Josif Visarionovič Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 e fino je uradjen novi album.nije nesto extra zbog cega bi odlepio ali sasvim ok za slusanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 meni je takvo sve od graveworma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 I meni sve osim albuma (N)utopia....koji me je neverovatno odusevio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ovaj novi album,kao i prosli mi je ocajan. "Moderno"... aha. Sta tek reci na onaj metalcore vokal na Fragile side? Nista,samo povratiti. Nije ni cudo sto ih je NB batalio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ok je album..lolz,fina je obrada boni tajler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Novi album....nista posebno..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ali skroz je fin... Meni je graveworm tako fin za slusanje... Zasto niko ne voli Graveworm zaista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ma Nutopia...je najbolji album.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ali skroz je fin... Meni je graveworm tako fin za slusanje... Zasto niko ne voli Graveworm zaista? Zato sto su prvo bili govnjiva Dimmu kopija,sad su govnjiva kopija modernih melodeath bendova uz po koju lame "black" deonicu.Ergo,Graveworm je bend govnjiv do bola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Savim mi je ok bend,al od italijana mi je do jaja forgotten tomb i mortuary drape.Za klasu iznad graveworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Ja ne mislim da je graveworm vrhunski, ali se ne slazem da je govnjiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Savim mi je ok bend,al od italijana mi je do jaja forgotten tomb i mortuary drape.Za klasu iznad graveworm meni deluje kao da mortuary drape zele da skinu raniji karpatijan forest ili darkthrone...mada,graveworm je kvalitetniji i vrlo inovativniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Ma ok je graveworm bend. Od Mortuary Drape dobar mi je album All the witches dance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Zato sto su prvo bili govnjiva Dimmu kopija,sad su govnjiva kopija modernih melodeath bendova uz po koju lame "black" deonicu.Ergo,Graveworm je bend govnjiv do bola. ...........hm, ovde se ne bih baš složio sa tobom.............činimi se da ovaj bend ipak ima nešto kvalitetniju svirku. Jeste tačno da su uvek kopirali poznate bendove poput DB-a i COF-a, ali imaju kvaliteta, a novom albumu sam dao 8 (ne bez razloga) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ja bio dao 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ...........hm, ovde se ne bih baš složio sa tobom.............činimi se da ovaj bend ipak ima nešto kvalitetniju svirku. Jeste tačno da su uvek kopirali poznate bendove poput DB-a i COF-a, ali imaju kvaliteta, a novom albumu sam dao 8 (ne bez razloga) ja bih se i dalje slozio sa sobom ne dojme mi se nikako bolje sto ja nisam uzeo da recenziram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Sa sobom? A sa kuhinjom, lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) ja bih se i dalje slozio sa sobom ne dojme mi se nikako bolje sto ja nisam uzeo da recenziram Zanimljivo je da da im je još 1999-te Damien iz Cradle-a recenzirao album za Terrorizer (ili neki takv časopis-ne sećam se baš) i da im je dao 2 od 5 zbog plagijata Cradle-a, mada im je baš pohvalio svirku. Edited May 24, 2007 by +morgan+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Zanimljivo je da da im je još 1999-te Damien iz Cradle-a recenzirao album za Terrorizer (ili neki takv časopis-ne sećam se baš) i da im je dao 2 od 5 zbog plagijata Cradle-a, mada im je baš pohvalio svirku. Hehe...to nisam znao...cooool.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Hehe...to nisam znao...cooool.... Hm, videoh da bi im ti dao tek 5 od 10, jeste da je album pokušaj ubacivanja modernijih varijati (što, pobogu danas svi pokušavaju da rade, pa i Blind Guardian), ali mislim da su Graveworm ipak to dobro uradili u nekim pesmama sa novog izdanja. Osim toga, kad pišem recenziju, trudim se da obuhvatim što više toga (poređenje sa ostalim izdanjima, produkcija i slično). Nije alko pisati recenzije, pitaj Grave koliko to može nekad da bude mukotrpno. Pogotovo kad znaš na koliko će to ljudi uticati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ma da...znam sve to....ali ipak, puno je toga sto ovom albumu fali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Zanemaris predrasude i zaputis se u lepo audio putovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Nije alko pisati recenzije, pitaj Grave koliko to može nekad da bude mukotrpno. Pogotovo kad znaš na koliko će to ljudi uticati... isekao bih ja njih,jebao bi im majku samo ostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ne sikirom..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 sekira je moj zastitni znak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts