Buddha Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 i ispod teksta reklama carnex virsla Quote
cotoha Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 #DDDD hahah taj blic je stvarno oličenje novinarskog amaterizma. Quote
Chicken Little 420 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 svaka reklama je dobra reklama. s obzirom da je ta slika iz terrarosse, mozda ce ljudi kontati da se tu proliva krv. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Pa polivali su ruke u bosni kolko ja znam Ali ko je ovo na slici koj moj ? 1 Quote
Chicken Little 420 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 to je bend myth iz ns-a. svedski death metal pice. Quote
Dead Man Walking Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Uzeti advokata i tužiti idiote zato što su glupi. Quote
cotoha Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 novinare mogu da tuže samo oni koji su veći debili od njih. Quote
Dead Man Walking Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Naravno brate, debili su oni koji tuže bilo koja jer ovo je Srbija je l' tako? U najmanju ruku treba zahtevati da se odmah ukloni tekst ili objavi greška, u protivnom sledi tužba. Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. Mora postojati neka granica i ne može svaka budala da piše članke za dnevne novine, bila ovo Srbija ili ne. Quote
Baron Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Lol odakle iskopashe tu sliku iz terrarosse? Quote
The Eagle Nature Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. extra!!!! Mislim u pravu si 100% nego je meni iz nekog idijotskog razloga ovo zazvucalo smesno. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Bilo je i u stampanoj verziji :)A najace startuju skinsi ove iz mytha ste vi oni sto se polivate krvlju aaa 1 Quote
cotoha Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Naravno brate, debili su oni koji tuže bilo koja jer ovo je Srbija je l' tako? U najmanju ruku treba zahtevati da se odmah ukloni tekst ili objavi greška, u protivnom sledi tužba. Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. Mora postojati neka granica i ne može svaka budala da piše članke za dnevne novine, bila ovo Srbija ili ne. hm.. ne baš, stvarno ne razmišljam o Srbiji na taj način da u njoj pronalazim krivca za to što je novinar pisao o Sacramental Bloodu pa tu nakalemio neki bend sa kojim nisu svirali stavio pogrešnu fotografiju. Quote
The Eagle Nature Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 (edited) Chaos Trinity live Nije baš najbolji kvalitet snimka, ali šta da se radi Edited November 14, 2010 by The Eagle Nature Quote
Grobodan Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Imate zahvalnicu u bukletu novog God dethroned albuma, Henke basista se zahvalio „Milan and Sacramental blood for Balkan experience“ i ceo bend vam se zahvaljuje u thanks listi. Eto lepo Quote
SACRAMENTAL BLOOD Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Pa hvala im, a i tebi na javljanju Quote
Prividjenja Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 najjaci Dm sa nasih prostora Quote
Recommended Posts