Sisus Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Onda imamo razlicite poglede na te stvari. Ja bih pre rekao da bend pravi svirku zato sto hoce da bude gledan, a ne zato sto neko hoce da ga gleda. Mislim, meni da se ne svira, ne bih svirao, koliki god da je broj ljudi pred kojima treba da sviram. Ali ako mi se svira, a postoji i jedan jedini covek koji bi to gledao, ima samo jedan razlog koji bi me odvukao od toga da pravim svirku, a to je ono sto mi u ug krugovima nazivamo "pozitivna nula". Znas sta hocu da kazem. Ali opet, to sam samo ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) SACRAMENTAL BLOOD DAKON Death Metal Division Serbia / Brutal Death Metal – Moldova EASTERN EUROPE BURNS TOUR 2008 24.06.2008 – Romania – Timisoara @ Metalbox Club w/ local support 25.06.2008 – Romania – Cluj Napoca @ Irish & Music Pub w/ Krepuskul + local support 26.06.2008 – Romania – Sibiu @ Cotton Bierhaus Club w/ EyeSeeRed + local support 27.06.2008 – Romania – Brasov @ Kabinet Club w/ Necrovile + opening act 28.06.2008 – Romania – TBA 29.06.2008 – Rep. Moldova – Chisinau @ GL Club w/ AbnormyNdeffect + local bands 30.06.2008 – Ukraine – Ilicevsk @ Golden Lion club + tba 01.07.2008 – Ukraine – Dnepropetrovsk @ Rock-Cafe+ tba 02.07.2008 – Ukraine – Kiev @ Barvy + tba 03.07.2008 – Ukraine – Lutzk @ Maydan + tba 04.07.2008 – Ukraine – TBA 05.07.2008 – Romania – Bucharest @ Live Metal Club * w/ 3-4 local support bands 06.07.2008 – Romania – Craiova @ Pistons & Art Club * w/ local support *Sacramental Blood only U planu je bila i Srbija, ali su Slayer i Castle Festival pokvarili planove. Neki drugi put (nadamo se u Septembru). Edited May 5, 2008 by SACRAMENTAL BLOOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Svaka čast. Samo koljite (% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 znači čekamo jesen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Eto, ko kaze da Sakramentali ne prave svirku. Pozdrav za Petru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pozdravljaš Petru četnika? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Odlicno! Svaka cast! Ubacujem IoC da se malo podestim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pozdravljaš Petru četnika? :) Jbg, ne znam dal je cetnik, al znam da nije pocetnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Мад,а уопште ми нису јасни људи овде. Кад нема свирки неких бендова, кукају како не свирају 100 година и као могли би сваког месеца да свирају, а када бенд свира више од 2 пута годишње, бар једна свирка у Београду пропадне. Upravo tako! Ljudi u sustini mnogo seru...i nikad nisu zadovoljni...stalno kukaju kako se nista ne desava a kad se nesto desi, onda moraju tetki da odnesu lek, ili je padala kisa ili je Jupiter bio u losem polozaju u odnosu na Veneru, ili im se macka okotila pa su morali da prisustvuju tom vanserijskom dogadjaju... Za razliku od vecine domacih bendova koji mnogo seru a jako malo rade i nemaju neki kvalitet(ali zato misle da su ne znam kakve face) za Sacramental mogu reci da su odlicni, gledao sam ih par puta, uvek su bili na nivou...samo napred momci! Sad kad sam ih ja pohvalio, mogu i da se uobraze, nije im zameriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Sacramental Blood i dalje trazi basistu.Ako ima zainteresovanih neka se jave na pm ili [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 dajte link da cujem album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 dajte link da cujem album Brate original CD kosta 300-400 dinara, i to je jos Split CD sa Brazilskim Ophiolatry, stvarno je greda to skinuti preko neta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Brate original CD kosta 300-400 dinara, i to je jos Split CD sa Brazilskim Ophiolatry, stvarno je greda to skinuti preko neta... Tako je! Muzika se KUPUJE I SLUSA, a mp3 kolekciju nazivati KOLEKCIJOM je SRAMOTA! Hell is Here! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Brate original CD kosta 300-400 dinara, i to je jos Split CD sa Brazilskim Ophiolatry, stvarno je greda to skinuti preko neta... a jbg kad ja u podgorici ne mogu da ga kupim.aj daj link stvarno bih volio da cujem to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 naruci preko benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 naruci preko benda. hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Brate original CD kosta 300-400 dinara, i to je jos Split CD sa Brazilskim Ophiolatry, stvarno je greda to skinuti preko neta... oko 400-500 dinara bese u Mungosu prosle godine kad sam ga kupovao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 oko 400-500 dinara bese u Mungosu prosle godine kad sam ga kupovao... Normalno, Mungos uzima MINIMUM 170 dinara na svaki CD, a preko benda je sigurno jeftinije. Ja sam taj CD kupio prvi dan kad je stigao u Mungos, i bio je 540 dinara, i nije mi zao ni jednog dinara. A ni 540 nije uopste velika cifra za original CD. P.S. Nemam download link za taj album, jbg. A ja ga necu uploadovati sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja sam taj CD kupio prvi dan kad je stigao u Mungos, i bio je 540 dinara, i nije mi zao ni jednog dinara. A ni 540 nije uopste velika cifra za original CD. U pravu si,da!CD je odlican,brazilci su okej ali Sacramental Blood rastura.Njihove stvari jebu keve a i obrada Vadera je manijakalna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 brazilci su ubice kakvih nema....pravi progresiv grind;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ма, какви, један од најгорих сморова који сам у животу имао прилике да чујем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Inace, ti Brazilci su skoro objavili album za Regain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Како год, мене су сморили до коске, посебно на том сплиту. Она ритам машина уби у мозак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 koja ritam masina? lik im cepa bubnjeve brze nego 3 ritam masine:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Како год, мене су сморили до коске, посебно на том сплиту. Она ритам машина уби у мозак. E da brate vec kad smo kod toga - to NIJE ritam masina, vec je to elektronac (elektronski bubanj sa semplovima), znaci svaki kao triger jbg, ali je svaki udarac zapravo odsviran tj odlupan. Razumem naravno da ti je smor, jbg ne slusam ni ja taj bend svaki dan ali je dobar bend, posebno uzivo. Treba to VIDETI sta ti ljdi rade, pa i manijaka sa pentagramom na celu kako lupa elektronce hehehe. BTW, ovo je tema za Sacramental Blood, ima i za Ophiolatry u Death/Grind jbg, cisto da ne spammujemo vise ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts