme su monotone tu i tamo.... a sada nemojte mene lično pljuvati, nego ako se neko ne slaže kontraargumente neka izloži.... Dakle ovo je bilo 12. jula 2004: Gotham radio je jedna od naslusanijih internet radio stanica u svetu (pored naravno SnakeNet metal radija). Osim dve pesme Demethera poslao sam i pesme jos desetak domacih bendova (Diluvium, Interfector, The Stone, Kraljevski Apartman, Draconic, May Result, ... ) , njima je prvo za oko (ili bolje reci uho ) zapao Demether i emitovali su obe pesme. A sto se tice nocnezelje ... pa ne obracajte paznju na pozadinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireborn Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Svaka cast, razbili ste!!! Jedva cekam da vidim snimak (nadam se danas). Pa tesko danas Maja... Renderovanje ide sporo, sto i nije cudo s obzirom na to da sam snimio 15GB sirovog materijala a prilikom svake obrade se racunar opterecuje sa jos 15GB na c: disku ( ). Dodajem i najave pesama na snimak pa ako neko zna SVE nazive pesama i plejliste koje su svirali Magma Infest i Concept neka posalje na [email protected]. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Još jednom čestitke od mene. Vidimo se drugom prilikom! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 (edited) Dakle ovo je bilo 12. jula 2004: Gotham radio je jedna od naslusanijih internet radio stanica u svetu (pored naravno SnakeNet metal radija). Osim dve pesme Demethera poslao sam i pesme jos desetak domacih bendova (Diluvium, Interfector, The Stone, Kraljevski Apartman, Draconic, May Result, ... ) , njima je prvo za oko (ili bolje reci uho ) zapao Demether i emitovali su obe pesme. A sto se tice nocnezelje ... pa ne obracajte paznju na pozadinu so who gives a single fuck 'bout that: NEBITNOkada to ne menja poentu Edited August 23, 2004 by Blacksunray VerbDelikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lightrider Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 Cestitke i od mene,pokazali ste od cega su Beckerecani sazdani!!! oni su iz lukiceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 -HVALA svima koji su nas podrzali u nasem dosadasnjem radu! Bez vas ne bismo nista uradili -HVALA na dobronamernim i zlonamernim kritikama. -HVALA cak i onima koji nas pljuju bez razloga. Neargumentovanim i povrsnim izjavama samo sebe spustaju. Posebno se zahvaljujemo clanovima svih bendova koji su nastupali na ovogodisnjoj gitarijadi na divnom druzenju. INFEST, MAGMA, ALIEN SEX, TOD, BONEYARD, GODISNJI ODMOR, KONCEPT, PANZER DIVISION, STO MU GROMOVA i ALOGIA. Svi su se pokazali kao fer i profesionalci. -VELIKO HVALA Radiju 202! Veliki pozdrav svima od DEMETHER-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SonataGirl Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 oni su iz lukiceva Znam da jesu,ali po svim novinama je pisalo da su iz Zrenjanina,pa smo ih prihvatili,nasi su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 -Dodjavola, i meni se nesto cini da smo prali zube zajedno(skontao sam da jos neko parla srpski pored) hehe..vidim ja poznat mi covek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 - Neargumentovanim i povrsnim izjavama samo sebe spustaju. Posebno se zahvaljujemo clanovima svih bendova koji su nastupali na ovogodisnjoj gitarijadi na divnom druzenju. INFEST, MAGMA, ALIEN SEX, TOD, BONEYARD, GODISNJI ODMOR, KONCEPT, PANZER DIVISION, STO MU GROMOVA i ALOGIA. Svi su se pokazali kao fer i profesionalci. -VELIKO HVALA Radiju 202! Veliki pozdrav svima od DEMETHER-a! ti to meni nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 (edited) Sve najbolje u daljem radu od TOD-a. Snimite taj jebeni album prvenac, izdaj te ga i razvaljujte svima bulje! Damjane pozdravi ekipu! Edited August 23, 2004 by Kristijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Sve cestitke Demetheru! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infest Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 pozdrav za momke i dundzu sve najbolje!!!!!!vidimo se uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 danas je u Novostima izasao kratak opis Demether-a pod naslovom Bajka i metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted August 25, 2004 Author Report Share Posted August 25, 2004 oni su iz lukiceva Zapravo, pola benda je iz Zrenjanina, pola iz Lukiceva. @Delikvent- mogao bi biti malo dosledniji, izgleda da menjas misljenje kako vetar duva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothsbl Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Cestitke s moje strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Odlicno je bilo... Mnogo ste bili bolji od Moondive-a, koli uvek zvuci dobro. To za neinventivnost ne stoji, jednostavno nije tacno. Snimaj album, Damjane!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 666 Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Ipak, ono za neinventivnost prilicno stoji. Posle prve veceri gitarijade komentarisali smo kako pevacica `skida` Tarju i pokretima pa i oblacenjem. Samo je falilo lupkanje rukom o mikrofon. To se desilo druge veceri... U svakom slucaju, mnogo srece sa albumom i novim projektima (mali savet: Damjane, prvo zavrsi posao sa Demether albumom, pa onda predji na Orkkid, mislim da se previse `rasipas`) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infest Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Cekajte jos malo i izaci ce prvenac!!!!!Slazem se sa Kristijanom,NEKA IZADJE I NEKA PRASHI!!!!!!!! Vidimo se na sledecoj svirci!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Mislim da je Demether zasluzeno pobedio i ako nista drugo izuzetno mi je drago da se stil i muzika cij su oni predstavnici ima odjeka i medju strucnim zirijem a i medju publikom... Samo nastavite,inventivnost ili neinventivnost,sve se da resiti,samo vi gledajte napred i razvijajte se......polako.......sve ce doci na svoje ako ste ozbiljni......a osnovu definitivno imate i to je to....... PS:Malo mi vishe smeta to sto svaku pevacicu koja peva odredjenim stilom koji naginje na solo-pevacki neizostavno uporedjuju ljudi sa Tarjom...mada Dunja ima nekih momenata priznajem,mnogih,.sto se nekome moze svideti ili ne,ali zasto ne bi usvajala najbolje od najboljih?Mlada je i ne sumnjam da ce uskoro na temeljima dosadasnjeg iskustva razviti sopstveni stil.... Poz ekipi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Pa uporedjuju ih sa Tarjom, jer se zna ko je najbolji..... Nego sto ti rece, nema potrebe da iko kopira Tarju ( da se razumemo, ne mislim da Dunja to radi, samo kazem ) Devojka ima super glas, samo neka nastavi tako, kao i ceo bend... Respect !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
justhell Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 poshtujem bend zbog originalnosti ali iskreno pevaljka je promashila profesiju. Bez preterivanja mogu da joj ispredajem koju lekciju pevanja. A i glas je malo iritantan. Sve u svemu ajd sad nisu loshi. Sve je na svom mestu samo taj glas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Glas devojke je baš prijatan, ne znam šta imate protiv njenog glasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infest Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Ma bre ljudi!!!!! I likovi su do jaja,a Dunja peva kao slavuj !!! Salim se!Razbija kako peva a momci znaju znanje u sviranju!! Jeste da ja ne volim takvu vrstu metala,ali kvalitet je jasan!!!!!! poz od jagodinaca!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 666 Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 OK, da rezimiramo... Demether bas i nije najoriginalniji, no ima mnogo takvih bendova i u svetu koji su uspeli pa zasto ne bi i Demether (pogotovo ako imamo u vidu da takav zanr ima dosta publike). Ipak, morali bi definitivno da se uozbilje kao bend, da ustale postavu, i da steknu iskustvo na velikim binama, posto ni napolju, a kamoli kod nas, monitoring nikada nece biti po zelji benda (makar to bilo i na Wacken-u). Jednostavno samo malo vise vezbi za kontrolu glasa, vise rutine... Videcemo za godinu dana kada, nadam se, budemo culi i album... Anyway, nasi su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
justhell Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 (edited) Ko nezna da peva sad nece znati da peva ni za godinu dana. Talentom se ne moze upravljati CHasovima pevanja. Mada ja im zelim pune srece. Videcemo. Glas mi se ni malo ne svidja. Ali ko pita mene funki ajmo zene zene Edited August 30, 2004 by justhell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts