someone Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 sta mislite o ovom bendu? gde ima da se kupi njihov cd kod nas?skinuo sam 4 pesme sa neta,smor mi vishe da skidam.... jedan od boljih new wave bendova,vokal je odlican,i imaju malo elktronike koja lepo uklopljena i nesmeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 sta mislite o ovom bendu?gde ima da se kupi njihov cd kod nas?skinuo sam 4 pesme sa neta,smor mi vishe da skidam.... jedan od boljih new wave bendova,vokal je odlican,i imaju malo elktronike koja lepo uklopljena i nesmeta Dobri su,posle Static-X najbolji cyber metal bend.Svidja mi se While My Guitar Gently Wheeps.Uglavnom imaju buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
someone Posted April 6, 2003 Author Report Share Posted April 6, 2003 od onih koje imam(transparent,asthmatic,new disease i synthetic) ne mogu da se odlucim koja je bolje....sve su jake!!!nije njih dzabe roadrunner uzeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Odlicna grupa. a: Imam voaj drugi album (zajban je naziv :roll: ) i odlican je. Prvi je pitanje da li cu ikada nabaviti i ovaj sam jedva nasao...tacnije poturen mi je na slusanje someone>>> Ja mogu da nabavim ovaj drugi (sve pesme koje si naveo su sa njega) kad god hoces...u kojim god kolicinama oces a: , za prvi cu da se molim.... Inace, cuo sam da bi trebali uskoro da izdaju novi album a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 I moram da dodam da su mi bolji od Static-X-a a: a: a: a: a: I strasno su mi blizu Fear Factory-a a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 spineshank su vrlo dobri a: imam od njih "Strictly Diesel" koji je pomalo i smor :roll: dok "The Heigt of Callousness" razara a: oni su više hardcore/metal/industrial, mada pomalo i punk-a imaju... a da su blizu Fear Factory-ja, nisu ni 500km totalno drugi svijet... i da, Static-X je bolji od njih - imaju dva odlična albuma a: dok spineshank moraju još da se potrude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 11, 2003 Report Share Posted April 11, 2003 a da su blizu Fear Factory-ja, nisu ni 500km totalno drugi svijet...Neznam na sta ti mislis, ali ja nisam mislio direktno na zvuk....naravno da su daleko, ali me je Spneshank sa ovim drugim albumom samo tako prodrmao a, posto su ipak koliko-toliko u slicnom pravcu, usudio sam se da ih poredim I neznam meni su bolji od Static-a a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 Neznam na sta ti mislis, ali ja nisam mislio direktno na zvuk....naravno da su daleko, ali me je Spneshank sa ovim drugim albumom samo tako prodrmao a, posto su ipak koliko-toliko u slicnom pravcu, usudio sam se da ih poredim I neznam meni su bolji od Static-a a: hehe važi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 AAAaaaaaaaaaaaaaaaaa uskoro mozda nabavim PRVI I izdaju uskoro novi album, ali nisam proverio kada :x Anyway, izbacili su link za pesmu sa predstojeceg albuma. i procitao sam da je pevac izjavio da je ovo mozda i najtvrdja stvar koju su do sada napisali a: Eve link pa prosudite http://www.roadrun.com/shared/downloads/Sp...tMoodswings.mp3 ENJOY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 :roll: Preduhitrio si me :x I ja je skidam trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 ah bio sam zauzet ovih dana slabo sam gledao vijesti ali evo skidam upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted April 20, 2003 Report Share Posted April 20, 2003 Skinuo sam pjesmicu i bas je ok nista specijalno a i novo.Cak nije ni bas agresivno kako su najavili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted April 20, 2003 Report Share Posted April 20, 2003 Meni je bas gotivna pesma, ali se slazem u vezi agresivnosti. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted May 11, 2003 Report Share Posted May 11, 2003 NW OFFSPRING..... DOBRI SU! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Novi album bi trebao da izadje 15.07.2003. (nadam se) Zvace se Self-Destructive Pattern. Ocekujem do jaja album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 18, 2003 Report Share Posted May 18, 2003 pjesma je okej a: istina, čini mi se da neće biti tako dobar album (upoređujući ga s prošlim :roll: ), ali ipak čekam dok ga skinem pa da komentarišem a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted May 21, 2003 Report Share Posted May 21, 2003 Imam samo jednu njihovu pesmu sa Metal Hammer diska od pre 2.5 godine... i svidela mi se. To je sve što mogu da kažem o njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 Pa imam ja njihov za sada zadnji album, a uskorocu da nabavim i prethodni, tako da mogu da ti zajmim ako hoces A za one bolje poznavaoce ili bolje obavestene, jel' imaju oni neki self-titled album koji je mozda izdat pre ova dva :? :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 Nemaju self titled album.Prvi album im se zvao Strictly Diesel i izasao je ja mislim 1998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 da... možda imaju neki demo al ko će to znati... dva albuma iza sebe, doduše tri, računajući ovaj novi a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Pa sta ja znam...ja sam u katalogu jednog tipa (onaj katalog sto sam poslao tebi Therapsid) nasao Spineshank-Spineshank, pa posto nikad nisam cuo za tako nesto, rekoh ajd' da pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 http://www.roadrun.com/artists/Spineshank/...discography.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Ma na roadrunner-u, uglavnom ispisu samo standardne albume. Sve EP, Demo-e i slicno ne ubacuju a sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 Pa i pitao si za album :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts