Black desire Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Auuu....vec gradis karijeru.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Hah, kewl... Onda cemo svi, kad jednog dana budemo videli coveka sa sekirom, reci: "hej, pa mi njega znamo dok je jos bio mlad i zelen i postovao na yumetalu!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Scourge of Malice ja sjajan album, a druge tek treba da nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Meni je (N)utopia favorit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Meni neprewazidjen AS THE ABGLES REACH THE BEAUTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Meni neprewazidjen AS THE ABGLES REACH THE BEAUTY upravo tako, mada je i onaj mini Underneath the Cresent Moon sjajan sekira je moj zastitni znak e, pa u cetvorci ide intervju sa njima, to mi slucajno ostalo od pre... pera ce se radovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Engraved In Black je fenomenalan album! Cak i Loosing My Religion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Svaki njihow album je dobar na swoj nachin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Lepo uradjena cover na Mejdene...Abonded by heaven naj pesma ikad melodic blackerska ili su symho ne znam bas tu razliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) 24.09. sviraju s Eastern Front-om i još nekim bendovima u Bg-u. Edited June 23, 2008 by Minita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Dolazim zbog Lord Beliala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgole Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Graveworm uzivo zvuche kao Kataklysm, chak se pevach ponasha kao Mauricio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Sigurno ga baca na njih,pa ih malo i prska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Graveworm uzivo zvuche kao Kataklysm, chak se pevach ponasha kao Mauricio. baba i zhaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Lord Belial, Graveworm i jos nekoliko bendova nastupice u maloj sali SKC u sredu 24. septembra... vise informacija uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Opa! Boli me bulja za Graveworm, ali lepo je videti da se nešto dešava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 http://mediaportal.ru/mp3/154852-graveworm...gures-2009.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Postoji mnogo nacina da bacite uludo 45 minuta - da visite na Yumu, lezite i gledate u plafon, lovite muve... ili da preslusate ovaj album. Koji me je kurac jebo da skinem ovo ne znam, mogu reci da su mi bili simpa samo na prva 2 albuma, koji su bili trendi za te godine, sve ostalo mi je apsolutni potop. Kao i ovaj novi, za koji sam vec zaboravio i kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Slazem se, prvi albumi trendi za ono vreme, pamtim da sam obozavao Nutopiu kad se pojavio, ali zadnja dva stvarno bzvz, ne kapiram koja je njihova ciljna grupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Ja mislim da imam cak negde original njihov, samo ne znam koji album znam da je bilo ultra dosadno i nikad vise nije doslo u moje ruke. Postoji mnogo nacina da bacite uludo 45 minuta - da visite na Yumu, lezite i gledate u plafon, lovite muve... ili da preslusate ovaj album. Koji me je kurac jebo da skinem ovo ne znam, mogu reci da su mi bili simpa samo na prva 2 albuma, koji su bili trendi za te godine, sve ostalo mi je apsolutni potop. Kao i ovaj novi, za koji sam vec zaboravio i kako se zove. Zato imas 'nasu' temu, nema fule Edited July 2, 2009 by Sadomator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Postoji mnogo nacina da bacite uludo 45 minuta - da visite na Yumu, lezite i gledate u plafon, lovite muve... ili da preslusate ovaj album. Koji me je kurac jebo da skinem ovo ne znam, mogu reci da su mi bili simpa samo na prva 2 albuma, koji su bili trendi za te godine, sve ostalo mi je apsolutni potop. Kao i ovaj novi, za koji sam vec zaboravio i kako se zove. Dobro jutro, sad se probudih! Nisam ni znao d aje ovo izašlo. Pera će se radovati Underneath the crest Moon je najbolji, to je zapravo mini CDiz 1998-me, i album posle je ok (mada ništa epohalno) kasnije manje-više sve je bezveze. Ok, bio je onaj cover hit Fear of the Dark. Sad ću ovo da skinem, al' ako ništa za checksound zadnje mesto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 nutopia je jedino sto valja od njih,sa ostatkom ni krave ne bi hranio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Hranis krave diskovima? Pazi da ne zavrse k'o Majkl Dzekson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 mislio sam svinje,one jedu svakakva govna bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Meni je ono što su ranije radili OK, dobar symphonic black. Može i (N)Utopia da prođe, iako su promenili zvuk. Ovo posle nisam ni slušao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts