The Inquisitor Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Pre dve nedelje sam nabavio novi album.Ubedljivo najbolji,naravno ni raniji nisu za potcenjivanje.Plus obrada od R.E.M. - Losing My Religion.Obozavam ovu pesmu u originalu,obrada je fantasticna.Anyone need a cd? Quote
The_Vampire_Slayer Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 S albuma "When Daylight's gone" obozavam pjesme "Tears from my eyes" i "Awake",a ni onaj instrumental "Dark silence" nije los a: "Scourge of malice" mi je ipak mocniji album - npr "Demonic dreams", obrada "Fear of the dark" itd.!!!! Obradu od R.E.M.-a jos nisam cula,ali buduci da obozavam tu pjesmu u originalu,valjda ce mi i obrada biti dobra.... Quote
Baal Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Po mom mishljenju najjacha pesma je Awake! Quote
VOJVODA Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Fear of the dark mi je naj pesma, ujedno i najbolja obrada koju sam ikad cula.A onda bi mogla da dodje...pa...hmmm...Dreaming beauty Uprkos tome sto imas najbolji avatar na yum-u, ne bih se slozio sa tobom u vezi 'Fear...' . To ipak nije to. Quote
Turin Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 mene je novi album strasno razocarao svojom neinventivnoscu i osrednjoscu. izgubio se onaj feeling melanholije i umetnosti sa As The Angel.., a Losing My Religion, obzirom da obozavam original, smatram tesko iskasapljenom pesmom bez imalo duse.Najslabiji album benda, no jedno sranje izdanje se moze oprostiti. That's my two cents. Quote
All_Destroyer Posted November 8, 2003 Report Posted November 8, 2003 Ma jedino shto je ikad od ovih nesreca valjalo je cover Maiden-a Fear of the Mrak! a: Quote
Aleara Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Nisu bre oni nesrece :x , bend je odlican! a: Quote
Baal Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Sad sam skinuo sa Soulseek-a Cover Losing My Religion, i mogu samo da kazhem: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Quote
Dani Filth Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ja imam Awaken , Fear Of The Dark i Christian Woman ... One semplove necu da racunam iako ih sve imam !!! Ima li neko na MP3 Graveworm ??? I need that ... pogotovu ovaj novi album Engraved In Black !!! Ah da ... interesaantno mi je bilo stho im se pevac zove Stefan [ kao ja ] , ali i gitarista !!! Quote
Baal Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ovo ja imam od Graveworma: GRAVEWORM-As The Angels Reach The Beauty GRAVEWORM-Scourge Of Malice GRAVEWORM-Underneath The Crescent Moon GRAVEWORM-When Daylight's Gone Pa ti pogledaj shta ti treba,a sad skidam ovaj novi Engraved In Black. Quote
Dreadlord Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Bash sam pre neki dana nabacio sve albume graveworma (preporuchio mi leek) i dobri su..chak odlichni...mada fali im neki shmek... Quote
*Silent Angel* Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Stvarno jedan od najboljih black bendova Quote
*Wicked Girl* Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Tako je Silent, tako je Odlicni su a: Quote
Dreadlord Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ukratko: Omiljeni bend. Za mene oteletvorenje Black Metal-a... Fear of the Dark jebe kevu, mozda su samo malo suvishe dugo odradili violinu i gajde...al vrh... Quote
Dreadlord Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 E da ako neko ima novi album na teritoriji BG, nek ostavi mail radi dogovora o razmeni - preko 15gba black i death-a ovde, tako nac, ce se neshto Quote
Earendil Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Graveworm je odlican bend a njihova obrada maidena zvuci bolje nego cof-ova obrada iako nije ista pesma u pitanju.Novi album jeste nesto slabiji od prethodnih ali je i dalje dobar. Quote
Dani Filth Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Engraved In Black me je totalno smorio ... nema tu vise onakve zivosti kao pre ! A stho se tice obrada - Cradle je odradio pesmu koja je mnogo bolja od Fear Of The Dark (Ne spadam u grupu pacenika kojima je jedina i najbolja pesma Maiden-a Fear Of The Dark ; 'bote svaki fenser zna da je peva ) i koja nije komercijala ... Graveworm je sasvim ok uradio Fear - vise mi se svidja obrada nego original !!! Quote
Ol' Scratch Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Preslushao tri albuma i prilichno su jeednolichni... Barem meni... Quote
solicitor Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Novi album (N)utopia mnogo vise svrstava bend u kategoriju melodic deatha. Preslusavam prvi put i bas mi se svidja. Na moju srecu ili nesrecu nemam kad da mnogo slusam jedan album pa nema kad ni da mi dosadi. Produkcija je naravno perfektna, growl vokala ima mnogo vise nego screama, klavijatura je umereno koriscena kao pozadina, bez preteranog nametanja. Pesme su u poznatom maniru bez velikih inovacija, melodicne, mocne i slusljive. Meni se vise svidja ovaj fazon vokala nego scream koji su ranije vise forsirali. Kao i za Dark Tranquility, i za ovaj album mogu reci da nije epohalan, ali ljubitelji melodic deatha i blacka sigurno mogu uzivati u slusanju. Quote
KRANG Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (n)utopia je đavolski dobar album. nisam ga još dovoljno preslušao, ali prvi utisak je prilično jak Quote
Black Dahlia Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Slazem se za nov album, skroz me je odusevio! Nisam navikla na takve melodije od njih! Veoma pozitivno! Quote
Denethor Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Neznam bash, mene ovaj bend nikada nije privlachio. Muzika je uzasno bljutava, ne volim ovakav black. Svidja mi se samo jedna pesma sa Scourge Of Malice. Quote
Crna~udovica Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 po meni graveworm su, uz limbolik art i tvangeste, najbolji bend. na zalost, imam samo dva njihova albuma, za koje mogu da kazem da su fantasticni... Quote
Helle Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Sta mislite o bendu. Jaoooooo ona pijesma obrada od Iron Maiden-a ''Fear of the dark'' raskidaaaaa! Obozavam je! Ma bend prosto otkida...Awake,Tribute to T.O.N i ostale pijesme mnogo super zvuce! Quote
Recommended Posts